Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

"Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ"

Λάβρος κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι το γκολ του Σαλπιγγίδη ήταν οφσάιντ, είπε ότι κλείνει οριστικά το πέταλο των φιλοξενούμενων οπαδών, τονίζοντας, ακόμη, ότι η διοίκηση του "Δικεφάλου" είχε στα χέρια της 1.400 εισιτήρια, αλλά στο γήπεδο εισήλθαν 4.000 "ασπρόμαυροι" οπαδοί.
Συγκεκριμένα είπε στον "Sentra 103.3":
Για τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για τον χθεσινό αγώνα: "Αν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα πρέπει να είμαστε εμείς. Το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ είναι οφ σάιντ. Τώρα τελευταία έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε την γραμμή της ευθείας όπου και σε όποια παιχνίδια θέλουμε. Ας δείξουν λοιπόν την ευθεία και δείτε ότι το γκολ είναι οφ σάιντ και το λέω κατηγορηματικά αυτό. Άφησε, όμως και δεύτερη φάση ο συγκεκριμένος επόπτης με τον Σαλπιγγίδη, και είδαμε και την φάση του πέναλτι. Το έδειξε πολύ καθαρά. Έγινε εις βάρος του ΠΑΟΚ και δεν δόθηκε. Για ποια φάση διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, για να ξέρουμε;".
Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Έχουμε παράπονο και σήμερα πήραμε την απόφαση ότι πλέον, η κερκίδα των φιλοξενούμενων κλείνει οριστικά. Αυτό θα γίνει διότι δεν είναι συμπεριφορές αυτές που αρμόζουν σε μένα προσωπικά και σε ένα γήπεδο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Η αστυνομία λέει ότι δεν είναι υπεύθυνη να βάλει τάξη μέσα στο γήπεδο. Εδώ τα εισιτήρια είναι πιο λίγα. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δεν υπάρχουν εισιτήρια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εχθές φτάσαμε στο σημείο να σηκωθούν οι Σερραίοι από τις θύρες 1 και 2, γιατί η Αστυνομία έβαλε να κάτσουν εκεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Δηλαδή σηκωθήκανε οι Σερραίοι για να καθίσουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Είναι ασύλληπτα πράγματα αυτά. Ήμουν έξω φρενών χθες με τον ταξίαρχο που ήταν υπεύθυνος, που μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή προς τους φιλάθλους μας. Σήμερα πραγματικά ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, διότι δεν ήταν κατάσταση αυτή. Αυτό που επικρατεί στα γήπεδα είναι χάος".
Για τον αριθμό των εισιτηρίων που επισήμως είχαν διατεθεί στον ΠΑΟΚ: "Δώσαμε 2.300 εισιτήρια μόνο στις θύρες 7 και 8. Χθες το πρωί επέστρεψαν τα 900, άρα στην ουσία ο ΠΑΟΚ είχε 1.400 εισιτήρια και τελικά μπήκαν στο γήπεδο 4.000".
Για τις ευθύνες της Αστυνομίας: "Κοιτάξτε. Η Αστυνομία λέει ότι δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι, αλλά εμείς και οι σεκιούριτί μας. Ξέρουμε όμως όλοι πολύ καλά τι γίνεται στις εισόδους όταν πηγαίνουν 500 άτομα μαζί. Αποτέλεσμα λοιπόν των παραπάνω, είναι να πάρουμε αυτή την απόφαση σήμερα. Εμείς θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Αλλά να τους δώσουμε εισιτήρια, να κάνουν έδρα στο γήπεδο μας και να μας βγάλουν και από την θέση μας; Αυτό είναι ανεπίτρεπτο".

ΣΧΟΛΙΟ: Η κάμερα δεν είναι ακριβώς στην ευθεία αλλά κάνοντας ένα στοπ στο 0:14 στο βιντεο που ακολουθεί ο Σαλπιγγίδης φαίνεται με γυμνό μάτι να καλύπτεται από τον Αλβάρεζ στο βάθος. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο! Και προς Θεού δε το παίζω συνήγορος του ΠΑΟΚ απλά δε χρειάζεται επειδή φωνάζει ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία να πουμε κάτι και εμείς. Για το χέρι του Κοντρέρας αν το δουμε, ναι...
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ 

3 σχόλια:

  1. Κωστακη μηπως εισαι Παοκακι??
    Για δωσε μας το link που λες οτι φαινεται να καλυπτεται ο κοντος.

    Θανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σίγουρο είναι ένα..αν η φάση με το χέρι του Κοντρέρας γινόταν στην δική μας περιοχή..θα καταλογιζόταν πέναλτυ χωρίς δεύτερη σκέψη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και το γκολ αλλά και το πέναλτυ ήταν καθαρά. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή