Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κάστρο: "Θέλω να μείνω αλλά θα δούμε"

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το μέλλον του στον Πανσερραϊκό άφησε ο Σέζαρ Κάστρο που συνεχίζει να είναι σε συζητήσεις με την ομάδα όπως φυσικά και ο Λεοζίνιο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα που βρίσκεται στην Ισπανία για διακοπές έχει αφήσει τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα να χειριστεί το θέμα και ο ίδιος απλά ενημερώνεται ενώ αποκάλυψε στο "pestoagorimou" πως έχει πρόταση από την Κύπρο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: " Έχουμε ήδη μιλήσει αλλά περιμένω. Γνωρίζω πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν νέες επαφές και μάλλον θα ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει. Θέλω να μείνω στον Πανσερραϊκό, πιστεύω ότι μπορούμε και πάλι να ανεβάσουμε την ομάδα αλλά δε ξέρω τι θα γίνει. Άλλαξαν λίγο τα πράγματα επειδή έχω μια πρόταση από την Κύπρο, από ομάδα Α΄ Εθνικής και για αυτό θα πρέπει να τα βρουμε με τον Πανσερραϊκό όσον αφορά το συμβόλαιο για να συνεχίσω. Αλλιώς είναι καλή η άλλη πρόταση".

3 σχόλια:

  1. τελικά ειναί καλό να μείνει ή όχι..??Θου Κύριε φυλατεί το στοματί μου..!!!και στην Κύπρο να πάει ένα είναι σίγουρο..ούτε κρύο ούτε ζέστη..κι αυτός εκεί θα περάσει καλά με το φιλαράκι του τον Σκάγκλια..!!όσο να ναι ένα φίλο τον χρειάζεσαι για να πίνεις κανένα ποτό..!!τον Λέο θέλω να μείνει όμως..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα που μας κάνει τον δύσκολο ο Κάστρο! χαχαχαχαχα. Ρε πάρε τον μπούλο και άσε μας ήσυχους!!! Τα 17χρονα της ομάδας θα σε αφανίσουν απο την προετοιμασία κιόλλας. Αρκεί να μην έχουμε πάλι κάποιον προπονητή που θα τον βάζει τραβάει δε τραβάει, τα ταλέντα να ζεσταίνουν πάγκους και να μας το παίζει παικταράς ο κάθε Κάστρο! Μπούλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή