Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

"Πέτρος Γρατζάκης, το νέο μεγάλο ταλέντο"

Δημοσίευμα στο sport24.gr
Ένα γνήσιο ταλέντο 15 ετών... ξεφυτρώνει στα Καλά Δένδρα Σερρών. Ο Πέτρος Γρατζάκης του Πανσερραϊκού αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Πέτρος Γρατζάκης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 03/02/1996. Ζει στο χωριό Καλά Δένδρα, 10 χλμ. από τις Σέρρες. Από πολύ μικρός έδειξε την κλίση του στον αθλητισμό, αφού τον ενδιέφεραν πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, βόλεϊ).
 Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών από την ακαδημία "Αετοί" του κ. Σταύρου Γκατζιλάκη, με προπονητή τον κ. Δημήτρη Τσελέπη. Το 2004 (8 ετών) συμμετείχε στο MILKO CUP και εκεί τράβηξε το βλέμμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό μεσοεπιθετικό.
Σε ηλικία 11 ετών πήρε μέρος στο MILAN Junior Camp στη Θεσσαλονίκη, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 νεαρούς ποδοσφαιριστές και ταξίδεψε για μια εβδομάδα στο Μιλάνο για προπονήσεις.
 Τον Αύγουστο του 2009 έκανε την προετοιμασία του με την ομάδα U-14 της γερμανικής Γκρόιτερ Φιρτ. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού τον εντόπισαν και μεταγράφηκε στις ακαδημίες της ομάδας, με προπονητή τον κ. Χρήστο Μπαϊρά.
 Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γεννηθέντες τις χρονιές 1995-1996, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.
 Φέτος προπονείται με την 3η ομάδα (κάτω των 17) του Πανσερραϊκού και παίζει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (γεννηθέντες τις χρονιές 1996-1997).
 Όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού και αν σταθεί γερός, δυνατός και τυχερός, στη Ρεάλ Μαδρίτης.
 Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση (παρά το μικρό της ηλικίας του). Ξέρει να μοιράζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, να δίνει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ έχει πολύ καλή σχέση και με το σκοράρισμα.
Video από τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Δόξα Δράμας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κάτω των 17 ετών (ο Πέτρος Γρατζάκης φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 23):
 

1 σχόλιο:

  1. το ότι γίνεται πολύ καλη δουλειά στις ακαδημίες δεν υπάρχει αμφισβήτηση..φυσικά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο..αν όντως πρόκειται για μεγάλο ταλέντο..δεν το αμφισβητό απλά δεν το έχω δει το παιδί..πρώτα κοιτάς να μην το χάσεις μέσα από τα χέρια σου..δεν περιμένεις να φτάσει τα 20 για να του δώσεις τις ευκαιρίες αν όντως το αξίζει θα σε δικαιώσει..το δουλεύεις σωστά χωρίς να το καψείς..και δείχνεις οτι τον υπολογιζείς..!!μακάρι να είναι σεμνό το παιδί και να μην τον χαλάσει η τόση δημοσιότητα απο τόσο μικρή υλικία..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή