Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποχώρησε ο Σαμαράς από την Ηράκλεια!

Παρελθόν αποτελεί για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Σαμαράς ο οποίος στη χθεσινή ετήσια Γενική συνέλευση του Συλλόγου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά τονίζοντας πως ήρθε η ώρα ο ΜΕΓΑΣ να γίνει από υπόθεση λίγων, υπόθεση πολλών. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Πριν από 3 χρόνια παραλάβαμε το Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, μια εδραιωμένη ομάδα στο χώρο της Δ’ Εθνικής με μικρομεσαίες όμως αντιλήψεις και στόχους (μια καλή θέση ή παραμονή) και την κάναμε πρωταγωνίστρια, πρωταθλήτρια και για δεύτερη χρονιά αγωνιζόμενη στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Αυτό έγινε από επιλογή και στόχο, με ανάλογο προγραμματισμό, δράση και θυσίες. Τρία χρόνια η ομάδα απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα και αξία, ενώ παράλληλα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για την ποιοτική της παρουσία (όπως διαπίστωσαν πανελλαδικές Αθλητικέ εφημερίδες) και για το ήθος της. Επιβάλλαμε τη νοοτροπία τους δικούς μας όρους οι οποίοι είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και δεν ασχοληθήκαμε ούτε με το παρασκήνιο ούτε με τα καφενεία. Μαζί με τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά τους, θέσαμε το όραμα ως στόχο και το υλοποιήσαμε. Η προσπάθεια όμως αυτή έγινε από λίγους. Ανέλαβα τη διοίκηση αυτής της ομάδας από άδολη αγάπη γι’ αυτήν και τον τόπο μας. Δεν υπολόγισα ούτε κόπο, ούτε μόχθο, ούτε χρήμα. Τρία χρόνια στέρησα χρόνο από την οικογένεια, τις συνήθειές μου, τη δουλειά μου. Ξόδεψα χρήμα – πολύ χρήμα – που δεν ήταν από το περίσσευμα αλλά ήταν από τα μετρημένα. Αλλά ήμουν μόνος, εντελώς μόνος. Δε μετανιώνω για τίποτα. Δε ζητάω πίσω τίποτα. Έδωσα χωρίς υστεροβουλία..." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου