Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Kυνηγά το "μπαμ" με Σβέρκος;

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη μακρά μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού αλλά αυτοί τη φορά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να κάνει το μπαμ στις μεταγραφές επιθετικά και κατέθεσε πρόταση στη Σοσό σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του Τσέχου διεθνούς Βάκλαβ Σβέρκος. Ο 27χρονος επιθετικός δεν αγωνίζεται πολύ στη γαλλική ομάδα και σίγουρα αν αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό θα είναι το «άρμα» του στην προσπάθεια για παραμονή. Τα «λιοντάρια» κατέθεσαν πρόταση για να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό για το επόμενο εξάμηνο, με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σβέρκος έχει πετύχει 10 γκολ σε 44 συμμετοχές με την Σοσό ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Τσεχίας, με την οποία έχει 3 γκολ σε 11 παρουσίες. Στη φετινή σεζόν έχει μόλις 4 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα και σίγουρα ψάχνει λεπτά συμμετοχής για να κερδίσει πάλι τη θέση του με συνέπεια, στην Εθνική Τσεχίας.
Βέβαια για τον Πανσερραϊκό πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού το κασέ του παίκτη είναι πολύ αλμυρό, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
sportnet.gr

1 σχόλιο:

  1. δεν χρειαζόταν το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ για να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ανάγκη από φορ έχουμε..καθώς ο Νταλέ εκτός απ'το οτι είναι ανύπαρκτος επιθετικά και με τις ατελείωτες λάθος μεταβιβάσεις του ''κόβει'' την ομάδα στην μέση και την κάνει να τρέχει..αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να πάρουμε φορ ποιότητος..για να γίνει αυτό πρέπει να πληρώσεις κιόλας..χωρίς οικονομική υπέρβαση καλό φορ δεν παίρνεις..μακάρι να έρθει ο Σβέρκος..αλλά ο πρόεδρος μέχρι τώρα έχει δείξει ότι τέτοιες μεταγραφές δεν μπορεί να τις κάνει γιατί απλά δεν βάζει το χέρι στην τσέπη πιο βαθειά..μακάρι να μας διαψεύσει..!!!!ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΦΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή