Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κατσαβάκης: "Δεν υπάρχει κάτι επίσημο"

Με δήλωση του στην εφημερίδα "Metrosport" ο Μάκης Κατσαβάκης άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για συνεργασία: "Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτική του Πανσερραϊκού. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο μέχρι τώρα προκειμένου να συζητήσουμε".

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Θεοδωρίδης: "Είναι νωρίς ακόμα"

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ "4-4-2" ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας λέγοντας ότι υπάρχει χρόνος για να γίνει προγραμματισμός και ότι όλες οι ομάδες ακόμα περιμένουν και ψάχνονται. Αναφορικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει την ομάδα επανέλαβε: "Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση και να διαπραγματευτώ. Δεν έχει γίνει όμως κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Και όσοι ισχυριζόταν ότι θέλω να πουλήσω τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου πριν δώσω την ομάδα, να ξέρουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο". Όσο για την πώληση των δύο αυτών  ποδοσφαιριστών σημείωσε: "Έχει μπει στην τελική ευθεία η πώληση τους. Περιμένουμε μια καλή πρόταση".

ΣΧΟΛΙΟ: Με τα όσα γίνονται δεν αποκλείεται όντως να είναι νωρίς γιατί δε μοιάζει σίγουρο ότι τα πρωταθλήματα θα γίνουν στην ώρα τους. Άσε που έριξε και την "βόμβα" ο Τζώρτζογλου, λέγοντας:
"Δεν πιστεύω πως θα μείνουν 16 ομάδες στην Α’ Εθνική. Αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως θα υπάρξει πλήρης αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και θα είναι περισσότερες οι ομάδες".

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ανάκογλου: " Μπορεί να μείνω του χρόνου"

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του στον Πανσερραϊκό την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος σημείωσε πως οι συμπαίκτες του στην Ελπίδων, του είπαν τα καλύτερα για τις εγκαταστάσεις.
Για το εάν θα αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό:''Δεν ξέρω αν θα φύγω, μπορεί να είμαι και του χρόνου εδώ. Δε με απασχολεί το μέλλον πάντως, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Πολωνία με την Ελπίδων και μετά διακοπές. Από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει''.
Για το τι θα ήθελε να πει σε περίπτωση που αποχωρούσε από την ομάδα:''Αν υποθέσουμε θα πω ότι ευχαριστώ τον κόσμο για όσα χρόνια ήμουν στην ομάδα. Το έχουν δείξει και στα καλά και στα άσχημα ότι αγαπούν την ομάδα. Εχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές σε αυτό το γήπεδο, θα κρατήσω τα θετικά. Αλλά δεν ξέρω αν θα φύγω, μπορεί να είμαι και του χρόνου εδώ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα ξανά στη Σούπερ Λίγκα''.
Για την Εθνική Ελπίδων :''Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που συνέβη σήμερα, είναι μεγάλη τιμή η Εθνική Ελπίδων να παίζει στις Σέρρες και εγώ που είμαι Σερραίος να παίζω και να φορώ το εθνόσημο. Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά και το γεγονός ότι κερδίσαμε μέσα σε αυτό το γήπεδο αλλά και η παρουσία του κόσμου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ενώ και οι συμπαίκτες μου είπαν τα καλύτερα, για τις συνθήκες, το ξενοδοχείο, τα γήπεδα προπόνησης, όλα καλά και η φιλοξενία των ανθρώπων του Πανσερραϊκού ήταν καλή, όλοι είχαν να πουν καλά λόγια''.

Ψηφίζουν Ουρίμπε! Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...

Ουρίμπε
  50 (45%)
 
Βούζα
  3 (2%)
 
Χαραλαμπίδη
  1 (0%)
Ρουτζιέρη
  7 (6%)
 
Δερμιτζάκη
  21 (19%)
 
Μάντζιο
  2 (1%)
 
Άλλον
  21 (19%)
 
 Η δική σας γνώμη στο pestoagorimou@gmail.com
  4 (3%) 
 

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Κουκούτσης!

Την απόφαση  να αποσυρθεί τελικά από τους αγωνιστικούς χώρους πήρε ο Γιώργος Κουκούτσης ο οποίος αν και βρίσκεται σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλίκια θα κρεμάσει πρόωρα τα...επαγγελματικά τουλάχιστον ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τη στιγμή που ανοιγόταν ο δρόμος για μεταγραφή σε ομάδα FOOTBALL LEAGUE.
Μάλιστα,αξίζει να σημειωθεί, ότι την φετινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία με την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης μετά από τρια χρόνια παρουσίας εκεί, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς αρκετές ομάδες του χτύπησαν τη πόρτα. Αυτός όμως πήρε την απόφαση για επαγγελματικούς λόγους να σταματήσει.
Το Onsports επικοινώνησε με τον Γιώργο Κουκούτση, ο οποίος αρκέστηκε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Οδυσσέα Αναγέννησης: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Οδυσσέα Αναγέννησης, με τους οποίους τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Δυστυχώς, επαγγελματικοί λόγοι, δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω άλλο, όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου απαιτεί πλέον πολλές ώρες και γι αυτόν το λόγο έπρεπε να πάρω την πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

ΣΧΟΛΙΟ: Δύσκολη απόφαση κυρίως λόγω timing και προϋποθέσεων εξέλιξης αλλά...αυτός αποφασίζει.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

" Ένα καλό όνομα "

Αυτός είναι ο στόχος του Πανσερραϊκού όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας όπως αναφέρεται από διοικητικούς κύκλους. Βέβαια το καλό όνομα θα πρέπει να συνδυάζεται και με λογικές για την εποχή και την κατηγορία, οικονομικές απαιτήσεις. Όσον αφορά την περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη από τον Πανσερραϊκό λέγεται ότι όντως υπήρξε επαφή απλά τα χρήματα που ζητά ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είναι πολλά, ενώ ο ίδιος αναφέρει πως προσωπικά τουλάχιστον δε μίλησε ποτέ με κάποιον από τον Πανσερραϊκό. Όπως και να 'χει η περίπτωση του προπονητή πρέπει να κλείνει σύντομα για να αρχίσει ο προγραμματισμός που δεν έχει να κάνει μόνο με το ρόστερ. Επείγουν και άλλα θέματα.

Μιλάει με Λαμπερνάκη και Κυριακίδη

Στην αποκάλυψη ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό, προχώρησε στο Onsports ο Θανάσης Λαμπερνάκης.  Ο 24χρονος αρχηγός του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, τόνισε παράλληλα ότι ο Πανθρακικός του έχει συζήσει να περιμένει και να μην υπογράψει μέχρι να ολοκληρωθούν τα play offs της Football League, αλλά και πως έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της Αθήνας: «Μιλάω με τον Πανσερραϊκό από το Πάσχα και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Πανσερραϊκό γιατί είναι ένα υγιές σωματείο και μου αρέσει πολύ η πόλη των Σερρών. Βέβαια έχω και την σχολή μου που δεν θέλω να την αφήσω».
Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Πανθρακικού: «Με έχει προσεγγίσει άνθρωπος του Πανθρακικού και μου έχει ζητήσει να περιμένω και να μην υπογράψω με καμία ομάδα μέχρι να ολοκληρωθούν τα play offs .Δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμα».
Αν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες για την απόκτησή του: «Μου έχουν κάνει πρόταση και ομάδες της Αθήνας που αγωνίζονται στη Football League, αλλά απάντησα αρνητικά γιατί δεν θέλω να μετακομίσω στην Αθήνα. Όπως είπα και πριν, έχω υποχρεώσεις και με την σχολή μου».
Βέβαια ο Πανσερραϊκός εξετάζει από τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ φέτος.

ΣΧΟΛΙΟ: Όσον αφορά την περίπτωση του Λαμπερνάκη, κουβέντες έχουν γίνει αλλά το κοντά είναι πάντα σχετικό. Το λέω αυτό γιατί αλλιώς το είπε, αλλιώς μεταφέρθηκε στη συνέντευξη. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Πανσερραϊκό.

Αποχώρησε ο Σαμαράς από την Ηράκλεια!

Παρελθόν αποτελεί για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Σαμαράς ο οποίος στη χθεσινή ετήσια Γενική συνέλευση του Συλλόγου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά τονίζοντας πως ήρθε η ώρα ο ΜΕΓΑΣ να γίνει από υπόθεση λίγων, υπόθεση πολλών. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Πριν από 3 χρόνια παραλάβαμε το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, μια εδραιωμένη ομάδα στο χώρο της Δ’ Εθνικής με μικρομεσαίες όμως αντιλήψεις και στόχους (μια καλή θέση ή παραμονή) και την κάναμε πρωταγωνίστρια, πρωταθλήτρια και για δεύτερη χρονιά αγωνιζόμενη στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Αυτό έγινε από επιλογή και στόχο, με ανάλογο προγραμματισμό, δράση και θυσίες. Τρία χρόνια η ομάδα απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα και αξία, ενώ παράλληλα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για την ποιοτική της παρουσία (όπως διαπίστωσαν πανελλαδικές Αθλητικέ εφημερίδες) και για το ήθος της. Επιβάλλαμε τη νοοτροπία τους δικούς μας όρους οι οποίοι είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και δεν ασχοληθήκαμε ούτε με το παρασκήνιο ούτε με τα καφενεία. Μαζί με τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά τους, θέσαμε το όραμα ως στόχο και το υλοποιήσαμε. Η προσπάθεια όμως αυτή έγινε από λίγους. Ανέλαβα τη διοίκηση αυτής της ομάδας από άδολη αγάπη γι’ αυτήν και τον τόπο μας. Δεν υπολόγισα ούτε κόπο, ούτε μόχθο, ούτε χρήμα. Τρία χρόνια στέρησα χρόνο από την οικογένεια, τις συνήθειές μου, τη δουλειά μου. Ξόδεψα χρήμα – πολύ χρήμα – που δεν ήταν από το περίσσευμα αλλά ήταν από τα μετρημένα. Αλλά ήμουν μόνος, εντελώς μόνος. Δε μετανιώνω για τίποτα. Δε ζητάω πίσω τίποτα. Έδωσα χωρίς υστεροβουλία..." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πανσερραϊκός...ετών 47!

Σαν σήμερα πριν από 47 χρόνια, Κυριακή 31 Μαϊου 1964, ο Απόλλων Σερρών και ο Ηρακλής Σερρών αποφάσισαν να συγχωνευθούν με σκοπό τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί επάξια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Και εγένετο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κάστρο: "Θέλω να μείνω αλλά θα δούμε"

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το μέλλον του στον Πανσερραϊκό άφησε ο Σέζαρ Κάστρο που συνεχίζει να είναι σε συζητήσεις με την ομάδα όπως φυσικά και ο Λεοζίνιο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα που βρίσκεται στην Ισπανία για διακοπές έχει αφήσει τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα να χειριστεί το θέμα και ο ίδιος απλά ενημερώνεται ενώ αποκάλυψε στο "pestoagorimou" πως έχει πρόταση από την Κύπρο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: " Έχουμε ήδη μιλήσει αλλά περιμένω. Γνωρίζω πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν νέες επαφές και μάλλον θα ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει. Θέλω να μείνω στον Πανσερραϊκό, πιστεύω ότι μπορούμε και πάλι να ανεβάσουμε την ομάδα αλλά δε ξέρω τι θα γίνει. Άλλαξαν λίγο τα πράγματα επειδή έχω μια πρόταση από την Κύπρο, από ομάδα Α΄ Εθνικής και για αυτό θα πρέπει να τα βρουμε με τον Πανσερραϊκό όσον αφορά το συμβόλαιο για να συνεχίσω. Αλλιώς είναι καλή η άλλη πρόταση".