Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ηράκλεια-Πανσερραϊκός(1-2), κέρδος οι Βρούτσινα και Σουμπίνιο

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, σχεδόν πιστή αντιγραφή με αυτό στο Γάζωρο, ο Πανσερραϊκός κέρδισε δύσκολα με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στη "πρόβα τζενεράλε" ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι και υπό την παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων, οι "ερυθρόλευκοι" για ακόμα μια φορά παρουσίασαν τις ίδιες αδυναμίες και τα ίδια θετικά στοιχεία αλλά όπως είναι φυσικό συνεχίζει να ισχύει η πεποίθηση πως "για να φτιαχτεί η ομάδα, θέλει δουλειά πολύ...". Για ακόμα μια φορά οι "ρεζέρβες" σίγουρα πρέπει να προβληματίσαν τον Κοκότοβιτς για το τι έχει στον πάγκο του, καθώς πέρα από κάποιους συγκεκριμένους παίκτες που είναι γνωστές οι ικανότητες του, ο μοναδικός που ήταν "όαση" στην.."έρημο" ήταν ο Σουμπίνιο. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην έκανε...παπάδες, μπορεί να μη σκόραρε αλλά έδειξε γιατί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό καθώς η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη και φάνηκε σε πολλές φάσεις καθώς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος είτε εκτελώντας, είτε δημιουργόντας. Και φυσικά ο Πανσερραϊκός περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν, όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Από εκεί και πέρα όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι θεωρητικά βασικοί ήταν λογικό να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα και κάπως έτσι ήρθαν τα δύο τέρματα με τον Βρούτσι-γκολ ο οποίος ότι και αν είναι, κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν έχει την αίσθηση του γκολ. Έξι τεμάχια σε πέντε φιλικά δεν είναι και λίγα. Άλλοι δυσκολεύονται ακόμα και στις προπονήσεις.
Ο Πανσερραϊκός βέβαια δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα, αλλά αυτό δεν είναι μυστικό. Το ξέρει και ο Κοκότοβιτς ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως στα πρώτα τρία παιχνίδια η ομάδα θα μονταριστεί για να είναι έτοιμη και φυσικά περιμένει και ο ίδιος τις πολυαναμενόμενες τρεις μεταγραφές.
Όσο για την Ηράκλεια, έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα Σούπερ Λίγκ, σαφώς και έδειξε θετικά στοιχεία. Πολύ δυνατή στην άμυνα με τον Κύρου να δεσπόζει, καλή μεσαία γραμμή και από εκεί και πέρα όπως είπε ο Γιάννης Γεωργιάδης φαίνεται να θέλει δουλειά και παίκτη στην επίθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ήδη υπάρχοντες δεν τα πήγαν καλά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και αρκετές αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑ ΓΚΟΛ
26΄ Ζιγκερίδης με πλασέ 1-0
62΄ Βρούτσινα με πλασέ αφού έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα 1-1
70΄ Βρούτσινα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τάντιτς 1-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δαουλτζής.
HΡAΚΛΕΙΑ: Βοζίκης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Κύρου, Χατζάκος, Ματζουράκης, Τσεβρετζής, Μουτίδης, Καραπατσιάς, Ζιγκερίδης, Κρυστάλης ενώ αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Ταρατσούδης, Λιπίτκας, Λαζίδης, Νίρλας, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας, Δούμας, Κουβελόγλου, Σιδηρόπουλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Κόντος, Μαγουένε, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλλου(36' Bρούτσινα), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Ανάκογλου, Σουμπίνιο ενώ στο 52΄ μπήκαν οι Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Άμο, Παπάζογλου, Κάστρο, Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι, Μπέλιτς, Τάντιτς,

 Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού με τις νέες εμφανίσεις της Μass...
Η ενδεκάδα της Ηράκλειας, εκτάκτως στα μπλε...
Ένα μασαζάκι από τον μασέρ, Γιάννη Κοτσαμπά, το χρειαζόταν ο Ράντμαν.
Κάποια στιγμή..."άναψαν τα αίματα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου