Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Κουκούτσης!

Την απόφαση  να αποσυρθεί τελικά από τους αγωνιστικούς χώρους πήρε ο Γιώργος Κουκούτσης ο οποίος αν και βρίσκεται σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλίκια θα κρεμάσει πρόωρα τα...επαγγελματικά τουλάχιστον ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τη στιγμή που ανοιγόταν ο δρόμος για μεταγραφή σε ομάδα FOOTBALL LEAGUE.
Μάλιστα,αξίζει να σημειωθεί, ότι την φετινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία με την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης μετά από τρια χρόνια παρουσίας εκεί, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς αρκετές ομάδες του χτύπησαν τη πόρτα. Αυτός όμως πήρε την απόφαση για επαγγελματικούς λόγους να σταματήσει.
Το Onsports επικοινώνησε με τον Γιώργο Κουκούτση, ο οποίος αρκέστηκε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Οδυσσέα Αναγέννησης: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του Οδυσσέα Αναγέννησης, με τους οποίους τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Δυστυχώς, επαγγελματικοί λόγοι, δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω άλλο, όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου απαιτεί πλέον πολλές ώρες και γι αυτόν το λόγο έπρεπε να πάρω την πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

ΣΧΟΛΙΟ: Δύσκολη απόφαση κυρίως λόγω timing και προϋποθέσεων εξέλιξης αλλά...αυτός αποφασίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου