Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Επέστρεψε τα εισιτήρια η ΑΕΚ

Χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου της θα αγωνιστεί στις Σέρρες η ΑΕΚ καθώς μετά την απόφαση του Πανσερραϊκού να μην επιτρέπει στο εξής την παρουσία φιλοξενουμένων οπαδών η Ένωση επέστρεψε τα εισιτήρια που είχε παραλάβει για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αναφέρει:
«Μετά από την απόφαση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να μην επιτρέπει πλέον την παρουσία φιλοξενουμένων φιλάθλων στο γήπεδό της, για την οποία ενημέρωσε επίσημα τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε τα εισιτήρια που είχαμε παραλάβει για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για αυτή την εξέλιξη, καθώς η χορήγηση ή μη εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους είναι αποκλειστικό δικαίωμα της γηπεδούχου ομάδας».
 

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς τα επέστρεψε η ΑΕΚ κ οι γενίτσαροι σερραίοι δεν χρειάστηκαν να πληρώσουν και το εικοσάευρο που δώσανε οι ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ στη θύρα 1. Τους άνοιξε κλασικά η αστυνομία και μπήκαν τζάμπα στις θέσεις των ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΩΝ. Και εις ανώτερα κύριοι στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και στην Αστυνομική Διεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή