Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ηράκλεια-Πανσερραϊκός(1-2), κέρδος οι Βρούτσινα και Σουμπίνιο

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, σχεδόν πιστή αντιγραφή με αυτό στο Γάζωρο, ο Πανσερραϊκός κέρδισε δύσκολα με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στη "πρόβα τζενεράλε" ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι και υπό την παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων, οι "ερυθρόλευκοι" για ακόμα μια φορά παρουσίασαν τις ίδιες αδυναμίες και τα ίδια θετικά στοιχεία αλλά όπως είναι φυσικό συνεχίζει να ισχύει η πεποίθηση πως "για να φτιαχτεί η ομάδα, θέλει δουλειά πολύ...". Για ακόμα μια φορά οι "ρεζέρβες" σίγουρα πρέπει να προβληματίσαν τον Κοκότοβιτς για το τι έχει στον πάγκο του, καθώς πέρα από κάποιους συγκεκριμένους παίκτες που είναι γνωστές οι ικανότητες του, ο μοναδικός που ήταν "όαση" στην.."έρημο" ήταν ο Σουμπίνιο. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην έκανε...παπάδες, μπορεί να μη σκόραρε αλλά έδειξε γιατί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό καθώς η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη και φάνηκε σε πολλές φάσεις καθώς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος είτε εκτελώντας, είτε δημιουργόντας. Και φυσικά ο Πανσερραϊκός περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν, όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Από εκεί και πέρα όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι θεωρητικά βασικοί ήταν λογικό να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα και κάπως έτσι ήρθαν τα δύο τέρματα με τον Βρούτσι-γκολ ο οποίος ότι και αν είναι, κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν έχει την αίσθηση του γκολ. Έξι τεμάχια σε πέντε φιλικά δεν είναι και λίγα. Άλλοι δυσκολεύονται ακόμα και στις προπονήσεις.
Ο Πανσερραϊκός βέβαια δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα, αλλά αυτό δεν είναι μυστικό. Το ξέρει και ο Κοκότοβιτς ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως στα πρώτα τρία παιχνίδια η ομάδα θα μονταριστεί για να είναι έτοιμη και φυσικά περιμένει και ο ίδιος τις πολυαναμενόμενες τρεις μεταγραφές.
Όσο για την Ηράκλεια, έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα Σούπερ Λίγκ, σαφώς και έδειξε θετικά στοιχεία. Πολύ δυνατή στην άμυνα με τον Κύρου να δεσπόζει, καλή μεσαία γραμμή και από εκεί και πέρα όπως είπε ο Γιάννης Γεωργιάδης φαίνεται να θέλει δουλειά και παίκτη στην επίθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ήδη υπάρχοντες δεν τα πήγαν καλά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και αρκετές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑ ΓΚΟΛ
26΄ Ζιγκερίδης με πλασέ 1-0
62΄ Βρούτσινα με πλασέ αφού έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα 1-1
70΄ Βρούτσινα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τάντιτς 1-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δαουλτζής.
HΡAΚΛΕΙΑ: Βοζίκης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Κύρου, Χατζάκος, Ματζουράκης, Τσεβρετζής, Μουτίδης, Καραπατσιάς, Ζιγκερίδης, Κρυστάλης ενώ αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Ταρατσούδης, Λιπίτκας, Λαζίδης, Νίρλας, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας, Δούμας, Κουβελόγλου, Σιδηρόπουλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Κόντος, Μαγουένε, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλλου(36' Bρούτσινα), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Ανάκογλου, Σουμπίνιο ενώ στο 52΄ μπήκαν οι Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Άμο, Παπάζογλου, Κάστρο, Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι, Μπέλιτς, Τάντιτς,

 Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού με τις νέες εμφανίσεις της Μass...
Η ενδεκάδα της Ηράκλειας, εκτάκτως στα μπλε...
Ένα μασαζάκι από τον μασέρ, Γιάννη Κοτσαμπά, το χρειαζόταν ο Ράντμαν.
Κάποια στιγμή..."άναψαν τα αίματα"!

Οδυσσέας Αναγέννησης-Δόξα Δράμας 0-3

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αναγέννηση, η Δόξα Δράμας επικράτησε με 3-0 του Οδυσσέα o oποίος αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις καθώς πολλοί παίκτες απουσίαζαν για φιλικό( στον Λαχανά καθώς υπήρχε μια υποχρέωση(;). Παρόλ' αυτά η Αναγέννηση ανταποκρίθηκε καλά και είχε ευκαιρίες και για γκολ.

ΤΑ ΓΚΟΛ
8΄ Χλωρός 0-1
75΄ Τσιμπλίδης 0-2
84΄ Καπέλ 0-3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Τραγιάννης, Παϊζάνος, Κουκούτσης, Κεφαλάς, Χατζημιχαήλ, Ρούμπος, Κυριαζίδης, Χουρουζίδης ενώ αγωνίστηκαν και οι Βενέτης, Γιάσμπεκ, Κιουρτσίδης

Ηράκλεια-Πανσερραϊκός στις 18:30

Στις 18:30 θα ξεκινήσει το τελευταίο φιλικό του Πανσερραϊκού ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Ηράκλεια και σίγουρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα θελήσει να κάνει πρόβα ενδεκάδας, οχτώ ημέρες πριν τη σέντρα. Στο φιλικό αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Σουμπίνιο.

Οι άλλοι θα παίζουν και εμείς θα...παρουσιάζουμε!

Πραγματικά για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Πανσερραϊκός πρωτοτύπησε, ανακοινώνοντας πως η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει τη προσεχή Πέμπτη στις 20:30. Που είναι το πρωτότυπο; Προφανώς στη ΠΑΕ είτε αγνόησαν, είτε τους άφησε αδιάφορους, το γεγονός πως εκείνη την ημέρα αγωνίζονται οι τρεις ελληνικές ομάδες για το Europa League. Στις 20:00 ξεκινά το παιχνίδι Αούστρια Βιέννης-Άρης, στις 21:00 το ΑΕΚ-Νταντί και στις 21:45 το Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ. Μπορεί βέβαια κάποιος να ισχυριστεί πως οι Πανσερραϊκοί θα πάνε στο γήπεδο και δεν έχω καμία αντίρρηση αλλά θα είναι πολλοί αυτοί που θα προτιμήσουν μια ποδοσφαιρική πανδαισία από την παρουσίαση. Που θέλω να καταλήξω; Προφανώς θα ήταν προτιμότερο να γίνει η παρουσίαση την Τετάρτη όπως ήταν η αρχική ενημέρωση. Eπιπλέον είναι και ακόμα ένα επικοινωνιακό λάθος γιατί αν όντως η παρουσίαση γίνει Πέμπτη και δεν αλλάξει κάτι θα "θαφτεί", θέλοντας και μη, από τα Μ.Μ.Ε τα οποία θα έχουν να ασχοληθούν κυρίως με τα παιχνίδια των τριών ομάδων καθώς τέτοιες ημέρες χτυπά συναγερμός στις εφημερίδες. Ας τα σκεφτούν όλα αυτά...

Σερραϊκή διαιτησία για...κλάματα!

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών, υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών ανόδου & ταλέντων περιόδου και παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2010-2011 για τη Super League και διαιτητών, βοηθών διαιτητών για τη Β' Εθνική Κατηγορία 2010-2011.
Φυσικά οι Σερραίοι διαιτητές για ακόμα μια φορά,ως είθισται, είναι απόντες και συνεχίζει να μένει αναπάντητο ερώτημα "τι έχουν αυτοί, που δεν έχουμε εμείς;". Δημόσιες σχέσεις, ικανότητες, τι;
Ο μοναδικός Σερραίος που είναι στους πίνακες-ΒΟΗΘΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ-είναι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΒΒΑΣ που θα πρέπει όμως να περάσει τα τεστ. Από εκεί και πέρα παρατηρητές παραμένουν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ και ΝΑΟΥΜ ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ηράκλεια: Πήρε Καραπατσιά

Τον νεαρό μέσο, Αδάμ Καραπατσιά, από την ομάδα Νέων της Ξάνθης απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής για το θέμα του Σωτήρη Κωνσταντινίδη,

Με ήττα από τη Λεμεσό αποχαιρέτησαν τα "λιονταράκια"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0
Με ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά "ΕΓΝΑΤΙΑ" οι Νέοι του Πανσερραϊκού καθώς στον αγώνα που έγινε χθες στη Λητή ηττήθηκαν με 1-0 από τον Απόλλων Λεμεσού. Το γκολ πέτυχε στο 47΄ ο Δημητρίου με πέναλτι ενώ ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι στο 58΄ με τον Αντωνογλούδη. Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη τερμάτισε στη 3η θέση του 2ου ομίλου με μια νίκη(στη πρεμιέρα με τον Λαγκαδά), ενώ ο τελικός του τουρνουά είναι ΠΑΟΚ-Ηρακλής.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:Μπίμπης (36΄ Πετρίδης), Κασσέρης, Θεοδωρίδης, Καψάλης, Παντελούδης (40΄Ρουμπος) Μπαξεβάνος, Διαμαντής, Αντωνογλούδης(46 Χατζηλάρης), Τζιάτζιος, Μπουστρής, Αυγερινός.

Στον αέρα η πρώτη φαση του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ έστειλε σε όλους τους προέδρους των ομάδων Γ' Εθνικής επιστολή με την οποία τους γνωστοποιεί πως σε όσα γήπεδα δεν έχει γίνει έλεγχος από τις περιφέρειες και δεν τους έχει δοθεί άδεια λειτουργίας δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους αγώνες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Σε αυτή την περίπτωση το παιχνίδι θα κατοχυρώνεται υπέρ του αντιπάλου, ο οποίος θα περνάει στην επόμενη φάση κατευθείαν.
Αναλύτικά η επιστολή έχει ως εξής:
"Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (πρωτ. ΕΠΟ 24103/18-82010), σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος αδυνατεί να ορίσει τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ περιόδου 2010-2011, λόγω μη κατάθεσης στην ΕΠΟ των αδειών λειτουργίας των γηπέδων από την περιφέρεια, σύμφωνα με τη σχετική επιστολή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εφαρμογή του άρθου 56α, παρ. 8 του Ν. 2726/99 και σύμφωνα με το άρθρο 24 του Κανονισμού Γηπέδων και Ασφαλείας και Προστασίας Αγώνων της ΕΠΟ.
Αν δεν κατατεθούν εγκαίρως οι άδειες λειτουργίας των γηπέδων, οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν με υπαιτιότητα των γηπεδούχων ομάδων.
Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί στη Super League, την Ενωση Β'-Γ' εθνικής Κατηγορίας, το ΕΣΚΑΝ, τον ΟΠΑΠ και τον τηλεοπτικό σταθμό Conn-X που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011".
Το... ιστορικό
Τα γήπεδα για να κρίνονται κατάλληλα για αγώνες βάση νόμου πρέπει να ελέγχονται από τις περιφέρειες στις οποίες ανήκουν. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Η ΕΠΟ ωστόσο θεωρούσε αναχρονιστικό τον συγκεκριμένο νόμο και οι περιφέρειες δεν έκαναν ελέγχους. Αντίθετα, η ίδια η ΕΠΟ εξέδιδε την απαραίτητη άδεια!
Τον περασμένο Φεβρουάριο, τα συνεχόμενα βίαια περιστατικά στα ελληνικά γήπεδα είχαν σαν αποτέλεσμα να στείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, επιστολή στην ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία όσα γήπεδα δεν έχουν ελεγχτεί δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται για αγώνες. "Σε διαφορετική περίπτωση, το υπουργείο θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναβολής αγώνων, ώστε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα και η ζωή φιλάθλων και αθλητών" ανάφερε χαρακτηριστικά η επιστολή, η οποία στάλθηκε και στον ΕΣΑΚΕ.
Τότε ήταν που η ίδια η ΕΠΟ παραδέχθηκε ότι ο νόμος περί ελέγχου από τις περιφέρειες δεν τηρούνταν. Ουσιαστικά δηλαδή, παραδέχθηκε ότι παρανομούσε μέσω μιας επιστολής που έστειλε στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Π. Μπιτσαξή με αφορμή τις προειδοποιήσεις Χρυσοχοΐδη.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: "Όπως είναι γνωστό οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν ιδιοκτησιακά κατά 95% στους δήμους. Στο σύνολό τους οι δήμοι - ιδιοκτήτες αρνούνται την πραγματοποίηση οποιασδήποτε βελτίωσης με το αιτιολογικό ότι δεν διαθέτουν οικονομικούς πόρους και δεν λαμβάνουν από το κράτος ειδική επιχορήγηση για αυτόν το σκοπό. Μπροστά στο αδιέξοδο η ΕΠΟ και τα μέλη της (Σούπερ Λίγκα, Ενωση Β΄- Γ΄ Εθνικής, ΕΠΣ) ανέλαβαν την ευθύνη και εξέδιδαν την απαραίτητη νομοθετικά άδεια διεξαγωγής των αγώνων ανεξάρτητα από την άδεια καταλληλότητας και λειτουργίας του γηπέδου".
Με τον Χρυσοχοΐδη λοιπόν να... "σκαλίζει" το θέμα, η ΕΠΟ έστειλε την παραπάνω επιστολή στους ιδιοκτήτες των ομάδων της Γ' Εθνικής ώστε να είναι σύννομη. Πετάει ωστόσο το μπαλάκι στις ίδιες τις ομάδες. Ουσιαστικά βέβαια πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού αφού οι ομάδες της Γ' Εθνικής δεν έχουν να χάσουν και τίποτα αν αποκλειστούν από την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαιναν μακριά. Αν το ζήτημα είχε να κάνει με το πρωτάθλημα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
(πηγή:soccerplus.gr)

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο "Σούμπι" είναι εδώ...

Τα σενάρια έδωσαν τη θέση τους στα γεγονότα και από σήμερα ο Σουμπίνιο είναι παίκτης του Πανσερραϊκού. Λίγο πριν τις 19:30 και όντας..."Άγγλος" στο ραντεβού του, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας για να κάνει τη πρώτη του προπόνηση. Δίχως να χάνει χρόνο ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε κατευθείαν στο πρόγραμμα των υπολοίπων δείχνοντας διάθεση να προσαρμοστεί γρήγορα ενώ φρόντισε σε κάποιες φάσεις να δείξει και την αναμφισβήτητη ποιότητα του και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ηράκλεια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή και όπως είναι λογικό "έδεσε" με τον έτερο Βραζιλιάνο, Λεοζίνιο και την υπόλοιπη λάτιν παρέα και πλέον τον περιμένει η επίσημη φανέλα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
O Σουμπίνιο στη πρώτη του γνωριμία με τον Κοκότοβιτς.
Προετοιμάστηκε και μπήκε στη...μάχη!
Και φυσικά το απαραίτητο "καλώς όρισες"...

Πήγε Τούμπα ο Κοκότοβιτς

Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε και στην ουσία να κατασκοπεύσει και τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Xωρίς θεατές το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός;

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών περιμένει την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη για τα επεισόδια στο Ελ Πάσο, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Καλλιθέα. Ετσι το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό, θα γίνει χωρίς θεατές.
(πηγή:dikisports.blogspot.com)

Φοράει τα "ερυθρόλευκα" ο Σουμπίνιο

Παίκτης του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο όπως άλλωστε σας έχει ενημερώσει αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες το "pestoagorimou". Σήμερα το απόγευμα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να φτάσει στις Σέρρες με τη γυναικά του προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του. Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει το παρών στη προπόνηση. Πάντως όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του πάνε τα ερυθρόλευκα(φορά τη φανέλα της Λεϊσόες).
Δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Σουμπίνιο στην Πορτογαλία:

Θετικά μηνύματα για Ηράκλεια, 0-0 με Καλαμαριά

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε  ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Οι δύο ομάδες κουρασμένες από τη προετοιμασία προσπάθησαν αλλά δε μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Βοζίκης, Κύρου, Δούμας, Κοσμίδης, Τσεβρετζής, Μαρίγκος, Κουβελόγλου, Τριανταφυλλίδης, Λαζίδης, Καραπάτσιος, Καλιαμπάκας ενώ έπαιξαν και οι Ταρατσούδης, Λιπίτκας, Αραμπατζής, Πούπης, Τσεμπερίδης, Σιδηρόπουλος, Μουτίδης, Κρυστάλλης, Ματζουράκης, Χατζάκος, Ζιγκερίδης

Ήττα για τους Νέους από ΠΑΟΚ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1
Tην ήττα γνώρισε η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 1-0, στη 2η αναμέτρηση για το τουρνουά "ΕΓΝΑΤΙΑ". Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη προσπάθησε αλλά δε κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του ΠΑΟΚ με τον Προβατίδη να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 60΄.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης, Μπουφίδης, Τριανταφύλλου, Λιούσας, Χατζηλάρης, Τσαούσης, Βλαχόπουλος, Ρούμπος, Μπονέρης, Γιαννόπουλος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Γουραλές, Μητρίδης, Θεοδωρίδης, Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Μπαξεβάνος, Αντωνογλούδης.
Eπόμενο παιχνίδια για τους Νέους είναι σήμερα, στις 18:30, στο γήπεδο της Λητής με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ.

H 1η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΣ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Σιδηρόκαστρο-Χριστός
Στρυμονικό-τυρολόη
Α.Μητρούσι-Α.Ποροϊα
Ροδόπολη-Πετρίτσι
Βυρώνεια-Κοίμηση
Κερκίνη-Αμμουδιά
Σκοτούσα-Γεφυρούδι

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Πεπονιά-Ψυχικό
Αμφίπολη-Άγιο Πνεύμα
Επτάμυλοι-Ροδολίβος
Ν.Σκοπός-Τερπνή
ΑΕ Νιγρίτας-Λευκώνας
Μονόβρυση-Πήγασος
Χρυσό-Άμπελοι

Δείτε αναλυτικά στο:
http://www.epss.gr/anakoinoseis.html

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΕΠΣΣ: Ανακοινώθηκαν οι όμιλοι, έγινε η κλήρωση

Aνακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Σερρών οι όμιλοι σε Α΄ και Β΄ κατηγορία χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Δείτε τους εδώ:
http://www.epss.gr/anakoinoseis.html
Παράλληλα σήμερα έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ στην Ομόνοια η κλήρωση κυπέλλου και πρωταθλήματος. To πρόγραμμα θα γίνει γνωστό αύριο.

Ξεχνιέται αυτό κ. Μώραλη;

Ο Γιάννης Μώραλης έδωσε το "παρών" από πλευράς Ολυμπιακού στην κλήρωση του Κυπέλλου και είπε: "Ανέκαθεν η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν στόχος του Ολυμπιακού. Οπως κάθε φορά έτσι και φέτος θα κοιτάξουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν ξεχνάμε τι συνέβη πέρυσι, που αποκλειστήκαμε από τον Πανσερραϊκό. Εξάλλου η διοργάνωση αυτή είναι ο θεσμός των εκπλήξεων".

Όλα έχουν το νόημα τους

Ο Σουμπίνιο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό πριν λίγη ώρα(υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο) οπότε το νερό σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει στο αυλάκι. Διαφορετικά, τι λόγο θα είχε ο Πανσερραϊκός να κλείσει εισιτήρια στη γυναίκα του Σουμπίνιο προκειμένου να έρθει από τη Βραζιλία; Τυχαίο; Δε νομίζω...

"Πράσινο φως" για Ζιαμπάρη

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκου Ζιαμπάρη στον Πανσερραϊκό καθώς ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έδωσε το ΟΚ και έτσι ο 19χρονος αμυντικός που δοκιμαζόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Ο Ζιαμπάρης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, στην οποία είχε πάρει μεταγραφή πριν από αρκετά χρόνια από τον Λευκώνα, καθώς είναι Σερραίος στη καταγωγή και πλέον επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ελπίζοντας να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Προσφυγή για μείωση προσωπικότητας ο Βαλσαμάκης!

Τελικά η σχέση του Πανσερραϊκού με τον Γιώργο Βαλσαμάκη δε θα τελειώσει...αναίμακτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" που επιβεβαιώθηκαν και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και από την ΠΑΕ, ο 24χρονος τερματοφύλακας κατέθεσε προσφυγή για μείωση προσωπικότητας πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα από τον αθλητικό δικαστή. Είναι αλήθεια πως από την περσινή χρονιά οι σχέσεις των δύο πλευρών περπατούν σε τεντωμένο σχοινί και φυσικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Βαλσαμάκη έπεσε στην έναρξη της σαιζόν, καθώς από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία προπονείται μόνος του. Πλέον περιμένουμε και μια επίσημη απάντηση από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

126.000 ευρώ για Κόπινεν

Προς στιγμήν βλέποντας διάφορα δημοσιεύματα σε ελληνικές ιστοσελίδες να μιλούν για πρόταση του Πανσερραϊκού στη Τρόμσο, ύψους 1.000.000 ευρώ για τον Κόπινεν, απόρησα και δικαιολογημένα. Στη συνέχεια όμως και βλέποντας το Νορβηγικό δημοσίευμα κατάλαβα πως έκανε λόγο για 1.000.000 κρόνερ(το νόμισμα της Νορβηγίας) που "μεταφράζεται σε 126.000 ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Τρόμσο, Μόρτεν Κράμερ, οι "ερυθρόλευκοι" με τη συγκεκριμένη πρόταση έφτασαν κοντά στην απόκτηση του παίκτη αλλά η Τρόμσο αρνήθηκε.
Το Νορβηγικό δημοσιευμά:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7253812

Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο! Αλήθεια...

Η πολυπόθητη έναρξη των εργασιών στο νότιο πέταλο του δημοτικού γηπέδου και επίσημα πλέον, είναι από σήμερα γεγονός και οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού μπορούν να αισιοδοξούν πως τουλάχιστον η μια από τις δύο θύρες θα δοθεί προς χρήση στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Όσοι πέρασαν σήμερα μια βόλτα από το γήπεδο θα είδαν τις μπουλντόζες που...έπιασαν δουλειά προκειμένου να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα υποστήλωσης και το ιστορικό πέταλο να ανοίξει και πάλι.

ΣΧΟΛΙΟ:Αν είδατε κάποιο φούρνο της γειτονιάς σας να γκρεμίζεται, δε χρειάζεται ανησυχία.

Ηappy end...με Σουμπίνιο που ανηφορίζει

Αίσιο τέλος θα έχει εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου η μετακίνηση του Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό στον Πανσερραϊκό με τη μορφή δανεισμού. Αυτή η αισιοδοξία πηγάζει σήμερα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ που θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ ο οποίος θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η άνοδος του στις Σέρρες τις επόμενες ημέρες οριστικοποιεί την μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ που θέλει και τον νεαρό αμυντικό να παραμένει στις Σέρρες.

Mε Μακεδονικό ο Οδυσσέας, με Πανηλειακό η Ηράκλεια

Oλοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας. Στην 1η φάση ο Οδυσσέας Αναγέννησης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μακεδονικό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας τον επίσης νεοφώτιστο στη Γ΄ αλλά και ιστορικό Πανηλειακό. Από εκεί και πέρα σε περίπτωση πρόκρισης ο Οδυσσέας θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ηράκλεια την Βέροια ενώ στο βάθος και σε μελλοντική πρόκριση υπάρχει Εργοτέλης για τον Οδυσσέα και ενδιάμεση 3η φάση για την Ηράκλεια. Όσο για τον Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει στη 4η φάση μια ομάδα από τις παρακάτω: Καλλονή, Αετό Σκύδρας και Αναγέννηση Καρδίτσας.
 Οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Πάντως τα παιχνίδια της 1ης φάσης θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα ενώ η 4η φάση στα μέσα Οκτωβρίου.
Εδώ ολόκληρη η κλήρωση:
http://www.epo.gr/refs/cup10-11_klirosi_4faseis.pdf

Πανσερραϊκός-Καβάλα(1-0): Βασικά...κέρδισε

Χωρίς να εντυπωσιάσει και όντας ικανοποιητικά καλός για να επιβληθεί αυτής της Καβάλας, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 1-0 τους "αργοναύτες" παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Χαλκερό αλλά δε προκρίνεται στην επόμενη φάση(χιουμοράκι, είχε χάσει με 2-0)!!! Σε έναν μέτριο αγώνα που γενικώς κινήθηκε σε χαμηλές ταχύτητες και με τη Καβάλα να μη μπορεί σε ολόκληρο αγώνα να κάνει υποψία φάσης, ο Πανσερραϊκός εμφανίζοντας λιγότερο τις αδυναμίες του, απέδειξε πως αν γίνουν οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν και δουλευτεί θα παρουσιάσει ένα ικανοποιητικό σύνολο. Η νίκη απέναντι στη Καβάλα και η εμφάνιση δεν οδήγησε σε διαφορετικά συμπεράσματα σε σχέση και με τα προηγούμενα φιλικά. Ναι μεν αλλά είναι η υπόθεση για τον Πανσερραϊκό. Καλή αμυντική λειτουργία και αυτή τη φορά στάθηκαν καλύτερα και τα άκρα στα οποία όμως δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Συγκεκριμένα ο Κοκότοβιτς πρέπει να ήταν μια ανάσα από το "καρδιακό επεισόδιο" όταν είδε τον Γαλανόπουλο να δέχεται χτύπημα και να σωριάζεται. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι γνωστά. Με αυτούς τους παίκτες που έχει και την απουσία του βασικού αμυντικού χαφ δε μπορεί να παίξει το σύστημα που θέλει οπότε να 'χαμε, να 'λέγαμε και από εκεί και πέρα η τριάδα με Μπέλιτς-Βρούτσινα-Γεωργιάδη ή Τάντιτς είναι καλά δουλεμένη, βγάζει προσπάθειες αλλά μετά τον Βρούτσι-γκολ στη θέση κρούσης υπάρχει το χάος. Ας μας δώσει κανέναν επιθετικό η Καβάλα που ξεκίνησε με δύο, μπήκαν άλλοι δύο ως αλλαγή, ακόμα δύο καθόταν στον πάγκο και υπήρχε και ένας υπό δοκιμήν! Τέλος πάντων. Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται για τη 4η αγωνιστική. Δηλαδή αρχές Οκτώβρη. Το είπε και ο Κοκότοβιτς άλλωστε ότι στα 3 πρώτα παιχνίδια δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Οπότε αν σε 13 ημέρες κάνουμε 4 μεταγραφές μπορεί να ελπίζουμε ότι τότε ίσως να είμαστε και έτοιμοι.


ΓΚΟΛ:
24΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρούτσινα και 1-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος (Κόντος), Παντελιάδης, Ανάκογλου (Αμπουμπακάρι), Άμο (Μαβενέ), Κάστρο (Βοσκόπουλος), Γεωργιάδης (Τάντιτς), Μπέλιτς (Σαββίδης), Βρούτσινα (Ασλανίδης), Παπάζογλου, Λεοζίνιο (Τριανταφύλλου).

ΚΑΒΑΛΑ: Βαγιέχο (Κατεργιαννάκης), Πετκάκης (Σκλιοπίδης), Ντουγκλάο (Θεοδωρέλης) Τόμασιτς, Πάτερσον (Λίμα), Ντικρόκ (Σιόντης), Ντιέ (Οικονόμου), Ονουάτσι (Τσίγκλερ), Γιάννου (Βουτσίσεβιτς), Ναζλίδης (Σόκοτα), Αλεξάντροβιτς (Δρόσσος)
(φωτό πηγή: sport24.gr)

To γκολ του Βρούτσινα(βίντεο: panserraikara.gr):

Σχολιάστε υπό το μάτι του Big Brother!

Η λύση και ο τρόπος βρέθηκε και τα σχόλια επέστρεψαν στο "pestoagorimou" απλά πλέον θα είναι υπό την εποπτεία του blogger πριν δημοσιευτούν. Σχόλια υβριστικά, ή που θα κρίνω ότι προσβάλουν πρόσωπα και καταστάσεις θα πηγαίνουν στον...κάλαθο των αχρήστων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στη κριτική εφόσον γίνεται σε κόσμια επίπεδα.

Mε το δεξί στο τουρνουά "ΕΓΝΑΤΙΑ" οι Νέοι του Πανσερραϊκού

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΜΙΚΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-0
Ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής επί της Μικτής Λαγκαδά στην δεύτερη αναμέτρηση, για το 8ο τουρνουά «Εγνατία». Το γκολ για την ομάδα των Σερρών, πέτυχε στο 34΄ ο Γιαννόπουλος, με σουτ. 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης, Τσαούσης, Μπουφίδης, Τριανταφύλλου, Χατζηλάρης (Μπαξεβάνος), Λιούσας, Μπονέρης, Βλαχόπουλος (Διαμαντής), Ρούμπος, Γιαννόπουλος (Γουραλές).
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού(1-0)
Πανσερραϊκός - Μικτή Λαγκαδά(1-0)
2ος όμιλος
Αρης - Απόλλων Καλαμαριάς(4-1)
Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας(2-2)
Eπόμενο παιχνίδι για τους Νέους του Πανσερραϊκού είναι σήμερα, στις 18:30 με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ξυλόπολης.

Κληρώνει για Αναγέννηση, Ηράκλεια και...Πανσερραϊκό

Σήμερα στις 12:00 θα γίνει από την ΕΠΟ η κλήρωση για τις πρώτες 4 φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-11. Στη πρώτη φάση συμμετέχουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής άρα, Αναγέννηση και Ηράκλεια θα μάθουν τους αντιπάλους τους και τις ομάδες με τις οποίες θα αγωνιστούν αν προκριθούν. Στη κλήρωση βέβαια θα είναι και ο Πανσερραϊκός ο οποίος θα μάθει απλά ποια ζευγάρια πρέπει να παρακολουθεί για να μάθει τον αντίπαλο του καθώς οι ομάδες της Σούπερ Λίγκ αργούν να μπουν στο Κύπελλο.

Στον Ολυμπιακό ο Σουμπίνιο-Ένα εμπόδιο λιγότερο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο καθώς στη σημερινή συνάντηση με τους "ερυθρολεύκους" επήλθε συμφωνία και αύριο αναμένεται να πέσουν υπογραφές. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ένα και πιο σημαντικό εμπόδιο για να προχωρήσει η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου ξεπεράστηκε. Πλέον πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και τον παίκτη προκειμένου να γίνει το...super deal. Nα πάρει ο Πανσερραϊκός τις 350.000 και να πάρει και τους δύο παίκτες δανεικούς. Για να δούμε...

Koκότοβιτς: "Τελειωμένο του Ντιόγκο"

Τελειωμένη χαρακτήρισε τη μεταγραφή του Ντιόγκο στον Πανσερραϊκό ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στις δηλώσεις του και πλέον μένει να δούμε αν η Πέμπτη, θα είναι τελικά η ημέρα άφιξης του Πορτογάλου. Από εκεί και πέρα για το θέμα Σούμπινιο-Παπάζογλου παρέπεμψε στον Ολυμπιακό ενώ τόνισε πως βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Θέλει "βόμβα" με Κωνσταντινίδη η Ηράκλεια

Mεταγραφική "βόμβα" στη Γ΄ Εθνική θέλει να ρίξει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για πολλούς και διάφορους λόγους επιθυμεί να παραμείνει στις Σέρρες. Η νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική Ηράκλεια φαντάζει μια καλή λύση για τον ποδοσφαιριστή και εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνήσουν και στο οικονομικό, ο "γιατρός" θα αποτελέσει με την εμπειρία του και την ποιότητα του ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Γεωργιάδη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στην υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Θέλει Τορίμπιο για δανεικό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday" στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνονται και δηλώσεις μάνατζερ, ο Πανσερραϊκός έχει κάνει πρόταση στη Μάλαγα για τον δανεισμό του Ντανιέλ Τορίμπιο. Ο 21χρονος χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή για τη φετινή χρονιά ενώ πέρυσι έκανε συνολικά 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Τορίμπιο ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Β΄ ομάδα της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τεράσα, Ατλέτικο Μαλαγκουένο και Μάλαγα Β΄. Μάλιστα αναφέρεται πως ο παίκτης έχει ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι το κόστος της μεταγραφής δεν είναι μεγάλο.
(φωτό ο παίκτης δεξιά).

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Στις 20:30 τελικά η..."πρόβα τζενεράλε" με Καβάλα

Στις 20:30 τελικά θα ξεκινίσει η φιλική αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τη Καβάλα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ο αγώνας απέναντι στους "αργοναύτες" είναι το τελευταίο δυνατό τεστ για την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, καθώς το επόμενο φιλικό είναι το Σάββατο με την Ηράκλεια. Κανονικά ο αυριανός αγώνας θα έπρεπε να αποτελεί και πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά όταν από την ομάδα λείπουν τουλάχιστον πέντε παίκτες-μεταγραφές(δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, επιτελικό χαφ, επιθετικός) που λογίζονται στο μυαλό του Κοκότοβιτς ως βασικοί τότε ο προβληματισμός είναι δεδομένος. Κακά τα ψέματα, έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και ο Πανσερραϊκός όχι απλά δεν είναι τελείως έτοιμος όπως προφανώς θα ήθελε ο προπονητής, αλλά θέλει σημαντική ενίσχυση και δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.  Όπως και να έχει, ο Κοκότοβιτς αύριο θα δοκιμάσει κατά πάσα πιθανότητα την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς της Τούμπας.

Oλυμπιακός-Παπάζογλου-Σουμπίνιο: Επεισόδιο 3261!

"Καταραμένη" φαίνεται να είναι η υπόθεση της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, από την οποία εξαρτώνται πολλά για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπίνιο πήγε σήμερα στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αλλά δεν υπέγραψε γιατί υπήρξε κόλλημα όμως η υπόθεση δε φαίνεται να χαλάει. Όπως και να έχει η αναμονή συνεχίζεται...
(φωτό-πηγή: redplanet.gr)

Υπογράφει ο Σουμπίνιο, τον βλέπει ο Βαλβέρδε...και βλέπουμε

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Σουμπίνιο, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τον Εθνικό είναι το τυπικό σκέλος της ιστορίας. Ο Σουμπίνιο είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστεί για κάποιο διάστημα από τον προπονητή των Πειραιωτών Ερνέστο Βαλβέρδε και εφόσον τον πείσει με την αξία του να μείνει στον Ολυμπιακό. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό για ένα χρόνο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.
Παράλληλα, στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη έχει μπει και ο Ολυμπιακός Βόλου.
(πηγή: redplanet.gr)

Η μαγκιά του Οδυσσέα

Μπορεί να είναι μια κουβέντα που έχει γίνει πολλές φορές αλλά αφενός αξίζει τον κόπο να επαινείς μια σωστή προσπάθεια και αφετέρου δίνονται συνεχώς ευκαιρίες να το κάνεις. Η ανακοίνωση της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής πως υποβιβάζονται στη Δ΄ Εθνική η Καλαμάτα, το Αιγάλεω και Πυρσός Γρεβενών σαφώς και δεν ακούστηκε καλά στο κόσμο του ποδοσφαίρου γιατί μιλάμε για ιστορικές ομάδες που θεωρητικά έχουν από πίσω τους υποδομές για να σταθούν σε καλό επίπεδο. Και όμως! Στο ποδοσφαίρο δεν έχει σχέση ποια πόλη εκπροσωπείς και ποια δυναμική πιθανόν έχεις. Αν δε μπορείς να στηρίξεις το οικοδομημά σου, πέφτει να σε πλακώσει. Έτσι έγινε και με αυτές τις ομάδες. Έτσι έγινε και στο παρελθόν με τη Καστοριά, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη κ.ο.κ. Εδώ κάπου κολλάει και ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Μια ομάδα που έχει πίσω της ένα χωριό 600-700 κατοίκων, μια ομάδα χωρίς ιδαίτερα έσοδα και με αιμοδότη τον κόσμο της, μια ομάδα χωρίς τεράστιες δυνατότητες, μια ομάδα με τα δικά της προβλήματα που δεν είναι άλυτα, μια ομάδα με τον κόσμο στον πλευρό της-κόσμο που άλλοι δυσκολεύονται να βρουν-, μια ομάδα που σύμφωνα με τα όσα ακούω είναι ξεκάθαρη προς τους ποδοσφαιριστές της, μια ομάδα που οδεύει στον τρίτο-παρακαλώ- χρόνο παρουσίας της στη Γ΄ Εθνική και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καταφέρει να καθιερωθεί ως μια ομάδα Γ΄ Εθνικής. Αυτοί που καταλαβαίνουν τι εννοώ, καταλαβαίνουν και τη σπουδαιότητα της προσπάθειας. Ακόμα και με το δικό του τρόπο, ο Οδυσσέας Αναγέννησης καταφέρνει να κρατά ψηλά τη σημαία του και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γιατί όταν βλέπεις "αυτοκρατορίες" να καταρρέουν, αισθάνεσαι χαρούμενος για τη δική σου δουλειά.

Εξετάζει Κουάντρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" στον Πανσερραϊκό προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες και εξετάζεται ο Αλμπέρτο Κουάντρι. Ο 27χρονος Ιταλός χαφ πέρασε και από το μικροσκόπιο του Μπουμπένκο για τον Ηρακλή, κατά τη παραμονή του "Γηραιού" στην Ιταλία αλλά η κατάσταση ήταν εξαιρετικά μπερδεμένη τότε στην ομάδα και η μεταγραφή δε προχώρησε. Όσο για τον Κουάντρι, μια πρώτη ματιά στο βιογραφικό του και τις μεταγραφές σε Ίντερ και Λάτσιο εντυπωσιάζει αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να του αποδοθεί το προσωνύμιο "ο δανεικός". Το 2002 πήρε μεταγραφή στην Ίντερ η οποία τον παραχωρούσε συνεχώς δανεικό και ως το 2006 αγωνίστηκε σε Σπέτσια, Μάντοβα, Πάντοβα, Μοντικιάρι, Πιτσιγκετόνε έχοντας συνολικά 72 συμμετοχές και 7 γκολ. Το 2006 πήρε μεταγραφή στη Λάτσιο με την οποία είχε 1 συμμετοχή και ως σήμερα αγωνίστηκε δανεικός από την Ιταλική ομάδα σε Σπέτσια, Αβελίνο, Περούτζια, Μόντσα, Ταράντο έχοντας 72 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Koυάντρι είναι και διεθνής καθώς έχει 16 συμμετοχές και 5 γκολ με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας.