Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου...

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και δεν έβγαλε απoλύτως τίποτα. Όπως ειπώθηκε ανεπίσημα γιατί αύριο αναμένεται να βγει μια ανακοίνωση, παραιτήσεις δεν υπήρξαν ποτέ, κανένας δεν είχε πρόθεση να παραιτηθεί(δηλαδή από το μυαλό μας τα βγάλαμε), το θέμα πιθανής πώλησης γιγαντώνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο και γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα και συζητήθηκαν...τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ! Αξίζει να αναφερθεί και να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ ήταν παρών και ο Δημήτρης Φιλίππου κάτι που σημαίνει ότι δε παραιτήθηκε.

1 σχόλιο:

  1. Εγινε Δ.Σ..?έλα κόψε την πλάκα Κωνσταντίνε..!!πως και έγινε τέτοιο πράγμα..?κάλιο αργά παρά ποτέ..??μέχρι και το ρητό έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά..!!το επόμενο που μένει να μάθουμε οτι η ομάδα δεν έπεσε..!!(κι αυτό από το μυαλό μας το βγάλαμε έτσι επειδή γουστάρουμε..!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή