Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Και ξαφνικά εμπλοκή με Μελίσση!

Ενώ τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού όσο και από πλευράς Πανσερραϊκού εκφραζόταν σιγουριά για τον δανεισμό του Χρήστου Μελίσση, τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες αναφέρουν πως δημιουργείται πρόβλημα στη μετακίνηση του παίκτη τις Σέρρες. Αυτό έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας όπως διαρρέει καθώς οι "πράσινοι" ζητούν από τον Πανσερραϊκό να αναλάβει το μισό συμβόλαιο του παίκτη, περίπου 150.000 ευρώ δηλαδή ως το τέλος της χρονιάς αλλά οι "ερυθρόλευκοι" εκφράζουν αντιρρήσεις καθώς θέλουν απλά να καταβάλουν ένα μεγάλο μέρος και όχι ολόκληρο το ποσό. Η σιγουρά που πήγαζε τις προηγούμενες ημέρες προερχόταν από το ρεπορτάζ κυρίως των "πρασίνων" γιατί θεωρήθηκε πως από τη στιγμή που δόθηκε το Ο.Κ για τον δανεισμό δε θα υπήρχε πρόβλημα. Και όμως! Πάντως τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό και είμαστε αναμονή των εξελίξεων.

1 σχόλιο:

  1. τι έγινε κόλλησε κι άλλη μεταγραφή που θέλαμε να κάνουμε στο οικονομικό..???σιγά με τόσα ΟΧΙ απο την αρχή Δεκέμβρη ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ τον οκονομικό δηλαδή πλέον δεν μας κακοφαίνετε..απλά όταν ακούγεται δική μας πρόταση σε όνομα ''καλό''..εμείς απλά γελάμε..αφού ξερούμε ότι εκεί θα κολλήσει..έχουμε κάτι να συζητάμε τουλάχιστον..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή