Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Eυχάριστα νέα για Παπάζογλου!

Άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα ο Τάσος Παπάζογλου αναφορικά με τον τραυματισμό του. Από το σχεδόν βέβαιο πρόβλημα στο μηνίσκο μέχρι τον φόβο για χιαστούς και από εκεί στο...τίποτα ιδιαίτερο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" τα πράγματα είναι καλύτερα από όσα είχαν αρχικά γίνει γνωστά. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε σήμερα στην Αθήνα από τους γιατρούς του Ολυμπιακού οι οποίοι αποφάσισαν πως δε χρειάζεται χειρουργείο και με μια συντηρητική θεραπεία που θα διαρκέσει ένα περίπου μήνα(ίσως και λιγότερα ανάλογα με το πως θα αντιδράσει το γόνατο) θα είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού.

ΣΧΟΛΙΟ:Πάντως αναφορικά και με τις προηγούμενες αναρτήσεις που θεωρούσαμε ως δεδομένο ότι ο παίκτης θα μπει στο χειρουργείο, απλά μεταφέραμε τις πληροφορίες. Τρεις διαφορετικοί γιατροί, είχαν τρεις γνώμες!

Όταν λέμε όλα, ΟΛΑ κ. Μαρινάκη!

Τα φερόμενα ως λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκ πως "Ξέρω τι έγινε στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ και πως ανέβηκαν οι Σέρρες" έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο καθώς αν όντως ισχύουν αφήνει σοβαρά υπονοούμενα κατά του Πανσερραϊκού. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον αν καλέσει ο εισαγγελέας τον κ. Μαρινάκη, να πει ότι ξέρει για αυτό το παιχνίδι(άραγε τι;) αλλά να πληροφορηθεί και να μας πει για όλα. Αν μας βάζει στον χορό, να χορέψουμε και εμείς και να τα πουμε όλα για το Πανσερραίκός-Πανθρακικός, το Πανσερραϊκός-Λάρισα κ.ο.κ. Όταν λέμε όλα, όλααα...

Στην Εθνική ο Γεωργιάδης!

Σα κεραυνός εν αιθρία έπεσε πραγματικά η είδηση ότι ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην Εθνική Ανδρών τον Γιώργο Γεωργιάδη για τον φιλικό αγώνα με την Αυστρία. Από την εποχή του Γιώργου Τσιφούτη είχε να στείλει ο Πανσερραϊκός παίκτη στην Εθνική ομάδα και φυσικά αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Ο Γεωργιάδης μπορεί να μην έχει παίξει τόσο όσο θα περίμενε φέτος αλλά όποτε το έκανε έδειξε ότι όντως διανύει μια καλή χρονιά η οποία μπορεί να είναι και σημαδιακή στη καριέρα του, συνυπολογίζοντας και την κλήση. Δεν είναι και λίγο. Βλέπεις τους κόπους και τις προσπάθεις τόσων χρόνων να ανταμείβονται και μπορεί για κάποιους να είναι απλά μια κλήσε σε φιλικό αλλά δεν είναι έτσι. Συγχαρητήρια Γιώργο...

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τι γάλα πίνεις; "Κακάο...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ"!!!

Ο Πανσερραϊκός αναμένεται πλέον να έχει το δικό του γάλα...που θα μεγαλώνει γερούς φιλάθλους. Δε πρόκειται για ανέκδοτο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" υπέγραψαν σύμβαση ως το 2013 με τη γνωστή Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία "ΚΡΙ-ΚΡΙ" και πρόκειται να αποκτήσουν το δικό τους γάλα κακάο.

Οργάνωση...όποτε θυμηθούνε!

"Θέλεις μια εγκυκλοπαίδεια για να γράψεις όσα έχουν συμβεί φέτος στον ΠΑΟΚ" είπε μετά το τέλος του αγώνα στη Καβάλα ο Πάμπλο Γκαρσία. "Θέλεις...εγκυκλοπαίδειες για να γράψεις όσα συμβαίνουν κατά διαστήματα στον Πανσερραϊκό" λέω εγώ φέρνοντας τις δηλώσεις του Ουρουγουανού στα μέτρα μου. Και φυσικά δεν μιλώ για το αγωνιστικό κομμάτι. Μιλάω...για τα πολύ λιγότερα που αφορούν εμένα και 3-4 άλλους που ασχολούνται κάθε μέρα με τον Πανσερραϊκό. Γιατί μια ομάδα δεν αποκτά οργάνωση από μια μέρα στην άλλη, ούτε όταν τρώει φλασιές κατά διαστήματα "να οργανωθούμε σε αυτό και μετά και σε εκείνο", αφήνοντας πίσω της σοβαρά κενά και ελλείψεις και υποπίπτωντας συνεχώς σε νέες "γκάφες". Ή είσαι οργανωμένος ή δεν είσαι. Ή έχεις σωστή επικοινωνιακή πολιτική ή δεν έχεις. Απλά είναι τα πράγματα. Και δεν είναι το θέμα ούτε οι προπονήσεις που σε ένα απόγευμα έγιναν "κλειστές" για τηλεοπτικά συνεργεία χωρίς άδεια(σωστό μεν,ξαφνικό δε), ούτε οι επισκέψεις της ομάδας σε σχολεία που καλύφθηκαν από συγκεκριμένο Μ.Μ.Ε(Καλή κίνηση που είχε γίνει αρχικά το 2004-05 από τον προπονητή τότε Βασίλη Αντωνιάδη ο οποίος σκέφθηκε να καλέσει όλα τα κανάλια και να δουν όλοι τους παίκτες να μοιράζουν εισιτήρια.), ούτε όλα τα άλλα που αν αρχίσω να τα λέω αναλυτικά δε θα τελειώσω ούτε αύριο. Είναι το γαμώτο και η συμπεριφορά. Η λανθασμένη συμπεριφορά. Αλλά δε φταίνει κανείς εκτός από εμάς...Το θέμα είναι πως πάνε να κάνουν το καλό(ωραία ως εδώ) αλλά το ρίχνουν μόνοι τους στο γιαλό και χύνουν τη καρδάρα με το γαλά. Όπως πάντα...

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε για δοκιμή ο Σιλά

Ο Πανσερραϊκός όπως είναι γνωστό έχει ήδη αρχίσει να ερευνά την ποδοσφαιρική αγορά για να...μπαλώσει τις "τρύπες" που έχει στο ρόστερ. Καθημερινά, πολλά είανι τα φαξ που φτάνουν στα γραφεία της ομάδας με παίκτες που προτείνονται και ένας από αυτούς ήρθε για δοκιμή στους "ερυθρολεύκους". Από χθες το βράδυ βρίσκεται στις Σέρρες ο Κανφορί Σιλά. Ο 30χρονος από τη Γουινέα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και δεξί μπακ και μέχρι πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν στη Τουρκία και στη Κόνιασπορ με την οποία έλυσε το συμβόλαιο του για εξωαγωνιστικούς λόγους. Πάντως ο Σιλά δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήρθε τον Ιανουάριο του 2005 για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Καλλιθέα μέχρι τον Γενάρη του 2007. Η ομάδα του "Ελ Πάσο" τον πούλησε στη Σίβασπορ ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε και στη Μπουγιούκσεχιρ. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και αν κερδίσει τις εντυπώσεις θα παραμείνει. Πάντως ο Πανσερραϊκός έχει προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

To 2011...και βλέπουμε για Παπάζογλου

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του τραυματισμού του Τάσου Παπάζογλου η οποία ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι αύριο. Είναι δεδομένο πως ο παίκτης θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στον μηνίσκο κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2010 και θα επιστρέψει στα γήπεδα με τη νέα χρονιά. Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση που θέλουμε όλοι. Στη χειρότερη όμως που απευχόμαστε ίσως να τελειώσει η χρονιά για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και αυτό θα γίνει αν επαληθευτούν οι φόβοι για πρόβλημα και στους χιαστούς. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, ας κρατάμε τη πρώτη εκδοχή!

Mεταγραφές από Νοέμβρη για...Γενάρη

Η ανάγκη του Πανσερραϊκού για ενίσχυση "φωνάζει" και μπορεί ακόμη να είναι νωρίς αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ψαχτεί πάρα πολύ για τις μεταγραφές του Γενάρη σε σημείο που δείχνουν έτοιμοι να τελειώσουν κάποιες υποθέσεις. Από την ΠΑΕ λέγεται πως ήδη είναι κλεισμένος ένας παίκτης που από την 1η Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος να προσφέρει και οι πληροφορίες λένε για Κροάτη αμυντικό χαφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής. Η άλλη θέση για την οποία κινούνται είναι αυτή του επιθετικού και ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί κάποιες περιπτώσεις παικτών και πάλι από την ευρωπαϊκή αγορά. Από εκεί και πέρα λογικά στη λίστα θα έχουν προτεραιότητα ένας αριστερός μπακ και αναλόγως με την κατάσταση του Παπάζογλου ένας αμυντικός.

Πήγε για μαλλί και βγήκε με...extensions!

Είναι αλήθεια πως και εγώ και αρκετοί άλλοι νομίζω, το είχαμε λίγο δύσκολο στο μυαλό μας να καταφέρει ο Πανσερραϊκός να πάρει έξι βαθμούς από Καβάλα και Τρίπολη. Δύο καλές σε γενικές γραμμές ομάδες της κατηγορίας. Όπως όμως θεωρητικά ήταν καλές αυτές, θεωρητικό ήταν και ότι ο Πανσερραϊκός θα δυσκολευόταν απέναντι τους. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν και παρά τα προβλήματα που προϋπήρχαν και προέκυψαν όχι μόνο έμειναν όρθιοι αλλά κατάφεραν να κάνουν...πένταθλο. Έτρεξαν 100αρι, έτρεξαν σκυταλοδρομία κάνοντας τη μια θετική εμφάνιση μετά την άλλη, πήδηξαν εμπόδια, έκαναν άλμα εις ύψος στη βαθμολογία και κάρφωσαν το ακόντιο στους 10 βαθμούς. Πολύ σημαντική ανάσα αναμφίβολα. Αυτοί οι βαθμοί πάντως δεν είναι κάτι παραπάνω από τους χαμένους. Δηλαδή οι 3 βαθμοί στη Τρίπολη "αναπλήρωσαν" τους 3 χαμένους με τη Κέρκυρα. Όπως και να έχει τα συμπεράσματα είναι θετικά για τη νοοτροπία της ομάδας και τη συμπεριφορά της στους δύο τελευταίους αγώνες. Και τα προβλήματα δίνουν μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία. Επειδή όμως όσο...εύκολα ο Πανσερραϊκός ανέβηκε από τη 16η θέση στην 10η-11η(όπου είναι μετά και τα σημερινά παιχνίδια), τόσο...εύκολα μπορεί και να κατέβει πάλι, θέλει προσοχή και σε καμία περίπτωση εφησυχασμό. Μπορεί να έχουμε τις όποιες ενστάσεις μας πάνω στη διαχείριση του υλικού από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ωστόσο ο Σέρβος στα δύο παιχνίδια αυτά έχει διαβάσει καλά και τον αντίπαλο, έχει στήσει καλά και την ομάδα και δε το συζητάμε ότι με εξαιρέσεις...και πολλά κάνει με το υλικό που έχει. Δε μιλάω για αυτούς που υπάρχουν. Αναφέρομαι κυρίως στο γεγονός ότι είναι μόνοι αυτοί οι 11,12,13... Ο πρώτος γύρος έχει ακόμα δρόμο και το στοίχημα για τον Πανσερραϊκό είναι να μαζέψει ακόμα 6-7 βαθμούς για να κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δεύτερη στροφή. Εύκολο δεν είναι αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Το πρόβλημα είναι όταν θα κληθούν παίκτες με συνεχόμενα 90λεπτά να αντικατασταθούν λόγω τραυματισμών ή καρτών. Ποιος θα παίξει αντί του Παντελιάδη αριστερό μπακ; Ποιος θα υπάρχει ως λύση πίσω από τους Βοσκόπουλο, Μαγουενέ, Άμο τώρα που τραυματίστηκε ο Παπάζογλου; Τι αλχημεία θα γίνει στα χαφ αν συμπληρώσει κάρτες ο Κάστρο; Ποιος θα παίξει κορυφή πίσω από τον Νταλέ; Αυτά είναι τα καίρια ερωτήματα. Φυσικά λύσεις, έστω και ανάγκης, θα βρεθούν, απλά αυτό που ξέρουμε και το σημειώνουμε είναι ότι η ομάδα θέλοντας και μη θα πάει έτσι μέχρι τον Γενάρη. Και το λέω αυτό για να μην υπάρχουν τρελές απαιτήσεις και για ποδόσφαιρο και για θέαμα και για βαθμούς. Συντηρητικά μέχρι τότε και βλέπουμε.