Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Προσφυγή για μείωση προσωπικότητας ο Βαλσαμάκης!

Τελικά η σχέση του Πανσερραϊκού με τον Γιώργο Βαλσαμάκη δε θα τελειώσει...αναίμακτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" που επιβεβαιώθηκαν και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και από την ΠΑΕ, ο 24χρονος τερματοφύλακας κατέθεσε προσφυγή για μείωση προσωπικότητας πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα από τον αθλητικό δικαστή. Είναι αλήθεια πως από την περσινή χρονιά οι σχέσεις των δύο πλευρών περπατούν σε τεντωμένο σχοινί και φυσικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Βαλσαμάκη έπεσε στην έναρξη της σαιζόν, καθώς από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία προπονείται μόνος του. Πλέον περιμένουμε και μια επίσημη απάντηση από την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

3 σχόλια:

  1. Με τον Χάρη Γκαϊτατζή τι γίνεται Κώστα; Ο παίκτης ενώ εμφανίζεται στο ρόστερ του Πανσερραϊκού για τη σεζόν 2009-2010, είναι πλεόν σα να μην υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αγωνιστικά κ να σταδιοδρομήσει σε μικρές ομάδες Σούπερ Λίγκ ή να πρωταγωνιστήσει σε μικρότερες κατηγορίες. Έχει ισχυρό χαρακτήρα γι αυτό κι η κόντρα. Τον είχα ξεχέσει κ δικαιολογημένα στην Κέρκυρα, αλλά άδικα, αφού η ομάδα ήταν χειρότερα από τραγική! Βέβαια δεν μπορούσα να ξεχάσω που πέταξε την μπλούζα στην -4- κι έχασα το δάσος για το δέντρο! Του ζήτησα συγνώμη όταν έκανε μερικά φοβερά ματς απόντος του τροχονόμου Κυριακίδη κ πριν τον Κοτταρά. Εύχομαι να βρει το δρόμο του! Είχε δίκιο για το παράπονο του ότι το κλαμπ δεν τον στήριξε, αλλά κι αυτός με την προσκόλλησή του στην ομάδα της Σαλονίκης δεν μας βοήθησε πολύ. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ως το αντίθετο του Αραμπατζή! Γιώργαρε εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Autos o novota pou pirame poso kalyteros einai re paidia apton balsamaki kai symperiferomastai mauton ton tropo se ena diko mas paidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή