Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δεν ήθελε, δεν έπαιζε...

Εντυπωσιασμένος είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Σουμπίνιο στο διάστημα που ο Βραζιλιάνος προσπαθεί να πείσει τον Ισπανό τεχνικό προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα. Όπως τουλάχιστον αναφέρυν καθημερινά τα ρεπορτάζ ο Σουμπίνιο είναι εξαιρετικός και στις προπονήσεις και στους αγώνες στον ρόλο αντί-Ιμπαγάσα που του δίνει ο Βαλβέρδε. Ακόμα και αν δε μείνει που είναι το πιο φυσιολογικό γιατί πιάνει θέση ξένου, δε μπορεί να είναι τρελός ο προπονητής του Ολυμπιακού. Προφανώς και ο Σουμπίνιο δε ξέχασε τη μπάλα που έπαιξε με τον Εθνικό στο διάστημα που ήταν στις Σέρρες. Πολύ απλά ήταν ξενερωμένος και δεν ήθελε να παίξει. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο Πανσερραϊκός θέλει...

Όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες μπορεί ο Πέτρος Θεοδωρίδης να έχει επαφές για την πώληση της ΠΑΕ αλλά αυτό δε τον εμποδίζει να έχει επαφές και με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Είναι γνωστό πως οι "ερυθρόλευκοι" εδώ και καιρό έχουν βάλει και πάλι στο μάτι τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο τον οποίον είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αποκτήσουν πριν από 2 χρόνια και πλέον ο νεαρός μέσος του Οδυσσέα Αναγέννησης που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά, έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων πάνω του και η υπόθεση του μόνο απλή δεν είναι. Το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού είναι "θερμό" και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από τον εκπρόσωπο του παίκτη πριν από λίγες ημέρες υπήρξε και νέα επαφή. Το μπαλάκι βέβαια πηγαίνει στο κατά πόσο ο Πανσερραϊκός θα μπορέσει να τα βρει και με τον Οδυσσέα που διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή αλλά και να πείσει τον ίδιο να απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκ.

Nέα συνάντηση Κούτλα-Θεοδωρίδη

Αύριο αναμένεται να υπάρξει στη Θεσσαλονίκη νέα συνάντηση, μεταξύ της οικογένειας Κούτλα και του Πέτρου Θεοδωρίδη, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον των διαπραγματεύσεων και αν αυτές θα καρποφορήσουν ή όχι. Την ίδια στιγμή, κατ' ουσία και όχι τυπική είναι η παραίτηση του Νίκου Ιλανίδη από το Δ.Σ της ΠΑΕ.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τοπίδης: "Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από τον χειμώνα"

Τις πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΚ και τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχουν έρθει σε συμφωνία, διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Τοπίδης, με δηλώσεις του στο «sd.gr», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη ύστερα από τις επαφές που έγιναν τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή λείπω στο εξωτερικό και δεν έχω ενημερωθεί ότι έχει προκύψει κάτι καινούργιο». Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, παραδέχθηκε πως ο πελάτης του βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ένωση, τονίζοντας: «Από τη στιγμή που υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ολοκληρωθούν με επιτυχία θα το έβλεπε με ικανοποίηση».
Σύμφωνα με το aek365.gr, το οποίο επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, για να ακούσει και την πλευρά του Πανσερραϊκού, στο συγκεκριμένο θέμα, ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας των Σερρών, δεν επιβεβαίωσε τα περί συμφωνίας, ωστόσο ούτε θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια, παρότι και του ζητήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Λακωνικότατος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν θα έχουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε επίσημα», ήταν τα λόγια του.

Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου...

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και δεν έβγαλε απoλύτως τίποτα. Όπως ειπώθηκε ανεπίσημα γιατί αύριο αναμένεται να βγει μια ανακοίνωση, παραιτήσεις δεν υπήρξαν ποτέ, κανένας δεν είχε πρόθεση να παραιτηθεί(δηλαδή από το μυαλό μας τα βγάλαμε), το θέμα πιθανής πώλησης γιγαντώνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο και γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα και συζητήθηκαν...τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ! Αξίζει να αναφερθεί και να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ ήταν παρών και ο Δημήτρης Φιλίππου κάτι που σημαίνει ότι δε παραιτήθηκε.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κούτλας: "Δεν επεδίωξα προβολή"

"Για να πω την αλήθεια δε μου άρεσε η δημοσιοποίηση του θέματος, το οποίο είναι σε πρωίμο στάδιο. Ήταν κάτι που δε το θέλαμε και δε το επιδιώξαμε. Δε θέλουμε προβολή, απλά να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο" είπε ο Κώστας Κούτλας σε δηλώσεις του στη "Metrosoport".

Συναντηθήκατε ή δε συναντηθήκατε;

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δε το επιβεβαιώνει, προφανώς επειδή η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος δεν άρεσε, πληροφορίες της εφημερίδας "Metrosport" αναφέρουν πως το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Πέτρου Θεοδωρίδη και των Νίκου και Κώστα Κούτλα στη Θεσσαλονίκη και συζητήθηκε κάτι παραπάνω από την έκφραση επιθυμίας για συνεργασία αγοραπωλησίας.

Aνάκογλου για Ολυμπιακό και Γεωργιάδης για ΑΕΚ!

Έτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο golden boys του Πανσερραϊκού φέρεται να είναι ο Πέτρος Θεοδωρίδης καθώς χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο μεγαλομέτοχος των "λιονταριών" προχωρά άμεσα τις συζητήσεις για την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών και προς διαφορετικές κατευθύνσεις μάλιστα. ;Eτσι και αλλιώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης επ ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα για βραβεία και αδειοδοτήσεις φέρεται να είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πάντως ο Δημήτρης Ανάκογλου φαίνεται ότι παίρνει τον δρόμο για Πειραιά και για τον Ολυμπιακό όπως ανέφεραν άλλωστε και ρεπορτάζ της ομάδας του Βαλβέρδε τις προηγούμενες ημέρες ενώ όσον αφορά το φλέρτ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Γεωργιάδη, αφού δεν καρποφόρησε τον Γενάρη, πολύ πιθανόν να γίνει τώρα.