Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ούρος Σίντζιτς ο Σέρβος αμυντικός χαφ...

Το μυστήριο γύρω από το όνομα του Σέρβου αμυντικού χαφ λύθηκε σήμερα καθώς όπως έγινε γνωστό από τη "sportday" ο Ούρος Σίντζιτς είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τη μεσαία γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην ΟΦΚ Μπέογκραντ, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε και ο Νίκολα Μπέλιτς. Είναι 24χρόνων(19.01.86) κάτι που δείχνει,μετά και την μεταγραφή του Κέρλα, ότι οι "ερυθρόλευκοι" κοιτούν και στο μέλλον. Ο Σίντζιτς τη φετινή χρονιά έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ με την ομάδα του ενώ είναι από τις βασικές μονάδες  καθώς τα τρία τελευταία χρόνια έχει συνολικά 60 συμμετοχές και 4 γκολ ενώ νωρίτερα, τη σαιζόν 2007/08 αγωνίστηκε στη Μλάντοστ Λουκάνι(Α΄ Σερβίας). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα αφού πρώτα λυθούν κάποια τελευταία θέματα αναφορικά με το συμβόλαιο του.

1 σχόλιο:

  1. kalo einai pou pernei h omada neous se hlikia pextes!!!to kako einai pws den tous xerei kanenas allos ektos apton "koko".an krinoume bebaia aptin metagrafi tou belic tote kati exei dei o koko kai tous pernei!!!as perimenoume loipon na doume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή