Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Συμφωνία με Μαρτίν για Σούπερ Λίγκα

Σύμφωνα με το onsports το εκδηλωμένο ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Χουάν Μαρτίν έγινε συμφωνία. Παρά το γεγονός ότι στο κυνήγι της απόκτησης του 29χρονου επιθετικού παίρνουν μέρος η ΑΕΚ, η Λάρισα και εσχάτως η Κέρκυρα, ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ομάδας Πέτρος Θεοδωρίδης, έφτασε την πρόταση του στα… μέτρα των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, σε σημείο που αδυνατούν να φτάσουν οι υπόλοιποι «μνηστήρες» και να βρίσκεται έτσι αγκαλιά τον Λατινοαμερικάνο «γκολεαδόρ», αναφέρει το δημοσίευμα που προχωρά και σε λεπτομέρειες όσον αφορά την οικονομική συμφωνία:"Το κασέ του Μαρτίν κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ και στην πρόταση του Πανσερραϊκού προβλέπεται το συγκεκριμένο ποσό ως καθαρές ετήσιες αποδοχές. Παράλληλα, ο παίκτης θα έχει να λαμβάνει 20.000 ευρώ πριμ παραμονής και 10.000 ευρώ εφόσον καταφέρει να τελειώσει την σεζόν με 15 γκολ στο ενεργητικό του.
Από εδώ και πέρα και οι δύο πλευρές αναμένουν το ξεκαθάρισμα του ποδοσφαιρικού χάρτη, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου