Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τελικά παίρνει εισιτήρια η ΑΕΚ

Μπορεί οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού να μην παρακολούθησαν τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός στη Ριζούπολη καθώς δε τους δόθηκαν εισιτήρια, μπορεί άνθρωποι του Δ.Σ να είπαν σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρηθεί πως "αφού δε μας έδωσαν εισιτήρια, πρέπει να πράξουμε το ανάλογο" αλλά τελικά οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα είναι τη Κυριακή στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" θα παραλάβουν 600 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

7 σχόλια:

  1. Να πάρουν τα λεφτά από τα εισητήρια δεν λέμε όχι.Κάντε όμως ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!!!.Πάρε Σέντερ φορ να βλέπει δίχτυα, δώστε κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δύσκολες εποχές περνάμε εν μεσώ κρίσης..!!κανένα ψιλό πρέπει να μαζέψουμε μπας και κάνουμε καμιά μεταγραφή..!!επικοινωνιακά σαν μικρότερος πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασίσου..!!και στο κάτω κάτω έχουμε συνηθείσει πλέον μωρέ αδερφέ σε τέτοια πράγματα..πρώτη φορά είναι μήπως..!!σιγά..!!λες και περιμέναμε κάτι διαφορετικό..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην ξεχασουμε να δωσουμε και στους βαζελους, που μας αφησαν κι αυτοι απ'εξω..
    ασταδιαλα πια!!!

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I xeiroteri dioikisi olon ton epoxon pou exei perasei apo tis Serres!!!
    Anikanoi se olous tous tomeis!
    Den pernaei mera pou na min mas kanoun rezili!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα εσυ που εγραψες για χειροτερη διοικηση ολων των εποχων δεν πρεπει να εισαι πανω απο 15 χρονων...

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι η χειρότερη διοίκηση. Κούτλας, Καραντινίδης και λοιποί απλά δεν υπήρχαν καν. Αυτοί λένε ότι είναι ΠΑΕ κι ως τέτοιοι κρίνονται. Γι αυτό συμφωνώ ότι είναι η χειρότερη διοίκηση με διαφορά. Απλά ανύπαρκτοι. Απλά ξέρουν να λένε ότι δεν χρωστούν πουθενά κι έτσι το βουλώνει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή