Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Mε Μακεδονικό ο Οδυσσέας, με Πανηλειακό η Ηράκλεια

Oλοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας. Στην 1η φάση ο Οδυσσέας Αναγέννησης θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μακεδονικό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας τον επίσης νεοφώτιστο στη Γ΄ αλλά και ιστορικό Πανηλειακό. Από εκεί και πέρα σε περίπτωση πρόκρισης ο Οδυσσέας θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ηράκλεια την Βέροια ενώ στο βάθος και σε μελλοντική πρόκριση υπάρχει Εργοτέλης για τον Οδυσσέα και ενδιάμεση 3η φάση για την Ηράκλεια. Όσο για τον Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει στη 4η φάση μια ομάδα από τις παρακάτω: Καλλονή, Αετό Σκύδρας και Αναγέννηση Καρδίτσας.
 Οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Πάντως τα παιχνίδια της 1ης φάσης θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα ενώ η 4η φάση στα μέσα Οκτωβρίου.
Εδώ ολόκληρη η κλήρωση:
http://www.epo.gr/refs/cup10-11_klirosi_4faseis.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου