Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

7 ομάδες χωρίς άδεια- Την Τρίτη οι αποφάσεις

Το φάσμα του να μην πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν επτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν πέρασαν τις «πρώτες εξετάσεις» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 18/8 προκειμένου να εξετάσει τους φακέλους και να εκδόσει πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, τα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση της ΕΕΑ οι παραπάνω ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τα στοιχεία που έχουν καταθέσει μέχρι τώρα. Στο μικροσκόπιο της επιτροπής μπαίνουν τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ αλλά και προς παίκτες, ενώ κάθε ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή Τραπέζης το ποσό της οποίας ανέρχεται στο 10% του προϋπολογισμού της.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρόκειται να συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη για να επανεξετάσει τους φακέλους των εν λόγω ΠΑΕ οι οποίες θα κληθούν να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία. Αν μέχρι την Τρίτη δεν ολοκληρωθούν οι φάκελοι οι ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζουν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έχουν ήδη αρχίσει να στέλνουν τα συμπληρωματικά έγγραφα. Οι υπόλοιπές εννέα ομάδες θα πάρουν πιστοποιητικό. Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού στις ομάδες την απόφαση αποβολής από το πρωτάθλημα θα την πάρει το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου