Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Eυχάριστα νέα για Παπάζογλου!

Άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα ο Τάσος Παπάζογλου αναφορικά με τον τραυματισμό του. Από το σχεδόν βέβαιο πρόβλημα στο μηνίσκο μέχρι τον φόβο για χιαστούς και από εκεί στο...τίποτα ιδιαίτερο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" τα πράγματα είναι καλύτερα από όσα είχαν αρχικά γίνει γνωστά. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε σήμερα στην Αθήνα από τους γιατρούς του Ολυμπιακού οι οποίοι αποφάσισαν πως δε χρειάζεται χειρουργείο και με μια συντηρητική θεραπεία που θα διαρκέσει ένα περίπου μήνα(ίσως και λιγότερα ανάλογα με το πως θα αντιδράσει το γόνατο) θα είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού.

ΣΧΟΛΙΟ:Πάντως αναφορικά και με τις προηγούμενες αναρτήσεις που θεωρούσαμε ως δεδομένο ότι ο παίκτης θα μπει στο χειρουργείο, απλά μεταφέραμε τις πληροφορίες. Τρεις διαφορετικοί γιατροί, είχαν τρεις γνώμες!

1 σχόλιο: