Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αποφασισμένοι Πανσερραϊκός και Λάρισα να το παλέψουν...

Τρεις νομικές ενέργειες θα κάνουν η Λάρισα και ο Πανσεραϊκός: Θα προσφύγουν για κακοδικία στην Ε.Γ. της ΕΠΟ, θα διερευνήσουν την αρμοδιότητα του Διατητικού Δικαστηρίου και θα ζητήσουν από την ποδοσφαιρική εισαγγελία να προχωρήσει σε αναίρεση της απόφασης. Μάλιστα δεν θα περιμένουν τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία μπορεί και να αναμένει την...έναρξη του πρωταθλήματος για να το συντάξει. Όπως έγινε με τον Ηρακλή που ζήτησε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και το δικαστήριο θα συζητήσει το θέμα στις 29 Αυγούστου, δηλαδή δύο μέρες μετά την προγραμματισμένη πρεμιέρα!(πηγή: dikisports.blogspot.com)
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou οι "ερυθρόλευκοι" έχουν οργανωθεί και έχουν δώσει την υπόθεση στον δικηγόρο αθλητικού δικαίου, Γιώργο Παναγόπουλο. Μάλιστα ο εξειδικευμένος νομικός είχε αναλάβει και την υπόθεση του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου