Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωσε Ορφανό!

Και μόνο το γεγονός ότι η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση στο επίσημο site της αποτελεί...συγκλονιστικό απρόοπτο προκειμένου να προβώ σε ανάρτηση. Oι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν πριν από λίγο την απόκτηση του Δημήτρη Ορφανού ο οποίος αν μη τι άλλο αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή μέχρι τώρα. Σε πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών μας( http://pestoagorimou.blogspot.com/2011/08/blog-post_02.html - Συμφωνία με Ορφανό και για τις δύο περιπτώσεις) η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό χαφ που επιστρέφει στην ομάδα μετά την περίοδο 2001-02. Μάλιστα ο παίκτης θα δώσει κανονικά το παρών στη προπόνηση.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

7 ομάδες χωρίς άδεια- Την Τρίτη οι αποφάσεις

Το φάσμα του να μην πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν επτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν πέρασαν τις «πρώτες εξετάσεις» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 18/8 προκειμένου να εξετάσει τους φακέλους και να εκδόσει πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, τα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση της ΕΕΑ οι παραπάνω ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τα στοιχεία που έχουν καταθέσει μέχρι τώρα. Στο μικροσκόπιο της επιτροπής μπαίνουν τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ αλλά και προς παίκτες, ενώ κάθε ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή Τραπέζης το ποσό της οποίας ανέρχεται στο 10% του προϋπολογισμού της.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρόκειται να συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη για να επανεξετάσει τους φακέλους των εν λόγω ΠΑΕ οι οποίες θα κληθούν να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία. Αν μέχρι την Τρίτη δεν ολοκληρωθούν οι φάκελοι οι ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζουν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έχουν ήδη αρχίσει να στέλνουν τα συμπληρωματικά έγγραφα. Οι υπόλοιπές εννέα ομάδες θα πάρουν πιστοποιητικό. Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού στις ομάδες την απόφαση αποβολής από το πρωτάθλημα θα την πάρει το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

πηγή: soccerplus.gr

Θεοδωρίδης: "Αν δε γίνει εξυγίανση φεύγω"

"Αν δεν προχωρήσει η κάθαρση τώρα, δεν θα προχωρήσει ποτέ. Εγώ θα φύγω από το ποδόσφαιρο αν δεν γίνει η εξυγίανση και ας έρθουν να πάρουν την ομάδα αυτοί που έχουν ξεχάσει το καθήκον τους. Θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια και ας τολμήσει να μας τιμωρήσει η ΕΠΟ, από τη στιγμή που υπάρχει το δεδικασμένο του ΟΦΗ".
Πέτρος Θεοδωρίδης, πρόεδρος Πανσερραϊκού, στο FM100.

Αλλαγή δεδομένων με Κονέ-Προπονήθηκε σήμερα

Και ενώ όλοι θεωρήσαμε πως η αποχώρηση του Ισμαέλ Κονέ από τις προπονήσεις και η άμεση ένταξη του στην προετοιμασία του Αγροτικού, σήμαινε το τέλος αυτού του κεφαλαίου για τον Πανσερραϊκό...έγινε η ανατροπή. Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" άφου αναχώρησε χθες από το μέρος όπου γίνεται η προετοιμασία της ομάδας του Ευόσμου και σήμερα βρέθηκε στις Σέρρες παίρνοντας μέρος και στην προπόνηση. Για τον 23χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό ο Ουρίμπε είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ότι έχει πολύ καλά στοιχεία απλά έψαχνε κάτι καλύτερο. Μπορεί βέβαια να γίνει και άλλη μεταγραφή, αλλά αυτή του Κονέ είναι δεδομένη.

Πολύωρη συνάντηση για μεταγραφικά...και άλλα

Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους κατέστρωσαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιόσου Ουρίμπε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, καθώς οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση στις Σέρρες στην οποία συζητήθηκαν τόσο τα μεταγραφικά ζητήματα, όσο και κάποια άλλα θέματα που απασχολούν τον Ισπανό τεχνικό. Μετά τις τελειωμένες κινήσεις των Γκόμεζ και Ντιόγκο ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμα 3-4 μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της Football League, αν δεν αλλάξει κάτι. Ποιες είναι οι θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση ο Γιόσου Ουρίμπε; Κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, επιτελικός μέσος, επιθετικός και αριστερό χαφ.
Ο παίκτης τον οποίο θέλει όσο κανέναν άλλον ο Γιόσου Ουρίμπε είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος, ωστόσο διοικητικοί κύκλοι αναφέρουν πως η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει, κυρίως λόγω συμβολαίου, τη στιγμή που ο παίκτης έχει και άλλες προτάσεις με την τελευταία να είναι από τον Ηρακλή. Στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Δημήτρη Ορφανού με την περίπτωση του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει προτείνει σύμφωνα με τις πληροφορίες και έναν Ισπανό επιθετικό που αγωνιζόταν στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, έχοντας θητεία και από την Πριμέρα αλλά η περίπτωση του μένει προς το παρόν στα υπόψιν. Όσον αφορά την περίπτωση του Ντα Κόστα οι γνώμες διίστανται για τον Πορτογάλο και μένει να δούμε...ποια θα επικρατήσει ενώ η περίπτωση του Μαχλελή δε προκείται να προχωρήσει γιατί υπάρχει πληρότητα στο δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα δε θα είναι έκπληξη και κάποια αποδέσμευση ή δανεισμός ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ...Κατά τα άλλα η ομάδα δε θα δώσει φιλικό αγώνα το Σάββατο, αντίθετα θα γίνει απλά ένα οικογενειακό διπλό και την επόμενη εβδομάδα θα "κλειδώσουν" οι ημερομηνίες για τα φιλικά, εντός-εκτός, με Πανθρακικό και Λάρισα.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πήρε Ματενόγλου η Αναγέννηση - Τέλος ο Πούπης από την Ηράκλεια

Ακόμη μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Αναγέννησης ο οποίος κλείνοντας τις θέσεις των τερματοφυλάκων απέκτησε τον 20χρονο Μάκη Ματενόγλου που αγωνιζόταν στην Aμμουδιά, στους Αμπέλους/Λιβαδοχωρίου αλλά και στην Ασπίς Δραβήσκου παλαιότερα. Έτσι έκλεισε το θέμα του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Σαμουηλίδη. Παράλληλα οι δοκιμές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές και να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ αύριο η ομάδα υποδέχεται στις 17:00 τον Τύρναβο.
Στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας παρελθόν αποτελεί ο 20χρονος αμυντικός Βασίλης Πούπης(φωτό) που δεν ήταν στα πλάνα του Βαγγέλη Τούσκα ενώ μετά την απόκτηση του Θόδωρου Χουρουζίδη η Ηράκλεια αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και ενός έμπειρου επιθετικού που θα δώσεις ακόμα πιο πολλές λύσεις στην επίθεση. Σήμερα στις 18:30 ο Μέγας αντιμετωπίζει εντός έδρας το Σιδηρόκαστρο ενώ το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό μεταξύ Ηράκλειας και Αναγέννησης.

Η επιστροφή του Ντιόγκο...-"Δε βλέπω την ώρα να έρθω"

Την "ερυθρόλευκη" φανέλα του Πανσερραϊκού θα φορέσει και πάλι ο Ζορντάο Ντιόγκο καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou o 26χρονος αμυντικός μέχρι την Δευτέρα θα βρίσκεται και πάλι στις Σέρρες προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα ο Ντιόγκο σε επικοινωνία με το pestoagorimou επιβεβαίωσε τη συμφωνία λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ναι ισχύει, έχουμε συμφωνήσει και ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα το αργότερα να είμαι στις Σέρρες. Δε βλέπω την ώρα να έρθω, να ξεκινήσω προπονήσεις και να ξεκινήσουμε και τους αγώνες. Πρέπει να βοηθήσουμε να βρεθεί η ομάδα εκεί που ανήκει. Πέρυσι λόγω του τραυματισμού δεν είχα πολλές συμμετοχές αλλά πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου". Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ για τον οποίο υπήρξε φημολογία τις προηγούμενες ημέρες ότι θα έρθει αλλά είχε δηλώσει άγνοια, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από την Ρεϊκιαβικ στον Πανσερραϊκό και είχε 9 συμμετοχές λόγω του τραυματισμού του που τον άφησε αρκετούς μήνες εκτός ενώ με την επιστροφή του στην Ισλανδική ομάδα είχε 4 συμμετοχές. Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει στα μέσα Οκτώβρη, λογικά θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και είναι ο παίκτης που κλείνει τις θέσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πέφτει στο κενό η προσπάθεια Πανσερραϊκού-ΑΕΛ;

Πανσερραϊκός και ΑΕΛ αποφάσισαν να παραπέμψουν την υπόθεση του Ολυμπιακό Βόλου και της Καβάλας στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Στόχος είναι, να εκδικαστεί η υπόθεση στις 24/8 και να υπάρξει ανατροπή της απόφασης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι δύο ΠΑΕ θεωρούν ότι δεν προβλέπεται η ποινή της αφαίρεσης βαθμών για την κατηγορία της «δωροδοκίας» και του «στοιχηματισμού» (παρά μόνο ο υποβιβασμός και πρόστιμο 300.000 ευρώ) και ευελπιστούν ότι το διαιτητικό δικαστήριο θα αποφασίσει την επανεξέταση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με νομικές πληροφορίες, όμως, στο διαιτητικό δικαστήριο, έχουν δικαίωμα να προσφύγουν μόνο οι διάδικοι (Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, ΕΠΟ) και όχι οι ομάδες που θεωρούνται «τρίτοι» και απλά έχουν έννομο συμφέρον από μία υπόθεση. Όπως δηλαδή συμβαίνει και στο CAS. Επίσης οι αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων σύμφωνα με το άρθρο 41 του καταστατικού της Ομοσπονδίας είναι… «οριστικές και αμετάκλητες, μη επιτρεπομένου κανενός άλλου τακτικού ή έκτακτου ενδίκου μέσου (π.χ. αναψηλάφησης)» και έτσι αυτή η προσπάθεια των ΑΕΛ και Πανσερραϊκού ενδέχεται να… πέσει στο κενό.

πηγή: onsports.gr

Φλέρτ με Καρασαλίδη!

Το όνομα του Τέλη Καρασαλίδη δεν είναι άγνωστο στους Σερραίους φιλάθλους. Ο 20χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και για αυτό ανάγκασε το καλοκαίρι του 2009 τον ΠΑΟΚ να τον πάρει από τον Εθνικό Γαζώρου στον οποίον αγωνιζόταν από τα 16 και να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Στον Πανσερραϊκό πολλοί αναρωτήθηκαν τότε, "γιατί χάσαμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή", ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα το πλήρωμα του χρόνου θα τον φέρει στον δρόμο του Πανσερραϊκού δύο χρόνια αργότερα. Ο Καρασαλίδης μάλιστα έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και αν δεν αλλάξει κάτι θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ξεχώριζε με την ομάδα Νέων, έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αλλά ποτέ δε πήρε από τον Φερνάντο Σάντος τις ευκαιρίες που θα περίμενε και άξιζε, σε σχέση και με άλλους συμπαίκτες του. Τη φετινή χρονιά δόθηκε δανεικός στο ξεκίνημα της σαιζόν στα Γιαννιτσά με τα οποία είχε 10 συμμετοχές και από τον Γενάρη αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως αμυντικό χαφ και ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες "Ίωνες Ιωνίας", ακολούθησε ο Πήγασος, το Παραλίμνιο και ο Εθνικός Γαζώρου.  Έχει φορέσει επίσης και τη φανέλα της Εθνικής Νέων ενώ είναι παράλληλα και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ και για αυτό τον λόγο τιμήθηκε πέρυσι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια χειρός Βίκτορ Βιτόλο.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: "Θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο"

Τον ίδιο δρόμο με Λάρισα και Ηρακλή θα ακολουθήσει και ο Πανσερραϊκός όπως δήλωσε στο Onsports ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην υπόθεση με την τιμωρία των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου τονίζοντας:
«Ήδη ακολουθούμε τις δύο ομάδες (ΑΕΛ, Ηρακλής) που κινούνται με την δικαστική οδό. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Το πιστεύουμε ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Αν υπάρχει πολιτεία και θέλει να εφαρμοστούν οι νόμοι, τότε έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας. Μέσα στην εβδομάδα θα προσφύγουμε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο».
Όσο για τις μεταγραφές και το αν αυτές γίνονται με κριτήριο ότι ο σύλλογος θα παραμείνει στην Super League, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δήλωσε: «Οι κινήσεις μας γίνονται προσεκτικά. Νομίζω ότι όσοι παίκτες έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής μπορούν να αγωνιστούν στην Super League. Αν δικαιωθούμε τότε θα προσθέσουμε 4-5 παίκτες υψηλού επιπέδου».

Γκόμεζ...και άλλοι πέντε!

Ασχέτως με τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν και τον προγραμματισμό τους ενόψει Football League και αυτός περιλαμβάνει μια κλεισμένη μεταγραφή συν άλλες πέντε. Ο κλεισμένος είναι ο Έντισον Φρανσίσκο Γκόμεζ Μπεντανκούρ όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό από τις 11 Ιουλίου(Κοντά σε Γκόμεζ ο Πανσερραϊκός). Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει προσύμφωνο και αναμένεται μέχρι τις 19 Αυγούστου να έρθει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις. Από εκει και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να κάνουν ακόμα πέντε τουλάχιστον κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ με την απόκτηση βασικών ποδοσφαιριστών στις θέσεις που θέλει ο Γιόσου Ουρίμπε.

"Δε ξεκινάει το πρωτάθλημα"

"Πηγές μου είπαν πως το νέο πρωτάθλημα της Super League δεν θα ξεκινήσει. Ηρακλής, Βόλος, Σέρρες και Λάρισα έχουν έννομα συμφέροντα. Καλή τύχη!"
Mήνυμα του δικηγόρου του Ηρακλή Γρηγόρη Ιωαννίδη μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αποφασισμένοι Πανσερραϊκός και Λάρισα να το παλέψουν...

Τρεις νομικές ενέργειες θα κάνουν η Λάρισα και ο Πανσεραϊκός: Θα προσφύγουν για κακοδικία στην Ε.Γ. της ΕΠΟ, θα διερευνήσουν την αρμοδιότητα του Διατητικού Δικαστηρίου και θα ζητήσουν από την ποδοσφαιρική εισαγγελία να προχωρήσει σε αναίρεση της απόφασης. Μάλιστα δεν θα περιμένουν τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία μπορεί και να αναμένει την...έναρξη του πρωταθλήματος για να το συντάξει. Όπως έγινε με τον Ηρακλή που ζήτησε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και το δικαστήριο θα συζητήσει το θέμα στις 29 Αυγούστου, δηλαδή δύο μέρες μετά την προγραμματισμένη πρεμιέρα!(πηγή: dikisports.blogspot.com)
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou οι "ερυθρόλευκοι" έχουν οργανωθεί και έχουν δώσει την υπόθεση στον δικηγόρο αθλητικού δικαίου, Γιώργο Παναγόπουλο. Μάλιστα ο εξειδικευμένος νομικός είχε αναλάβει και την υπόθεση του Ηρακλή.

Θεοδωρίδης: "Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο"

Εξοργισμένος με τις αποφάσεις για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, που αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.
Αναλυτικά, ο Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε στη NET FM:
"Ντροπή μην μιλάτε, είστε μάγκες, τα καταφέρατε. Δεν θέλω να σας πω πως αισθάνομαι. Τώρα ξεκινάει η υπόθεση για εμάς. Περιμένουμε από την αθλητική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της. Δεν έχει ξαναγίνει. Η Σούπερ Λίγκα τιμώρησε τις ομάδες που ήταν δικές της, η ΕΠΟ κάνει τα κουκουλώματα. Η Πολιτεία θα αντιδράσει πιο δυνατά. Είναι εκτεθειμένη. Την Τρίτη θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο".

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η ΑΕΚ...ξανάρχεται;

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την τελευταία διαπραγμάτευση με τον Πανσερραϊκό για την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη που κατέληξε σε ναυάγιο για την "Ένωση", ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα τότε τα είχε βρει με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού και τα...χάλασε με τον παίκτη. Όπως και να έχει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι "κιτρινόμαυροι" φέρονται έτοιμοι να κάνουν κίνηση για το άλλο golden boy της ομάδας, τον Δημήτρη Ανάκογλου. Μάλιστα όπως αναφέρεται υπήρξε κρούση προς την πλευρά του παίκτη, από άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον των" κιτρινόμαυρων" προκειμένου να μάθει τις διαθέσεις του ποδοσφαιριστή που φυσικά δεν είναι αρνητικός. Από τη στιγμή που είναι διατεθειμένοι στην ΑΕΚ να δώσουν ένα ποσό που να αγγίζει τις 300 χιλιάδες για την απόκτηση αμυντικού χαφ, τότε μπορούν να υπολογίζουν στο συγκεκριμένο ποσό για τον Ανάκογλου. Στην όποια διαπραγμάτευση ξεκινήσει η ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, θα μπορεί να πετάξει στο τραπέζι και ονόματα δανεικών, με τη διαφορά με τον Γεωργιάδη, πως τώρα ο Χιμένεθ ξέρει ποιους θέλει και σε ποιους δεν θα έλεγε όχι για να ξεφορτωθεί. Τελευταίο και δυνατό χαρτί της ΑΕΚ, εάν θέλει ο Σταύρος Αδαμίδης, είναι η ενεργοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στις διαπραγματεύσεις με τον Θεοδωρίδη όπως είχε γίνει και στην περίπτωση Γεωργιάδη. Φυσικά δεν υπάρχει θέμα ούτε για να μπει ο ισχυρός επιχειρηματίας στα της ΑΕΚ, ούτε για να πληρώσει την μεταγραφή, αρκεί να μπει ως εγγυητής στο ποσό που θα συμφωνήσει η ΑΕΚ για αποπληρωμή του παίκτη σε βάθος χρόνου. Με μια καλή προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις με τον συγκεκριμένο ως εγγυητή, τότε η μεταγραφή μπορεί να γίνει.

πηγή: sport24.gr

Φιλικό...διαμαρτυρίας

Οι σχέσεις του "Che Guevara Club"  και των "Xanthi fans" είναι γνωστή και έχει αποδειχθεί και σε προηγούμενους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, όταν οι φίλαθλοι είχαν περάσει και πάλι τα δικά τους μηνύματα. Αυτό έγινε και στο χθεσινό φιλικό με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι στο επίκεντρο. Οι δύο σύνδεσμοι ανήρτησαν ένα πανό το οποίο ανέφερε "ΜΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΠΙΛΑΒΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ" και αυτό αποτέλεσε αφορμή για τον διαιτητή να διακοπεί για δύο φορές ο αγώνας προκειμένου να κατέβει το πανό το οποίο ωστόσο δεν έγραφε κάτι υβριστικό ή προσβλητικό για αυτό και δε κατέβηκε ποτέ.
Επίσης οι φίλαθλοι της Ξάνθης ανήρτησαν πανό στους ίδιους ρυθμούς που ανέφερε: "ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ενώ υπήρχε και πανό που "ψήφιζε" ναι στις μετακινήσεις οπαδών που θέλει να σταματήσει η πολιτεία.
φωτό: panserraikara.gr

Στη Μαγούλα τελικά ο Ζαγοριανός!

Μπορεί ο Γιώργος Ζαγοριανός να είχε συμφωνήσει με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και αυτό να επιβεβαιωνόταν και από τις δύο πλευρές, ωστόσο ο παίκτης δε θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Μέγα καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, είναι παίκτης του νεοφώτιστου στη Football League2, Αστέρα Μαγούλας. Κάποια προσωπικά θέματα του παίκτη που δε μπορούσαν όπως φαίνεται να ξεπεραστούν τον ανάγκασαν να πει "όχι" στην εκ νέου μετακόμιση στις Σέρρες και έτσι ο μέχρι πρότινος 27χρονος επιθετικός της Αναγέννησης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Δυτικής Αττικής.