Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Θεοδωρίδης: «Μ' αρέσει ο Γκαρσία, αλλά...»

Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «λιονταριών», Πέτρο Θεοδωρίδη, για το ενδιαφέρον για τον Νάτσο Γκαρσία και αυτός δεν έκρυψε ότι του αρέσει ο ποδοσφαιριστής ωστόσο αυτή τη στιγμή δε μπορεί να προχωρήσει τίποτα: «Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο Γκαρσία, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Πως είναι δυνατόν να κινηθούμε για οποιονδήποτε παίκτη, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την κατηγορία που θα παίζουμε;».
Και ο κ. Θεοδωρίδης, συνεχίζει: «Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση πως ουδέποτε έχω μιλήσει με τον Αρη ή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα για οποιονδήποτε παίκτη. Εφόσον όλα πάνε καλά και παραμείνουμε στη Superleague, τότε θα δούμε τις ανάγκες μας, θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα κινηθούμε αναλόγως. Εάν για τον Γκαρσία και για οποιονδήποτε Γκαρσία υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και ταιριάξουν τα δεδομένα, γιατί όχι; Προς το παρών όμως δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέχρι την τελική απόφαση που περιμένουμε.», καταλήγει με νόημα.
Το σχετικό σενάριο αναφέρει πως ο Πανσερραϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του παχυλού συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία (ανέρχεται στις 280 χιλιάδες ευρώ), προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό. Ούτως ή άλλως το συμβόλαιό του με τον Αρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι έτσι εφόσον ικανοποιήσει θα μπορέσει κατόπιν να διαπραγματευτεί υπό νέα βάση μαζί του. Σε αυτή την υποθετική (προς το παρών τουλάχιστον) περίπτωση εξυπηρετείται και ο Αρης ο οποίος είχε εκτός του αρχικού του σχεδιασμού τον αθλητή.

πηγή: novasports.gr

3 σχόλια:

  1. Are petran o nistikos karvelia onirevete pou tha vreis ta lefte vre petran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θες να βάλεις λεφτά στην ομάδα φέρε τον Μάρτιν κι άσε τα μανατζερίστικα τερτίπια κ. Πέτρο Ουρίμπε. Σόρρυ, Γιόσου Θεοδωρίδη ήθελα να πω. Ο πρόεδρος/κόουτς ξαναχτυπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. saresei o natso alla 8elei k lefta.pesto k mhn mas skas

    ΑπάντησηΔιαγραφή