Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σχολιάστε υπό το μάτι του Big Brother!

Η λύση και ο τρόπος βρέθηκε και τα σχόλια επέστρεψαν στο "pestoagorimou" απλά πλέον θα είναι υπό την εποπτεία του blogger πριν δημοσιευτούν. Σχόλια υβριστικά, ή που θα κρίνω ότι προσβάλουν πρόσωπα και καταστάσεις θα πηγαίνουν στον...κάλαθο των αχρήστων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στη κριτική εφόσον γίνεται σε κόσμια επίπεδα.

8 σχόλια:

  1. Αν κ δεν ήταν η καλύτερη λύση...είναι μια κάποια λύση...δεν γλυτώνεις τα ανώνυμα πάντως ούτε έτσι! Με την Τζουμαγιά το Σάββατο τί ώρα παίζουμε; Θα χει μαγκάλι κ ποτά απέξω...ίσως να σκάσει μύτη ο Σάμμυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια...κάποια λύση όπως είπες. Είδωμεν! Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ώρα του φιλικού αλλά πιθανόν, 6.30!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξαναπώ πως δεν καταλαβαίνω γιατί το να διατυπώνει κάποιος την άποψή του για την ομάδα πρέπει να τον υποχρεώνει να δημοσιοποιεί και τα στοιχεία του! Αυτό για τον Σάκη.
    Τώρα για τον Κώστα, σαφώς και αυτή είναι η ποιο σωστή λύση. Και όχι μόνο υβριστικά να μην δημοσιοποιείς, αλλά κυρίως απαντήσεις και ανταπαντήσεις. Όποιος θέλει ας εκφράζει την δικιά του άποψη για την ομάδα. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί αν γράψω ότι χθες χώρισε ο Γούνας από τι γυναίκα του κ δεν είναι αλήθεια δεν θα γίνει μήνυση στον Αδαλή αλλά στον Κηπουρό. Κατάλαβες ή να κάνω κ κακά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εδώ σχολιάζουμε αν κάποιος χώρισε με την γυναίκα του ή αν ο άλλος έχει εξοχικό στην Τούζλα; Νόμιζα ότι συζητάμε για το αν θέλουμε αμυντικό χαφ, ή αν κακός παραγκωνίσαμε τον Σκάγκλια πχ. Νόμιζα ότι θέμα μας είναι ο Πανσερραϊκός. Ο Κώστας τότε αφού έχει τον έλεγχο των σχολίων μπορεί να μην το αναρτήσει.
    Επαναλαμβάνω λοιπόν την άποψή μου:
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το να διατυπώνει κάποιος την άποψή του για την ομάδα πρέπει να τον υποχρεώνει να δημοσιοποιεί και τα στοιχεία του!
    Τι σχέσει έχει αυτό με το αν χώρισε ο ένας και αν έχει γκόμενα ο άλλος; Να καταλαβαινόμαστε σε αυτά που λέμε. Τα κακά κράτα τα για αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή κάποια στιγμή θα προσπαθήσεις να μας ρίξεις τα κακά σου μέσα από την ανωνυμία σου, καλό θα ήταν να ξέρουμε ποιός το λέει για να μην ρίξουμε κι εμείς τα κακά μας στους υπόλοιπους! Αυτό μόνο το επώνυμο σχόλιο το διασφαλίζει. Αλλά δε μας λες τί φοβάσαι...τα κακά πάντως όχι από ότι φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο; Πρότεινα στον Κώστα να δημοσιοποιεί μόνο όσα σχόλια ασχολούνται αποκλειστικά με την ομάδα. Που είναι το κακό;
    Όσο για μένα δεν φοβάμαι κάτι. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να παρουσιάζω το όνομά μου σε όλο τον κόσμο. Ένας φίλαθλος είμαι και δεν εκφράζω τίποτα παραπάνω από την προσωπική μου άποψη. Να σου στείλω ένα email αν θέλεις για να σου πω ποιος είμαι. Αλλά όσους διαβάζουν τα σχόλια τους ενδιαφέρει; Και άντε και εγώ το γράφω, ο πολύς ο κόσμος δεν θα το κάνει. Και έτσι θα χαθεί η δυνατότητα των πολλών απόψεων. Και επιτέλους μόνο στις Σέρρες βλέπουμε αυτή την αστυνομική τακτική της επίδειξης ταυτότητας!
    ΥΓ: Μην το παίρνεις προσωπικά σε βλέπω επιθετικό, εγώ μιλώ για την ουσία του θέματος και όχι για να αντιπαρατεθώ μαζί σου ντε και καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι ασφαλίτης να με πεις ποιός είσαι. Δεν με νοιάζει κιόλας. Ούτε διαφήμιση μου κάνω με την επωνυμία. Άλλωστε δε ζω στα Σέρρας για να χει κάποια επίπτωση η δημοσιότητα. Απλά η χρόνια εμπειρία με τα φόρουμ δείχνει ότι πίσω από την ανωνυμία γίνονται όλες οι επιθέσεις, οι ίντριγκες, τα παζάρια, τα μαχαιρώματα, οι ρουφιανιές, τα καρφώματα, οι συκοφαντίες, οι λαμογιές, οι υπόγειες συνεργασίες, οι δόλιες λυκοφιλίες κλπ! Στην τελική του Αδαλή είναι το μπλογκ ας κάνει ότι θέλει. Αν το παρακολουθείς από τη γένεσή του θα καταλάβεις γιατί είμαι ενάντια στην ανωνυμία κ τουλάχιστον όσων αφορούν το κλαμπ που εκπροσωπώ χρησιμοποιήθηκε το φιλόξενο μπλογκ μέσω των σχολίων του για να μας γίνει επίθεση. Αυτά κ τέλος με το θέμα γιατί φεύγω γι αεροδρόμιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή