Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οργάνωση...όποτε θυμηθούνε!

"Θέλεις μια εγκυκλοπαίδεια για να γράψεις όσα έχουν συμβεί φέτος στον ΠΑΟΚ" είπε μετά το τέλος του αγώνα στη Καβάλα ο Πάμπλο Γκαρσία. "Θέλεις...εγκυκλοπαίδειες για να γράψεις όσα συμβαίνουν κατά διαστήματα στον Πανσερραϊκό" λέω εγώ φέρνοντας τις δηλώσεις του Ουρουγουανού στα μέτρα μου. Και φυσικά δεν μιλώ για το αγωνιστικό κομμάτι. Μιλάω...για τα πολύ λιγότερα που αφορούν εμένα και 3-4 άλλους που ασχολούνται κάθε μέρα με τον Πανσερραϊκό. Γιατί μια ομάδα δεν αποκτά οργάνωση από μια μέρα στην άλλη, ούτε όταν τρώει φλασιές κατά διαστήματα "να οργανωθούμε σε αυτό και μετά και σε εκείνο", αφήνοντας πίσω της σοβαρά κενά και ελλείψεις και υποπίπτωντας συνεχώς σε νέες "γκάφες". Ή είσαι οργανωμένος ή δεν είσαι. Ή έχεις σωστή επικοινωνιακή πολιτική ή δεν έχεις. Απλά είναι τα πράγματα. Και δεν είναι το θέμα ούτε οι προπονήσεις που σε ένα απόγευμα έγιναν "κλειστές" για τηλεοπτικά συνεργεία χωρίς άδεια(σωστό μεν,ξαφνικό δε), ούτε οι επισκέψεις της ομάδας σε σχολεία που καλύφθηκαν από συγκεκριμένο Μ.Μ.Ε(Καλή κίνηση που είχε γίνει αρχικά το 2004-05 από τον προπονητή τότε Βασίλη Αντωνιάδη ο οποίος σκέφθηκε να καλέσει όλα τα κανάλια και να δουν όλοι τους παίκτες να μοιράζουν εισιτήρια.), ούτε όλα τα άλλα που αν αρχίσω να τα λέω αναλυτικά δε θα τελειώσω ούτε αύριο. Είναι το γαμώτο και η συμπεριφορά. Η λανθασμένη συμπεριφορά. Αλλά δε φταίνει κανείς εκτός από εμάς...Το θέμα είναι πως πάνε να κάνουν το καλό(ωραία ως εδώ) αλλά το ρίχνουν μόνοι τους στο γιαλό και χύνουν τη καρδάρα με το γαλά. Όπως πάντα...

2 σχόλια:

  1. ησυχαστε βρε τωρα, αφηστε τα προσωπικα στη μεση...στο φιναλε αυτα δεν ενδιαφερουν τον κοσμο της ομαδας!Το θεμα ειναι να γινονται σωστες κινησεις, και (με ολο το θαρρος)αν αυτες καλυπτονται δημοσιογραφικα απο εσενα ή απο οποιονδηποτε αλλον αυτο ειναι το τελυταιο που μας απασχολει!
    Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς και δεν απασχολεί τον κόσμο το συγκεκριμένο ζήτημα. Το ότι το διαβάζεις μέσω του blog είναι άλλο θέμα. Θέμα είναι επίσης και οι σωστές κινήσεις που γίνονται να είναι ολοκληρωμένες. Όσο για το αν απασχολεί τον κόσμο ή όχι η δημοσιογραφική κάλυψη είναι λογικό γιατί ο καθένας κοιτάζει τη πάρτυ του. Και επειδή για κάποιους όλο αυτό είναι και δουλειά και δεν είναι...χομπίστες, επέτρεψε τους να τους απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή