Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κουρασμένα παλικάρια - Κρατάνε μόνο τη νίκη...

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στη Football League και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγωνιστική. Θεωρητικά ομάδες όπως είναι ο Διαγόρας, με το ρόστερ και τα προβλήματα που έχει, οφείλεις ως Πανσερραϊκός να τις...καθαρίζεις. Το έκανε η ομάδα αλλά μετά χιλίων κόπων και βασάνων και ευτυχώς έχει τους τρεις βαθμούς να κρατήσει μετά τον αγώνα γιατί κατά τα άλλα όσοι επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα τους στο Δημοτικό γήπεδο υποβλήθησαν σε ένα...ποδοσφαιρικό μαρτύριο. Μπορεί να μοιάζει υπερβολικό αλλά δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο νεανικό σύνολο του Διαγόρα και ξαναέρχονται στην επιφάνεια τα λόγια του μετά τον αγώνα με τα Γιαννιτσά. Είχε πει τότε: "Κάποιοι νομίζουν ότι τα παιχνίδια κερδίζονται έτσι". Κάποιοι συνεχίζουν να το νομίζουν! Και όμως τα παιχνίδια δε κερδίζονται έτσι! Όλες οι εμφανίσεις του Πανσερραϊκού είναι "καμπανάκια" για τη συνέχεια και επανειλλημένως έχουμε αναφέρει πως χρειάζεται άμεση βελτίωση. Ευτυχώς σήμερα ήταν τα άπειρα παιδιά του Διαγόρα και ο Γουμάγιας που έφεραν τη νίκη και μετριάστηκε η δυσαρέσκεια. Πέρα από τα συνηθισμένα προβλήματα που παρατηρούνται ήταν λογικό και επόμενο κάποια στιγμή να προστεθεί και η κούραση που ναι, πιστεύω τον Παύλο Δημητρίου, ότι δικαιολογεί εν μέρει την εικόνα της ομάδας. Μπορεί το ρόστερ να αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές αλλά εξαιρουμένων των τραυματιών δεν έχουν αγωνιστεί παραπάνω από 14(εξαιρώ τον αγώνα κυπέλλου) και μάλιστα οι 3 εξ αυτών, μόνο λίγα λεπτά ως αλλαγή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο, αξιοποιήσιμο στην...πρώτη γραμμή της μάχης τέτοια προβλήματα θα υπάρχουν. Όσο η ομάδα συνεχίζει αήττητη και δε χάνει βαθμούς οι όποιες γκρίνιες μετριάζονται και ας ελπίσουμε αυτό να συνεχιστεί μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου γιατί η αλλαγή εικόνας αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι πιο πολύ στο χέρι του προέδρου, παρά στου προπονητή.

1 σχόλιο:

  1. Το μεγάλο ρόστερ της ομάδας θεωρούσα ότι θα ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα της για τους συνεχόμενους αγώνες των πρώτων εβδομάδων. Μου κάνει εντίπωση ότι ο κόουτσ δεν κάνει ροτέσιον.
    Όσον αφορά την παρουσία της ομάδας, προτιμώ να μην προσφέρουν θέαμα και να παίρνουν τις νίκες παρά το αντίθετο. Έτσι και αλλιώς κόσμος δεν πάει στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή