Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Ψήνεται" επιστροφή του Μπανγκουρά!

Πως θα σας φαινόταν η επαλήθευση ενός σεναρίου που θέλει τον Σαμπέγκου Μπανγκουρά να επιστρέφει στον Πανσερραϊκό; Απίστευτο; Δε νομίζω γιατί παρότι ο Σάμι έχει υποπέσει...εν πολλαίς αμαρτίαις κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης θητείας του στον Πανσερραϊκό, είναι σχεδόν πάντα σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος. Και παρότι δεν είχε αποχωρήσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, το όνομα του επανέρχεται στην επικαιρότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" λοιπόν η διοίκηση του Πανσερρραϊκού έχει έρθει σε επαφή με τον 29χρονο Αφρικανό ποδοσφαιριστή προκειμένου να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" και να βοηθήσει στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ο Μπανγκουρά που μετά τον Πανσερραϊκό βρήκε στέγη στη Λιβύη και στην Αλ Αχλί Τρίπολης αλλά τα γεγονότα δε του επέτρεψαν να παίξει ποδόσφαιρο, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο Βέλγιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη κρούση που δέχθηκε η απάντηση ήταν: "αν τα βρούμε στο οικονομικό έρχομαι". Μάλιστα κάποιοι που γνωρίζουν καλά τα εκ των έσω λένε πως δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να πατήσει στην Ελλάδα...
Η πρόθεση συνεργασίας και οι επαφές επιβεβαιώνονται από όλες τις πλευρές και το θέμα είναι να διαφανεί η επόμενη ημέρα.

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλός ποδοσφαιριστής είναι να ρθει γιατι όχι..πολυτέλεια είναι για την κατηγορία ανάλογα φυσικά σε τι κατάσταση είναι..αρκεί να είναι και σωστός και στις υποχρώσεις του όμως..αν είναι να παίρνει άδεια Χριστουγέννων και να γυρίζει με τις άδειες του Πάσχα δώρων άδωρων δεν είναι..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή