Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Mε το δεξί στο τουρνουά "ΕΓΝΑΤΙΑ" οι Νέοι του Πανσερραϊκού

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΜΙΚΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-0
Ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής επί της Μικτής Λαγκαδά στην δεύτερη αναμέτρηση, για το 8ο τουρνουά «Εγνατία». Το γκολ για την ομάδα των Σερρών, πέτυχε στο 34΄ ο Γιαννόπουλος, με σουτ. 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης, Τσαούσης, Μπουφίδης, Τριανταφύλλου, Χατζηλάρης (Μπαξεβάνος), Λιούσας, Μπονέρης, Βλαχόπουλος (Διαμαντής), Ρούμπος, Γιαννόπουλος (Γουραλές).
Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού(1-0)
Πανσερραϊκός - Μικτή Λαγκαδά(1-0)
2ος όμιλος
Αρης - Απόλλων Καλαμαριάς(4-1)
Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας(2-2)
Eπόμενο παιχνίδι για τους Νέους του Πανσερραϊκού είναι σήμερα, στις 18:30 με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ξυλόπολης.

3 σχόλια:

  1. Αν ξέρεις το πλήρες πρόγραμμα γράψε το για τους Σαλονικιούς να πάμε να στηρίξουμε τα λιονταράκια να ανεβάσουμε κ κανα βίντεο προεόρτιο με ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιαννόπουλος το έβαλε το γκολ ρε παιδιά!!!!Λάθος κανετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παικτούρες κι οι δύο πάντως! Όποιος κ να το βαλε καλό θα ήταν να ξέραμε τις άλλες αναμετρήσεις. Αν κάποιος μπορεί ας τις γράψει. Έστω τα δικά μας παιχνίδια. Ώρες, αντίπαλο κ μέρος αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή