Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πήρε Ματενόγλου η Αναγέννηση - Τέλος ο Πούπης από την Ηράκλεια

Ακόμη μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Αναγέννησης ο οποίος κλείνοντας τις θέσεις των τερματοφυλάκων απέκτησε τον 20χρονο Μάκη Ματενόγλου που αγωνιζόταν στην Aμμουδιά, στους Αμπέλους/Λιβαδοχωρίου αλλά και στην Ασπίς Δραβήσκου παλαιότερα. Έτσι έκλεισε το θέμα του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Σαμουηλίδη. Παράλληλα οι δοκιμές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές και να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ αύριο η ομάδα υποδέχεται στις 17:00 τον Τύρναβο.
Στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας παρελθόν αποτελεί ο 20χρονος αμυντικός Βασίλης Πούπης(φωτό) που δεν ήταν στα πλάνα του Βαγγέλη Τούσκα ενώ μετά την απόκτηση του Θόδωρου Χουρουζίδη η Ηράκλεια αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και ενός έμπειρου επιθετικού που θα δώσεις ακόμα πιο πολλές λύσεις στην επίθεση. Σήμερα στις 18:30 ο Μέγας αντιμετωπίζει εντός έδρας το Σιδηρόκαστρο ενώ το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό μεταξύ Ηράκλειας και Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου