Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πανθρακικός-Πανσερραϊκός...4-2

Aν είχε ένα θετικό στοιχείο να προβάλει ο Πανσερραϊκός από τα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια αυτό ήταν η καλή του αμυντική λειτουργία, η οποία τον "πρόδωσε" μόνο στο φιλικό με την ΑΕΛ, ωστόσο μετά την ήττα με 4-2 από τον Πανθρακικό ούτε αυτό είναι πλέον σίγουρο. Το 13ο φιλικό δεν ήταν και τυχερό για τον Πανσερραϊκό που γνώρισε την 6η του συνολικά ήττα στη Κομοτηνή. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν και αρκετές απουσίες όπως αυτές των Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Τσαούση, Γιαννόπουλου, Ασλανίδη αλλά και πάλι...! Το κέρδος από τον αγώνα ήταν η παρουσία του Γκουέϊ που πέτυχε και τα 2 γκολ και έδειξε πως όντως μπορεί να βοηθήσει ενώ υπάρχουν αρκετά παράπονα για την διαιτησία. Στο 20΄ ο Ιβοριανός επιθετικός έκανε το 0-1 αλλά στο 29΄ ο Σίμωσης ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 51΄ ο Μίνγκας πέτυχε το 2-1 αλλά στο 59΄ ο Γκουέϊ σκόραρε και πάλι ισοφαρίζοντας σε 2-2.  Στο 78΄ ο Μίνγκας με ψαλιδάκι πέτυχε το 3-2 και στο 85΄ ο Μακρυδημήτρης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Πανθρακικός: Ταίρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Σίμωσης και Κοντογουλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Σικαλιάς, Βλάχος, Γωνιάδης, Μοσχάκης, Ουέλιγκτον, Σαρακατσάνος και Πόνσε.
Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Περπερίδης Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Γκόμεζ, Ορφανός, Ντα Κόστα, Σουάρες, Γκουέι, Μιλένκοβιτς. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Κουτζαβασίλης, Βρούτσινα, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Παιζάνος, Κοντός, Τριανταφύλλου Δ.

Άτυπη ρεβάνς Γαζώρου-Αναγέννησης στο στάδιο...

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνουν αύριο στις 16:30 Εθνικός Γαζώρου και Οδυσσέας Αναγέννησης. Οι δύο ομάδες μετά το 1-0 της περασμένης Κυριακής τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλό τέστ για τους δύο Σερραϊκούς συλλόγους. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα από τον Γάζωρο αν ο Πανσερραϊκός αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Αυτή την ώρα διεξάγεται επίσης το φιλικό της Ηράκλειας στη Κατερίνη με τον Βατανιακό.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: «Μ' αρέσει ο Γκαρσία, αλλά...»

Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «λιονταριών», Πέτρο Θεοδωρίδη, για το ενδιαφέρον για τον Νάτσο Γκαρσία και αυτός δεν έκρυψε ότι του αρέσει ο ποδοσφαιριστής ωστόσο αυτή τη στιγμή δε μπορεί να προχωρήσει τίποτα: «Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο Γκαρσία, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πως είναι δυνατόν να κινηθούμε για οποιονδήποτε παίκτη, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την κατηγορία που θα παίζουμε;».
Και ο κ. Θεοδωρίδης, συνεχίζει: «Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση πως ουδέποτε έχω μιλήσει με τον Αρη ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα για οποιονδήποτε παίκτη. Εφόσον όλα πάνε καλά και παραμείνουμε στη Superleague, τότε θα δούμε τις ανάγκες μας, θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα κινηθούμε αναλόγως. Εάν για τον Γκαρσία και για οποιονδήποτε Γκαρσία υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και ταιριάξουν τα δεδομένα, γιατί όχι; Προς το παρών όμως δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέχρι την τελική απόφαση που περιμένουμε.», καταλήγει με νόημα.
Το σχετικό σενάριο αναφέρει πως ο Πανσερραϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του παχυλού συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία (ανέρχεται στις 280 χιλιάδες ευρώ), προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του με τον Αρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι έτσι εφόσον ικανοποιήσει θα μπορέσει κατόπιν να διαπραγματευτεί υπό νέα βάση μαζί του. Σε αυτή την υποθετική (προς το παρών τουλάχιστον) περίπτωση εξυπηρετείται και ο Αρης ο οποίος είχε εκτός του αρχικού του σχεδιασμού τον αθλητή.

πηγή: novasports.gr

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αθώα η Δόξα - Υποβίβασαν Διαγόρα και Παναχαϊκή

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League απάλλαξε για τα στημένα τη Δόξα Δράμας, τον Ιωνικό, τον Πανθρακικό, τον Αετό Σκύδρας, τη Δόξα Κρανούλας και  για πλαστογραφία την Παναχαϊκή. Τιμωρήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των Πατρινών κ.Χριστακόπουλος με 3 χρόνια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 32.000 ευρώ πρόστιμο.Σε λίγο θα εκδοθεί και η απόφαση για τη δωροδοκία της Παναχαϊκής. Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League υποβιβάστηκαν για συμμετοχή στα στημένα ματς ο Διαγόρας αλλά και η Παναχαϊκή για δωροδοκία. Παράλληλα επέβαλε ποινή 5ετούς απαγόρευσης από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο  στον Αλέξη Κούγια. Στην ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 225.000 ευρώ. Με 7 χρόνια τιμωρήθηκαν οι Π.Σταθάκης-Μ.Κουβαράς.

πηγή: dikisports.blogspot.com


Η φάση των "16" του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σ

Ολοκλήρώθηκε με τον αγώνα Πανσερραϊκή-Μεσολακκιά(3-2) η φάση των "32" του κυπέλλου ερασιτεχνών και με μια εκκρεμότητα έγιναν γνωστά τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στην επόμενη φάση την Τετάρτη 19/10(15:30):
ΨΥΧΙΚΟ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ - ΣΚΟΤΟΥΣΑ
ΤΡΙΑΔΑ-ΒΕΡΓΗ
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΑΕ  ΝΙΓΡΙΤΑΣ
Ν. ΣΟΥΛΙ-Ν.ΖΙΧΝΗ
ΒΑΛΤΕΡΟ-Α. ΠΟΡΟΪΑ
Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΧΡΥΣΟ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ – ΠΡΩΤΗ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό με Πανθρακικό το Σάββατο

Φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό θα δώσει το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (8/10) ο Πανσερραϊκός. Οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν μια ομάδα για φιλικό και η ομάδα της Κομότηνης απάντησε σήμερα θετικά αλλά όπως περίμεναν πολλοί ο αγώνας δε θα γίνει στις Σέρρες αλλά στο γήπεδο της Κομοτηνής. Δίχως αμφιβολία θα είναι ένα πολύ καλό τέστ για τον Γιόσου Ουρίμπε και την ομάδα του...

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Όχι, που θα τελείωνε σήμερα...

Aναβολή ζήτησαν και πήραν Λαρισα και Πανσερραϊκός από το Τακτικό Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο έχουν προσφύγει κατά της απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ομοσπονδίας για τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα προκειμένου να περιμένουν να τελεσιδικήσει υπόθεση του Λεβαδειακού σπου κατηγορείται για χειραγώγηση του περσινού ματς με την Ηλιούπολη. Για μία ακόμα φορά εισηγητής ήταν από τη Football League, την παρουσία του οποίου αμφότερες οι ΠΑΕ δεν αποδέχτηκαν. Έτσι, πήραν αναβολή 14 ημερών και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 18/10!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Αύριο; Δε νομίζω...

Ούτε αύριο θα παρθεί απόφαση από τη Σούπερ Λίγκα για τους αντικαταστάτες Βόλου και Καβάλας μετά την ανακοίνωση που έβγαλε η διοργανώτρια αρχή και σχετίζεται με την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί το πρωί είχαν ζητήσει και είχαν πάρει αναβολή από την Πειθαρχική για την εκδίκαση της συμμετοχής τους στα στημένα, καθώς είχαν έναν συγκεκριμένο στόχο! Φοβούμενοι υποβιβασμό, θέλανε να προλάβουν και αύριο μέσα από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία, οπότε ακόμα και αν έπεφταν μετά, να πήγαιναν ξανά στην δεύτερη κατηγορία! Έξυπνο, αλλά τους κατάλαβαν και η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα γίνει αύριο το ΔΣ!
Η ανακοίνωση αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι λόγω πολυάριθμων εκκρεμών υποθέσεων ενώπιον των Δικαιοδοτικών Επιτροπών της Football League και της Ε.Π.Ο., η Super League δεν δύναται να λάβει οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με εγγραφή νέων Μελών στον Συνεταιρισμό.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Super League που είχε ορισθεί για την Τρίτη 04.10.2011 μετατίθεται για την Τρίτη 11.10.201

Mε Πιερικό η ομάδα Β΄ και με Ψαχνά η ομάδα Α΄

Ο Πανσερραϊκός είναι ανάμεσα σε δύο κατηγορίες. Στη Σούπερ Λίγκα και στη Football League...Σε όποια από τις δύο και αν βρεθεί θα είναι είτε η ομάδα Α΄, είτε η ομάδα Β΄. Και επειδή το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα είναι γνωστό, σήμερα έγινε και η κλήρωση της 2ης τη τάξει κατηγορίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης, είπε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16/10. Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:
Παναχαϊκή-Πλατανιάς
Βέροια-Βύζας Μεγάρων
Πανθρακικός-Καλλονή
Πιερικός-Ομάδα Β'
Καλλιθέα-Διαγόρας
Ομάδα Α'-Ηρακλής Ψαχνών
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών ή ΑΕ Ποντίων
Εθνικός Αστέρας-Φωκικός
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Επανομής

Το κόλπο του Λεβαδειακού

Οταν ήρθε η σειρά να εξεταστεί η περίπτωση του αμαρτωλού αγώνα της Ηλιούπολης με τον Λεβαδειακό, ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Βοιωτίας ζήτησε και πήρε αναβολή, επίσης για την Πέμπτη στις 10:30. Με αυτό το τέχνασμα ο Λεβαδειακός επιχειρεί να καθυστερήσει την απόφαση προκειμένου στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με θέμα τη συμπλήρωση των ομάδων της κατηγορίας, να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα - μαζί με τη Δόξα Δράμας - ώστε αργότερα εάν υποβιβαστεί για τα στημένα, να πέσει στη Football League.

Θέλει Τομάς για Σούπερ Λίγκα-Κοιτάει και Γκαρσία, Πορτίγια


Περιμένοντας τις εξελίξεις όσον αφορά την προοπτική συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος προκειμένου να βάλει σε λειτουργία το μεταγραφικό του πλάνο, αν βέβαια όλα κυλήσουν έτσι όπως περιμένουν οι “ερυθρόλευκοι”. Το βέβαιο είναι, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, πως σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο πως θα γίνουν 5-6 αξιόλογες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο. Σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ και όχι μόνο υπάρχουν επαφές με διάφορες πλευρές γιατί αν βγει η απόφαση και είναι θετική, δεν υπάρχει και μεγάλο χρονικό περιθώριο. Τα νέα ονόματα που μπαίνουν στη λίστα προέρχονται από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τον Άρη. Οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του 25χρονου(04/01/1986) Γάλλου αμυντικού, Χαβιέ Τομάς που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλίας με την οποία είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ την περσινή σαιζόν ενώ φέτος αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες στα προκριμάτικα του Europa League, όντας όλο αυτό το διάστημα ένας από τους διακριθέντες παίκτες της ομάδας. Νωρίτερα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός(1.94) αγωνιζόταν στη Λιγκ2 με τις φανέλες της Γκενιόν αρχικά και στη συνέχεια της Τουρ.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Πανσερραϊκός κοιτάζει επίσης, διακριτικά βέβαια, δύο περιπτώσεις παικτών του Άρη που δείχνουν να μην υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον Σάκη Τσιώλη. Ο λόγος για τους Νάτσο Γκαρσία και Κρίστιαν Πορτίγια. Μάλιστα ο 30χρονος Βολιβιανός αμυντικός χαφ ήταν να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα ωστόσο από τη στιγμή που δε βρήκε άλλο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του παρέμεινε στο ρόστερ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του και οι “κιτρινόμαυροι” δε θα ήταν αρνητικοί σε έναν εκ νέου δανεισμό του. Άλλωστε ο Ροναλντ Λαζάρο Γκαρσία Γιουστινιάνο, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ανόρθωση. Με τη φανέλα του Άρη μετρά από το 2006, 89 συμμετοχές και 6 γκολ. Μάλιστα είναι και 21 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. 
Όσο για τον Πορτίγια, είναι 23 χρονών, αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και έχει 11 συνολικά συμμετοχές με τον Άρη ωστόσο ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή φαίνεται να τον “τρώει”. Aπό τη στιγμή λοιπόν που ο Πανσερραϊκός θα μπορεί να πάρει παίκτες και από άλλες ομάδες, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο, έστω και με τη μορφή δανεισμού για έναν από τους δύο παίκτες του Άρη.

Τα μπλεξίματα δίνουν προβάδισμα σε Πανσερραϊκό-ΑΕΛ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λεβαδειακού και αν αυτές επιβεβαιωθούν με τον υποβιβασμό της ομάδας ανεβάζουν κατά πολύ τις πιθανότητες Πανσερραϊκού και ΑΕΛ για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να εξαντλούνται πλέον για να ανέβουν ομάδες που κάποιοι ήθελαν και μόνο αν υπάρχουν μεγάλες εμπάθειες προς τους "ερυθρολεύκους" και τους "βυσσινί" θα το φτάσουν στα άκρα. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί με το δικό του τρόπο να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να δικαιωθεί στο τέλος. Το πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρο και η διοργανώτρια αρχή καλείται να πάρει αύριο αποφάσεις...

Δε τελείωσε η υπόθεση του ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση στην υπόθεση αθώωσης του ΟΦΗ και αναμένονται και νέες εξελίξεις...

Ολόταχως για υποβιβασμό και ο Λεβαδειακός

Στο κυριακάτικο Gazzetta On Air αποκαλύφθηκε το κατηγορητήριο που κάνει λόγο για στήσιμο αγώνα από τον Κομπότη! Ακριβώς στη 1 το πρωί, μέσω της εκπομπής του gazzetta στο betradio, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μετέδωσε την είδηση που αλλάζει ξανά τα δεδομένα στη φετινή περιπετειώδη Super League. Την προηγούμενη εβδομάδα οι ελπίδες της Λιβαδειάς για συμμετοχή στη Super League (ως επιλαχούσα ομάδα από τη Football League) είχαν αυξηθεί σημαντικά, με την ΕΕΑ να δίνει έγκριση για πιστοποιητικό. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά μετά την κλήση που δέχθηκε η ΠΑΕ Λεβαδειακός για απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο.
Το gazzetta.gr αποκαλύπτει σήμερα το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου, το οποίο ουσιαστικά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Λεβαδειακό και τον Κομπότη.
Το ραντεβού Κομπότη-Τσακογιάννη
Ο Λεβαδειακός κατηγορείται για άμεση συμμετοχή στο στήσιμο του αγώνα με την Ηλιούπολη, το οποίο ως γνωστόν τελείωσε με σκορ 2-4. Επί της ουσίας δηλαδή, αποκαλύπτεται πως το παιχνίδι δεν στήθηκε απλά για λόγους στοιχηματισμού, αλλά ήταν ενήμεροι οι πρόεδροι των δύο ομάδων, οι οποίοι είχαν συναντηθεί μάλιστα στη Λιβαδειά προκειμένου να καθορίσουν τις λεπτομέρειες...
Κατηγορούμενοι δεν είναι μόνο η ομάδα του Λεβαδειακού, αλλά και ο Γιάννης Κομπότης ο οποίος κινδυνεύει με ανάλογη ποινή, σαν αυτή που επιβλήθηκε στον Γιώργο Μποροβήλο (3ετής αποκλεισμός). Παράλληλα, στο κατηγορητήριο εμπλέκονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι οποίοι επίσης κινδυνεύουν με ποινές. Εκτός αυτών, στο εδώλιο βρίσκονται και πάλι οι μπουκμέικερς που δέχθηκαν τα παράνομα στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο κατηγορητήριο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει πως η συμφωνηθείσα «ανατροπή» επετεύχθη, κάτι που σημαίνει πως η δωροδοκία... έπιασε τόπο και μεγάλα ποσά πήγαν στα ταμεία των εμπλεκομένων...
Σε λίγες ώρες η απόφαση
Ως εκ τούτου, και με δεδομένη τη βούληση Πολιτείας και ποδοσφαιρικών αρχών να καθαρίσουν τον χώρο του ποδοσφαίρου, πολύ δύσκολα θα γλιτώσει ο Λεβαδειακός την βαριά καμπάνα. Το οξύμωρο εδώ θα είναι να καταδικαστεί σε υποβιβασμό και να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Football League, αφού στο μεταξύ έχει κερδίσει τη συμμετοχή του στη Super League. Ειδάλλως, θα υποβιβαστεί απευθείας στη Football League 2...
Σε λίγες ώρες θα έχουμε και την απόφαση, καθώς υπενθυμίζουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για σήμερα και το πιθανότερο είναι να υπάρξει και αυθημερόν ανακοίνωση ποινής!