Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: "Θα πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο"

Τον ίδιο δρόμο με Λάρισα και Ηρακλή θα ακολουθήσει και ο Πανσερραϊκός όπως δήλωσε στο Onsports ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην υπόθεση με την τιμωρία των Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου τονίζοντας:
«Ήδη ακολουθούμε τις δύο ομάδες (ΑΕΛ, Ηρακλής) που κινούνται με την δικαστική οδό. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Το πιστεύουμε ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Αν υπάρχει πολιτεία και θέλει να εφαρμοστούν οι νόμοι, τότε έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας. Μέσα στην εβδομάδα θα προσφύγουμε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο».
Όσο για τις μεταγραφές και το αν αυτές γίνονται με κριτήριο ότι ο σύλλογος θα παραμείνει στην Super League, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δήλωσε: «Οι κινήσεις μας γίνονται προσεκτικά. Νομίζω ότι όσοι παίκτες έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής μπορούν να αγωνιστούν στην Super League. Αν δικαιωθούμε τότε θα προσθέσουμε 4-5 παίκτες υψηλού επιπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου