Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Πολύωρη συνάντηση για μεταγραφικά...και άλλα

Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους κατέστρωσαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιόσου Ουρίμπε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, καθώς οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση στις Σέρρες στην οποία συζητήθηκαν τόσο τα μεταγραφικά ζητήματα, όσο και κάποια άλλα θέματα που απασχολούν τον Ισπανό τεχνικό. Μετά τις τελειωμένες κινήσεις των Γκόμεζ και Ντιόγκο ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμα 3-4 μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της Football League, αν δεν αλλάξει κάτι. Ποιες είναι οι θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση ο Γιόσου Ουρίμπε; Κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, επιτελικός μέσος, επιθετικός και αριστερό χαφ.
Ο παίκτης τον οποίο θέλει όσο κανέναν άλλον ο Γιόσου Ουρίμπε είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος, ωστόσο διοικητικοί κύκλοι αναφέρουν πως η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει, κυρίως λόγω συμβολαίου, τη στιγμή που ο παίκτης έχει και άλλες προτάσεις με την τελευταία να είναι από τον Ηρακλή. Στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Δημήτρη Ορφανού με την περίπτωση του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει προτείνει σύμφωνα με τις πληροφορίες και έναν Ισπανό επιθετικό που αγωνιζόταν στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, έχοντας θητεία και από την Πριμέρα αλλά η περίπτωση του μένει προς το παρόν στα υπόψιν. Όσον αφορά την περίπτωση του Ντα Κόστα οι γνώμες διίστανται για τον Πορτογάλο και μένει να δούμε...ποια θα επικρατήσει ενώ η περίπτωση του Μαχλελή δε προκείται να προχωρήσει γιατί υπάρχει πληρότητα στο δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα δε θα είναι έκπληξη και κάποια αποδέσμευση ή δανεισμός ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ...Κατά τα άλλα η ομάδα δε θα δώσει φιλικό αγώνα το Σάββατο, αντίθετα θα γίνει απλά ένα οικογενειακό διπλό και την επόμενη εβδομάδα θα "κλειδώσουν" οι ημερομηνίες για τα φιλικά, εντός-εκτός, με Πανθρακικό και Λάρισα.

2 σχόλια:

  1. Από που ξέρει ο Ουρίμπε το Ζησόπουλο και τον θέλει στην ομάδα; Τις μεταγραφές πάντα τις κάνει ο Πρόεδρος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και αν σου φαίνεται παράξενο...τον ξέρει,
    http://pestoagorimou.blogspot.com/2011/07/blog-post_5493.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή