Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ούρος Σίντζιτς ο Σέρβος αμυντικός χαφ...

Το μυστήριο γύρω από το όνομα του Σέρβου αμυντικού χαφ λύθηκε σήμερα καθώς όπως έγινε γνωστό από τη "sportday" ο Ούρος Σίντζιτς είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τη μεσαία γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ΟΦΚ Μπέογκραντ, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε και ο Νίκολα Μπέλιτς. Είναι 24χρόνων(19.01.86) κάτι που δείχνει,μετά και την μεταγραφή του Κέρλα, ότι οι "ερυθρόλευκοι" κοιτούν και στο μέλλον. Ο Σίντζιτς τη φετινή χρονιά έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα του ενώ είναι από τις βασικές μονάδες  καθώς τα τρία τελευταία χρόνια έχει συνολικά 60 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ νωρίτερα, τη σαιζόν 2007/08 αγωνίστηκε στη Μλάντοστ Λουκάνι(Α΄ Σερβίας). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα αφού πρώτα λυθούν κάποια τελευταία θέματα αναφορικά με το συμβόλαιο του.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

14-17 βαθμούς στο τέλος του Α΄ γύρου

11-14
  11 (19%)
 
14-17
  30 (53%)
 
17-20
  9 (16%)
 
20+
  6 (10%)


Αυτό έβγαλε η ψηφοφορία των αναγνωστών του pestoagorimou. Το 53% πιστεύει πως οι "ερυθρόλευκοι" μετά το πέρας των 15 αγωνιστικών θα έχουν από 14 ως 17 βαθμούς. Μια απόδοση αν μη τι άλλο ικανοποιητική.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σεμίρ Κέρλα ο...πρώτος

Όπως αποκάλυψε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο Σεμίρ Κέρλα θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για έναν 23χρονο Βόσνιο υψηλόσωμο(1,90) κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν στην Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο(2η στο πρωτάθλημα της Βοσνίας) και τη φετινή χρονιά είχε 9 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Στις τρεις χρονιές του με τη Ζελέζνιτσαρ έχει 41 συμμετοχές και 4 γκόλ. Μάλιστα ο Κέρλα είναι από τα ταλέντα της Βοσνίας και πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του για ένα φιλικό με την Πολωνία στις 10 Δεκεμβρίου. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έχει πολύ καλές συστάσεις και απόμενει να αποδειχθούν στο γήπεδο. Πάντως ο παίκτης δεν έρχεται για δοκιμή όπως γράφτηκε αλλά για...εγκατάσταση. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι αναμενόταν στις Σέρρες προκειμένου τις επόμενες ημέρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις αλλά η κακοκαιρία στη Βοσνία ανέβαλε τη πτήση του.Δείτε τον Κέρλα σε βίντεο:

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πάει για προπονητής στο Κορδελιό ο Αντωνιάδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "Metrosport", ο τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού, Βασίλης Αντωνιάδης, θα αναλάβει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Κορδελιού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής και βρίσκεται στη παρούσα φάση στη 3η θέση παλεύοντας για την άνοδο με τον Απόλλων Καλαμαριάς και τον Εθνικό Σοχού. Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη από τις περισσότερες πλευρές και μάλιστα στον Οδυσσέα Κορδελιού το θεωρούν δεδομένο και ευελπιστούν πως ακόμα και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να τον παρουσιάσουν. Βέβαια η πρώτη επαφή έγινε μέσω τρίτου πριν λίγες ημέρες. Ο Βασίλης Αντωνιάδης είχε πει παλαιότερα πως δε θα ξανασχοληθεί με την προπονητική, έχοντας βρει την ηρεμία του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά μάλλον στη ζωή ποτέ δε πρέπει να λες ποτέ. Όλα αυτά βέβαια αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες...