Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Θέλει δανεικό τον Μπέλεκ


Τον Στίβ Λίο Μπέλεκ έχει βάλει στο μάτι ο Πανσερραϊκός προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλική Ουντινέζε σύμφωνα με τη Sportday. Ο 17χρονος επιθετικός είχε διαπρέψει κατά τη διάρκεια της περσινής σαιζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκ πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 13 παιχνίδια και έστησε ένα μεγάλο πάρτυ ενδιαφέροντος γύρω από το όνομα του με την Ουντινέζε να είναι αυτή τον κέρδισε τελικά. Ωστόσο ο Καμπερουνέζος επιθετικός με Γαλλικό διαβατήριο δεν έχει παρα μόνο 1 συμμετοχή τη φετινή χρονιά με τη δεύτερη ομάδα της Ούντινε και οι Ιταλοί δε λένε όχι στη πρόταση που δέχθηκαν από τον Πανσερραϊκό για να αγωνιστεί ο παίκτης μέχρι το τέλος της σαιζόν στις Σέρρες. Ο Μπελέκ που θεωρήθηκε ακατέργαστο διαμάντι στον Πανθρακικό και έχει εξαιρετική σωματοδωμή είχε αποκτηθεί από ομάδα της Γαλλίας και πουλήθηκε έναντι 1.000.000 ευρώ στην Ουντινέζε. Μάλιστα από τον Πανσερραϊκό εκφράζεται αισιοδοξία πως ο παίκτης θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες αν όχι ώρες καθώς δεν αποκλείεται μέχρι και αργά το βράδυ να υπάρξει ανακοίνωση. Πάντως τα μεταγραφικά θα τρέξουν πλέον μετά τον αυριανό αγώνα.

1 σχόλιο:

  1. από αυτά που είδαμε πέρσι πρόκειται σίγουρα για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή..που σύμφωνα με το κασέ του μονο σαν δανεικός μπορεί να τον έχει ο Πανσερραικός εστώ και για ένα 6μηνο..αλλά έχουμε ακούσει τόσα μέχρι τώρα και φως δεν είδαμε..οπότε να το πάρουμε στα σοβαρά..???οπότε μακάρι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή