Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Eίπε ο Μανόλο Χιμένεθ...

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού απάντησε χαριτολογώντας: «Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί αν το πω θα τον κυνηγήσει να τον πάρει ο Ολυμπιακός».

ΣΧΟΛΙΟ: Δε πρόκεται να τον πάρει ο Ολυμπιακός οπότε κάντε δουλειά σας. Με Φετφατζίδη, Ρόμενταλ και κλεισμένο τον Χαβίτο δεξία, τι να τον κάνει;

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Επέστρεψε τα εισιτήρια η ΑΕΚ

Χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου της θα αγωνιστεί στις Σέρρες η ΑΕΚ καθώς μετά την απόφαση του Πανσερραϊκού να μην επιτρέπει στο εξής την παρουσία φιλοξενουμένων οπαδών η Ένωση επέστρεψε τα εισιτήρια που είχε παραλάβει για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αναφέρει:
«Μετά από την απόφαση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να μην επιτρέπει πλέον την παρουσία φιλοξενουμένων φιλάθλων στο γήπεδό της, για την οποία ενημέρωσε επίσημα τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε τα εισιτήρια που είχαμε παραλάβει για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για αυτή την εξέλιξη, καθώς η χορήγηση ή μη εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους είναι αποκλειστικό δικαίωμα της γηπεδούχου ομάδας».
 

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

"Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ"

Λάβρος κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι το γκολ του Σαλπιγγίδη ήταν οφσάιντ, είπε ότι κλείνει οριστικά το πέταλο των φιλοξενούμενων οπαδών, τονίζοντας, ακόμη, ότι η διοίκηση του "Δικεφάλου" είχε στα χέρια της 1.400 εισιτήρια, αλλά στο γήπεδο εισήλθαν 4.000 "ασπρόμαυροι" οπαδοί.
Συγκεκριμένα είπε στον "Sentra 103.3":
Για τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για τον χθεσινό αγώνα: "Αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα πρέπει να είμαστε εμείς. Το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ είναι οφ σάιντ. Τώρα τελευταία έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε την γραμμή της ευθείας όπου και σε όποια παιχνίδια θέλουμε. Ας δείξουν λοιπόν την ευθεία και δείτε ότι το γκολ είναι οφ σάιντ και το λέω κατηγορηματικά αυτό. Άφησε, όμως και δεύτερη φάση ο συγκεκριμένος επόπτης με τον Σαλπιγγίδη, και είδαμε και την φάση του πέναλτι. Το έδειξε πολύ καθαρά. Έγινε εις βάρος του ΠΑΟΚ και δεν δόθηκε. Για ποια φάση διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, για να ξέρουμε;".
Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Έχουμε παράπονο και σήμερα πήραμε την απόφαση ότι πλέον, η κερκίδα των φιλοξενούμενων κλείνει οριστικά. Αυτό θα γίνει διότι δεν είναι συμπεριφορές αυτές που αρμόζουν σε μένα προσωπικά και σε ένα γήπεδο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Η αστυνομία λέει ότι δεν είναι υπεύθυνη να βάλει τάξη μέσα στο γήπεδο. Εδώ τα εισιτήρια είναι πιο λίγα. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δεν υπάρχουν εισιτήρια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εχθές φτάσαμε στο σημείο να σηκωθούν οι Σερραίοι από τις θύρες 1 και 2, γιατί η Αστυνομία έβαλε να κάτσουν εκεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Δηλαδή σηκωθήκανε οι Σερραίοι για να καθίσουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Είναι ασύλληπτα πράγματα αυτά. Ήμουν έξω φρενών χθες με τον ταξίαρχο που ήταν υπεύθυνος, που μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή προς τους φιλάθλους μας. Σήμερα πραγματικά ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, διότι δεν ήταν κατάσταση αυτή. Αυτό που επικρατεί στα γήπεδα είναι χάος".
Για τον αριθμό των εισιτηρίων που επισήμως είχαν διατεθεί στον ΠΑΟΚ: "Δώσαμε 2.300 εισιτήρια μόνο στις θύρες 7 και 8. Χθες το πρωί επέστρεψαν τα 900, άρα στην ουσία ο ΠΑΟΚ είχε 1.400 εισιτήρια και τελικά μπήκαν στο γήπεδο 4.000".
Για τις ευθύνες της Αστυνομίας: "Κοιτάξτε. Η Αστυνομία λέει ότι δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι, αλλά εμείς και οι σεκιούριτί μας. Ξέρουμε όμως όλοι πολύ καλά τι γίνεται στις εισόδους όταν πηγαίνουν 500 άτομα μαζί. Αποτέλεσμα λοιπόν των παραπάνω, είναι να πάρουμε αυτή την απόφαση σήμερα. Εμείς θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Αλλά να τους δώσουμε εισιτήρια, να κάνουν έδρα στο γήπεδο μας και να μας βγάλουν και από την θέση μας; Αυτό είναι ανεπίτρεπτο".

ΣΧΟΛΙΟ: Η κάμερα δεν είναι ακριβώς στην ευθεία αλλά κάνοντας ένα στοπ στο 0:14 στο βιντεο που ακολουθεί ο Σαλπιγγίδης φαίνεται με γυμνό μάτι να καλύπτεται από τον Αλβάρεζ στο βάθος. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο! Και προς Θεού δε το παίζω συνήγορος του ΠΑΟΚ απλά δε χρειάζεται επειδή φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία να πουμε κάτι και εμείς. Για το χέρι του Κοντρέρας αν το δουμε, ναι...
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ 

Φιλοξενoύμενοι φίλαθλοι...τέλος!

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δηλώνοντας ντροπιασμένη από την εικόνα στις κερκίδες και τη συμπεριφορά προς τους Σερραίους φιλάθλους, ενώ αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής οι φιλοξενούμενοι δε θα παίρνουν εισιτήρια: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους και νιώθει ντροπιασμένη προς τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών στον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου οι  φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έκαναν «κατάληψη» στις θέσεις διαρκείας των Σερραίων φιλάθλων με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και την ιδιωτική ασφάλεια, οι οποίες δεν μπόρεσαν να επιβληθούν όπως έπρεπε και απλά έβλεπαν παθητικά τα όσα συνέβησαν.  Μάλιστα προς αποφυγήν άλλων τέτοιων συμβάντων, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόφαση της να μην παραχωρεί από δω και στο εξής εισιτήρια σε καμία ομάδα, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν οι κανονισμοί και οι νόμοι, σύμφωνα με αυτά που ζήσαμε στο χθεσινό αγώνα.  Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου και επίσημα ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζήτησε την επιστροφή των εξακοσίων εισιτηρίων που είχαν δοθεί."

Kυνηγά το "μπαμ" με Σβέρκος;

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη μακρά μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού αλλά αυτοί τη φορά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να κάνει το μπαμ στις μεταγραφές επιθετικά και κατέθεσε πρόταση στη Σοσό σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του Τσέχου διεθνούς Βάκλαβ Σβέρκος. Ο 27χρονος επιθετικός δεν αγωνίζεται πολύ στη γαλλική ομάδα και σίγουρα αν αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό θα είναι το «άρμα» του στην προσπάθεια για παραμονή. Τα «λιοντάρια» κατέθεσαν πρόταση για να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό για το επόμενο εξάμηνο, με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σβέρκος έχει πετύχει 10 γκολ σε 44 συμμετοχές με την Σοσό ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Τσεχίας, με την οποία έχει 3 γκολ σε 11 παρουσίες. Στη φετινή σεζόν έχει μόλις 4 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα και σίγουρα ψάχνει λεπτά συμμετοχής για να κερδίσει πάλι τη θέση του με συνέπεια, στην Εθνική Τσεχίας.
Βέβαια για τον Πανσερραϊκό πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού το κασέ του παίκτη είναι πολύ αλμυρό, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
sportnet.gr

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

"Πέτρος Γρατζάκης, το νέο μεγάλο ταλέντο"

Δημοσίευμα στο sport24.gr
Ένα γνήσιο ταλέντο 15 ετών... ξεφυτρώνει στα Καλά Δένδρα Σερρών. Ο Πέτρος Γρατζάκης του Πανσερραϊκού αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Πέτρος Γρατζάκης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 03/02/1996. Ζει στο χωριό Καλά Δένδρα, 10 χλμ. από τις Σέρρες. Από πολύ μικρός έδειξε την κλίση του στον αθλητισμό, αφού τον ενδιέφεραν πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, βόλεϊ).
 Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών από την ακαδημία "Αετοί" του κ. Σταύρου Γκατζιλάκη, με προπονητή τον κ. Δημήτρη Τσελέπη. Το 2004 (8 ετών) συμμετείχε στο MILKO CUP και εκεί τράβηξε το βλέμμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό μεσοεπιθετικό.
Σε ηλικία 11 ετών πήρε μέρος στο MILAN Junior Camp στη Θεσσαλονίκη, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 νεαρούς ποδοσφαιριστές και ταξίδεψε για μια εβδομάδα στο Μιλάνο για προπονήσεις.
 Τον Αύγουστο του 2009 έκανε την προετοιμασία του με την ομάδα U-14 της γερμανικής Γκρόιτερ Φιρτ. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού τον εντόπισαν και μεταγράφηκε στις ακαδημίες της ομάδας, με προπονητή τον κ. Χρήστο Μπαϊρά.
 Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γεννηθέντες τις χρονιές 1995-1996, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.
 Φέτος προπονείται με την 3η ομάδα (κάτω των 17) του Πανσερραϊκού και παίζει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (γεννηθέντες τις χρονιές 1996-1997).
 Όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού και αν σταθεί γερός, δυνατός και τυχερός, στη Ρεάλ Μαδρίτης.
 Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση (παρά το μικρό της ηλικίας του). Ξέρει να μοιράζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, να δίνει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ έχει πολύ καλή σχέση και με το σκοράρισμα.
Video από τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Δόξα Δράμας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κάτω των 17 ετών (ο Πέτρος Γρατζάκης φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 23):
 

Θέλει δανεικό τον Μπέλεκ


Τον Στίβ Λίο Μπέλεκ έχει βάλει στο μάτι ο Πανσερραϊκός προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλική Ουντινέζε σύμφωνα με τη Sportday. Ο 17χρονος επιθετικός είχε διαπρέψει κατά τη διάρκεια της περσινής σαιζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκ πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 13 παιχνίδια και έστησε ένα μεγάλο πάρτυ ενδιαφέροντος γύρω από το όνομα του με την Ουντινέζε να είναι αυτή τον κέρδισε τελικά. Ωστόσο ο Καμπερουνέζος επιθετικός με Γαλλικό διαβατήριο δεν έχει παρα μόνο 1 συμμετοχή τη φετινή χρονιά με τη δεύτερη ομάδα της Ούντινε και οι Ιταλοί δε λένε όχι στη πρόταση που δέχθηκαν από τον Πανσερραϊκό για να αγωνιστεί ο παίκτης μέχρι το τέλος της σαιζόν στις Σέρρες. Ο Μπελέκ που θεωρήθηκε ακατέργαστο διαμάντι στον Πανθρακικό και έχει εξαιρετική σωματοδωμή είχε αποκτηθεί από ομάδα της Γαλλίας και πουλήθηκε έναντι 1.000.000 ευρώ στην Ουντινέζε. Μάλιστα από τον Πανσερραϊκό εκφράζεται αισιοδοξία πως ο παίκτης θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες καθώς δεν αποκλείεται μέχρι και αργά το βράδυ να υπάρξει ανακοίνωση. Πάντως τα μεταγραφικά θα τρέξουν πλέον μετά τον αυριανό αγώνα.

Έρχεται με πρόταση για Γεωργιάδη η ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται ο Πανσερραϊκός να δεχθεί δελεαστική πρόταση και για ακόμα έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη που σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις την φετινή χρονιά και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων αλλά κυρίως της ΑΕΚ. Μάλιστα ο ίδιος με δηλώσεις του στο exedrasports.gr τόνισε ότι γνωρίζει για τον ενδιαφερόν από τις εφημερίδες χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Πανσερραϊκό ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ συν κάποιους παίκτες ως δανεικούς ή έναν ως ελεύθερο προκειμένου να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Πέτρου Θεοδωρίδη αν δεχθεί ή όχι γιατί ακόμα και τώρα να μη γίνει η μεταγραφή, αυτή η σαιζόν είναι η τελευταία του Γεωργιάδη στον Πανσερραϊκό.

Tρελό σενάριο για τράμπα Βέλλιου, Γκαλίτσιου, Μονιάκη, Ανάκογλου

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σενάριο αναπτύχθηκε σήμερα τόσο στις Σέρρες όσο και στον Πειραιά  ανταλλαγή ποδοσφαιριστών μεταξύ Ηρακλή-Ολυμπιακού και Πανσερραϊκού σε στύλ...ΝΒΑ. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου ίσως και από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και για αυτό προτίθεται να δώσει στον Πανσερραϊκό χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Πως πάει λοιπόν το σενάριο; Ο Ολυμπιακό θελει να πάρει τον Απόστολο Βέλλιο από τον Ηρακλή δίνοντας χρήματα και δανεικό τον Γιώργο Γκαλίτσιο(ειδικά τώρα που πάει ο Μανιάτης).  Στη συνέχεια παραχωρεί δανεικούς στον Πανσερραϊκό τον 22χρονο αριστερό μπακ Μανώλη Μονιάκη που υπογράφει σήμερα τετραετές συμβόλαιο όπως και τον νεαρό επιθετικό που τώρα αγωνίζεται στον Ηρακλή ,αλλά δεν επιθυμεί να παραμείνει, για τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ίσως είναι και πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά ακούστηκε.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τελικά παίρνει εισιτήρια η ΑΕΚ

Μπορεί οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού να μην παρακολούθησαν τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός στη Ριζούπολη καθώς δε τους δόθηκαν εισιτήρια, μπορεί άνθρωποι του Δ.Σ να είπαν σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρηθεί πως "αφού δε μας έδωσαν εισιτήρια, πρέπει να πράξουμε το ανάλογο" αλλά τελικά οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα είναι τη Κυριακή στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" θα παραλάβουν 600 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Και ξαφνικά εμπλοκή με Μελίσση!

Ενώ τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού όσο και από πλευράς Πανσερραϊκού εκφραζόταν σιγουριά για τον δανεισμό του Χρήστου Μελίσση, τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως δημιουργείται πρόβλημα στη μετακίνηση του παίκτη τις Σέρρες. Αυτό έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας όπως διαρρέει καθώς οι "πράσινοι" ζητούν από τον Πανσερραϊκό να αναλάβει το μισό συμβόλαιο του παίκτη, περίπου 150.000 ευρώ δηλαδή ως το τέλος της χρονιάς αλλά οι "ερυθρόλευκοι" εκφράζουν αντιρρήσεις καθώς θέλουν απλά να καταβάλουν ένα μεγάλο μέρος και όχι ολόκληρο το ποσό. Η σιγουρά που πήγαζε τις προηγούμενες ημέρες προερχόταν από το ρεπορτάζ κυρίως των "πρασίνων" γιατί θεωρήθηκε πως από τη στιγμή που δόθηκε το Ο.Κ για τον δανεισμό δε θα υπήρχε πρόβλημα. Και όμως! Πάντως τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό και είμαστε αναμονή των εξελίξεων.

Αποχαιρέτησε ο "Αμπου"

Ήταν το 55ο λεπτό του αγώνα Πανιώνιος-Πανσερραϊκός στις 12 Δεκεμβρίου όταν ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι περνούσε ως αλλαγή στη θέση του Σέζαρ Κάστρο. Αυτή η εμφάνιση του Γκανέζου ήταν και η τελευταία με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων". Ήταν γνωστό πως ο 24χρονος χαφ θα αποχωρούσε καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τη στιγμή κιόλας που καταλάμβανε θέση ξένου. Τις δύο προηγούμενες ημέρες δε προπονήθηκε και σήμερα έπεσαν οι τίτλοι τέλους καθώς συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη, για να λύσει το συμβόλαιο του. Μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και αποχαιρέτισε συμπαίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά... "φεύγω, ελπίζω να τα καταφέρετε". Ο Αμπουμπακάρι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από τον οποίον ήταν δανεικός και εν συνεχεία η θα δοθεί εκ νέου δανεικός με τη Βέροια να έχει εκφράσει ενδιαφέρον ή θα μείνει ελεύθερος.