Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Θεοδωρίδης: "Είναι νωρίς ακόμα"

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ "4-4-2" ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας λέγοντας ότι υπάρχει χρόνος για να γίνει προγραμματισμός και ότι όλες οι ομάδες ακόμα περιμένουν και ψάχνονται. Αναφορικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει την ομάδα επανέλαβε: "Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση και να διαπραγματευτώ. Δεν έχει γίνει όμως κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Και όσοι ισχυριζόταν ότι θέλω να πουλήσω τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου πριν δώσω την ομάδα, να ξέρουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο". Όσο για την πώληση των δύο αυτών  ποδοσφαιριστών σημείωσε: "Έχει μπει στην τελική ευθεία η πώληση τους. Περιμένουμε μια καλή πρόταση".

ΣΧΟΛΙΟ: Με τα όσα γίνονται δεν αποκλείεται όντως να είναι νωρίς γιατί δε μοιάζει σίγουρο ότι τα πρωταθλήματα θα γίνουν στην ώρα τους. Άσε που έριξε και την "βόμβα" ο Τζώρτζογλου, λέγοντας:
"Δεν πιστεύω πως θα μείνουν 16 ομάδες στην Α’ Εθνική. Αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως θα υπάρξει πλήρης αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και θα είναι περισσότερες οι ομάδες".

1 σχόλιο:

  1. Ένα καλό σενάριο θα ταν δύο εθνικά πρωταθλήματα με 18 ομάδες το καθένα κι από κει και πέρα ερασιτεχνικό. Διαφορετικά το 3-0 α.α. θα πάει σύννεφο φέτος!
    ΥΓ: Σώνεται κι η γριά έτσι, σώνεται κι ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, αν και θα μπορούσε να είναι στη θέση της Τρίπολης τώρα, αν οι παίκτες μας δεν διάβαζαν εφημερίδες αντί να προπονούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή