Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στον Πανιώνιο ο Σβέρκος και με ανακοίνωση

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει τα εξής:
Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.
Ο διεθνής Τσέχος επιθετικόςθα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσό για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.
Tην Κυριακή ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί σε ισχύ συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΟ: Αχ, εμείς οι ανενημέρωτοι... Σα δε ντρεπόμαστε που κοροϊδεύουμε τον κόσμο και εκτιθέμεθα!

Συμφωνία με Σοσό! Mε τον παίκτη;

Επειδή όπως είδα οι καλοθελητές πρόλαβαν να "κράξουν" βλέποντας την ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχω να απαντήσω... Πρώτον η είδηση ότι ο Σβέρκος πάει στον Πανιώνιο βγήκε από την Τσεχία και από τις δηλώσεις του ίδιου αν γνωρίζετε ανάγνωση. Δεύτερον ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι η Σοσό έδωσε την έγκριση για τον δανεισμό του παίκτη και πολύ πιθανόν το ίδο φαξ  να εστάλη σε Πανιώνιο, Καβάλα και όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Το θέμα είναι να μπορέσει ο Πανσερραϊκός πέρα από τη Σοσό να συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή και μακάρι να γίνει τα επόμενα 24ωρα όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Θα χαρώ, δε θα λυπηθώ και δε θα πρόκειται για καμία κωλοτούμπα. Όταν βγαίνει ο παίκτης και λέει πάω στον Πανιώνιο εγώ τι θα σας πω;

Στην Τρίπολη ο Μπανγκουρά!

Στην Αλ Αχλί Τρίπολη της Λιβύης θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΦΙΦΑ έδωσε χθες το ΟΚ στην ομάδα για την υλοποίηση της μεταγραφής καθώς ο Πανσερραϊκός είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Όπως και να έχει το θέμα είναι πως ο Αφρικανός βάση της συμφωνίας που έχει κάνει θα καρπωθεί για τον επόμενο χρόνο 700.000 δολλάρια φορώντας την πράσινη φανέλα.

Πάει Πανιώνιο ο Σβέρκος...και από εδώ πάν' κι άλλοι!

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του έκανε ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Πανιώνιο. Μάλιστα ο Τσέχος είπε: "Το Σάββατο ή τη Κυριακή θα πετάξω για την Αθήνα. Είχα προτάσεις από την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Άρη, τον Πανσερραϊκό αλλά προτίμησα να πάω στην Αθήνα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Λάτκα με τον οποίον ήμασταν συμπαίκτες".

http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/zpravy/sverkos-dohraje-sezonu-v-panioniosu-ateny/582265

Στην ίδια μοίρα...;

-Με 17αδα ο Πανσερραϊκός στο Καραϊσκάκη καθώς λείπουν Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, ΆΜΟ και Παντελιάδης...
-Mε 17αδα ο Ολυμπιακός κόντρα στους Σερραίους καθώς λείπουν Μέγερι, Μανιάτης, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ουρτάδο, Νέμεθ, Χολέμπας.
-Με τον 16χρονο Γιαννόπουλο και τον 17χρονο Ασλανίδη στον πάγκο ο Πανσερραϊκός.
-Με τον 16χρονο Λεάντρο και τον 18χρονο Ποτουρίδη στον πάγκο ο Ολυμπιακός.
Άρα ξεκινάμε από την ίδια βάση;;;

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ξανά για Παπάζογλου-Πανσερραϊκό!

Εξελίξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν στο θέμα του δανεισμού του Θανάση Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΠΑΟΚ στις πρώτες επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο. Με την πάροδο των ημερών, όμως, ο παίκτης εμφανίζεται πιο διαλλακτικός.
Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είναι ο Πανσερραϊκός, καθώς η ομάδα των Σερρών "καίγεται" για έτοιμη επιθετική λύση και θεωρεί ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι μία καλή περίπτωση.
Ο Παπάζογλου από την πλευρά του δεν έχει αποφασίσει ακόμη και η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στην πόλη των Σερρών. Κι αυτό γιατί θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους στο πρωτάθλημα.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρξει νέα επικοινωνία του παίκτη με την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, πάντως, με πιθανότερο αυτό να συνεχίσει ως δανεικός ο Παπάζογλου σε άλλη ομάδα ως το φινάλε της σεζόν.
(πηγή:www.olapaok.gr)

Διαφορά επιπέδου...

Eίπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης: "Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίζουμε εκτός τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το βασικό είναι να δείξουμε ότι ο Πανσερραϊκός δεν καταλαβαίνει τίποτα».

ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή ο Ολυμπιακός Βόλου π.χ είναι άλλο επίπεδο ή ανήκει στην κατηγορία...έτυχε και πέτυχε;

Πήρε και Γαϊδαρτζή η Ηράκλεια

Τη μεταγραφή του Δημήτρη Γαϊδαρτζή ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας προσθέτοντας ακόμα ένα...γρανάζι στη μηχανή του προκειμένου να εντατικοποιήσει την προσπάθεια για παραμονή. Ο ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση, Καλαμαριά, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Γαζώρου.

"Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ατρόμητο-Θα παραμείνουμε στη κατηγορία" είπε ο Θεοδωρίδης

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης σχετικά με τις παραχωρήσεις των Γεωργιάδη και Ανάκογλου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε πως οι παίκτες θα πωληθούν μόνο αν ικανοποιηθούν κανονικά τα «λιοντάρια», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της ομάδας. Επίσης, ο Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Πανσερραϊκος θα παραμείνει στην Super League. Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:
Για την πορεία του Πανσερραϊκού: «Είμαι ικανοποιημένος εδώ που είμαστε, αν και θα μπορούσαμε να ήμασταν και καλύτερα. Είχαμε τραυματισμούς ενώ παίζαμε με έναν επιθετικό. Το καλό ποδόσφαιρο πρέπει να συνοδεύεται με καλά αποτελέσματα».
Για τη σωτηρία: «Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η σιγουριά προκύπτει από την καλή ομάδα που έχουμε. Την προηγούμενη φορά πέσαμε από τρεις άσχημες διαιτησίες. Από δύο ήττες υποβιβαστήκαμε».
Για τη αποχή του κόσμου: «Περιμέναμε περισσότερα από τον κόσμο, αλλά είναι δικαιολογημένος αφού υπάρχει οικονομική δυσκολία. Από το επόμενο παιχνίδι θα μειώσουμε τις τιμές. Σκεφτόμαστε να βάλουμε 10 ευρώ γενική είσοδο. Θα το κάνουμε ερασιτεχνικό. Το να πάρουμε 10.000 παραπάνω δεν μας σώζει. Δεν φτάνουν αυτά τα λεφτά για να σωθεί μια ομάδα».
Για το ενδιαφέρον για παίκτες του Πανσερραϊκού: «Παίκτες θα δώσουμε αν δεχθούμε σοβαρές προσφορές. Με αυτές που ακούω προς το παρόν αγοράζω 2-3 ποδοσφαιριστές κι εγώ. Δεν κάθομαι καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα νούμερα που ακούω. Με 300.000 χιλιάρικα δεν δίνουμε κανέναν (σ.σ τόσα φέρεται να προσφέρει η ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη). Αν δεν προσθέσουν έναν άσσο ας μην με πάρουν ούτε τηλέφωνο. Δεν ξεπουλάμε. Δεν ζήτησα βοήθεια από κανέναν. Ο Πανσερραϊκός θα είναι ο πρώτος που θα πάρει την αδειοδότηση».
Για τους μάνατζερ: «Κάποιοι κάνουν τα δικά τους παιχνίδια. Αυτοί παίρνουν πρωτοβουλίες και λένε ότι μπορούν να φέρουν όποιον να ναι. Δεν ισχύει αυτό. Δέχθηκα επίσημα κάποιο τηλέφωνο από κάποιον που μάλλον είχε άνθρωπο ομάδας της Σούπερ Λίγκας δίπλα του».
Για Ολυμπιακό: «Από το καλοκαίρι έχει ενδιαφερθεί. Εμείς θα παραχωρήσουμε έναν παίκτη, όχι και τους δύο (Ανάκογλου, Γεωργιάδη). Μας ενδιαφέρει και ο Πανσερραϊκός να μην αποδυναμωθεί. Για το ερχόμενο τρίμηνο είναι απαγορευτική οποιαδήποτε μεταγραφή. Τα ανταλλάγματα είναι παίκτες που δεν τους χρειάζονται οι ομάδες. Αυτοί πρέπει να είναι σε θέσεις που χρειάζεσαι, αλλιώς τι να τους κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρουν τα ανταλλάγματα. Ας μου δώσουν δύο εκατομμύρια και θα βρω εγώ παίκτες. Όλοι φεύγουν αρκεί να ικανοποιηθούμε».
Για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας: «Ο Σβέρκος είναι ο ένας όπως ξέρετε. Επίσης κοιτάμε έναν αριστερό μπακ κι έναν ακόμα επιθετικό».
Για τα νέα ταλέντα: «Κάναμε επαγγελματία τον Γιαννόπουλο που δεν είναι ούτε 16 χρονών. Το μόνο που ενδιαφέρει την περιοχή είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε 180 σωματεία και όλη η Θεσσαλονίκη 200. Έχουμε και γήπεδα που τα ζηλεύουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Γίνεται μια αναδιοργάνωση στις ακαδημίες όπου έχουμε 400 παιδιά και θα φτάσουμε τα 600. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες με γραφεία, αποδυτήρια κλπ».
Για τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος: «Η κλήρωση ήταν εξυπηρέτηση για τους μεγάλους. Οι Σέρρες παίζουν 3 ντέρμπι σερί. Είναι ορισμός πλέον, δεν είναι κλήρωση. Θα πέσω εγώ κατηγορία για να εξυπηρετήσω τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Λογικό είναι όταν ξεκινάς με τρεις ήττες να σου πέφτει το ηθικό. Να γίνει κλήρωση και για τις ώρες. Είναι σαν να μας ρίχνουν πριν καν αρχίσει η σεζόν».
Για επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη: «Κατεβαίνουμε με επτά απουσίες. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό ματς κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίζουμε εκτός τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το βασικό είναι να δείξουμε ότι ο Πανσερραϊκός δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Μπέλεκ ήταν και πάει...

Ακόμα ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Πανσερραϊκού έμεινε στο ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Στίβ Λίο Μπέλεκ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δε πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός. Οι γονείς του αντιδρούν και από τη στιγμή που είναι ακόμα ανήλικος και χρειάζεται την υπογραφή τους, είναι υποχρεωμένος να τους ακούσει ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Η β΄ ομάδα της Ουντινέζε είναι προτιμότερη για τον ίδιο...

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Eξετάζει και Νταμιάνοβιτς

Προσθέστε ακόμα ένα όνομα στη κατηγορία: προτάθηκαν και εξετάζονται. Το όνομα αυτού; Ντάριο Νταμιάνοβιτς.  Πρόκειται για έναν 30χρονο Βόσνιο-Κροάτη αμυντικό χαφ ο οποίος αγωνίζεται στη Καϊζερλάουτερν με την οποία δεν έχει φέτος  συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με τη Βλαδιβοστόκ και στη Χαϊντούκ . Έχει συνολικά 15 συμμετοχές και με την Εθνική Βοσνίας ενώ στην Καϊζερσλαουτερν δεν υπολογίζεται και το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι οπότε είναι αρκετά εφικτή περίπτωση.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Eσωτερική...μεταγραφή με Γιαννόπουλο

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο παίκτης που είναι μόλις 17 ετών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του sport village, αγωνίστηκε στην Κ17 και στην Κ20 και από σήμερα ανήκει στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας.
«Είναι τιμή για μένα που μια μεγάλη ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό δείχνει αυτή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και μου προσφέρει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη, τον νέο μου προπονητή, Ντράγκαν Κοκότοβιτς αλλά και τον κ. Σάκη Αναστασιάδη, προπονητή της Κ20 που κοντά του γαλουχήθηκα ως ποδοσφαιριστής, όπως και το γενικό αρχηγό της Κ20, Γρηγόρη Πασχάλη. Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα και την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα», δήλωσε στο eu.panserraikos ο νεαρός ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας: «Η ιδέα και μόνο να φορέσω την «ερυθρόλευκη» φανέλα με γεμίζει με περηφάνια. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που αναδεικνύει πάντα τα ταλέντα της και επενδύει το μέλλον της σ’ αυτά. Από πλευράς μου ένα είναι σίγουρο: θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου και να καθιερωθώ στην ομάδα της καρδιάς μου που δεν είναι άλλη από τον Πανσερραϊκό.(www.panserraikos.eu)
Ο Γιαννόπουλος ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση και θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς τα κουκιά είναι μετρημένα...
 

Εθελοντική αιμοδοσία από το Che Guevara Club

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανσερραϊκού "Che guevara" αφού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο διοργανώνει την επόμενη Πέμπτη από τις 09:00-13:00 εθελεοντική αιμοδοσία στα γραφεία του συνδέσμου(Μεραρχίας 93-έναντι Πυροσβεστικής).
Δείτε μάλιστα το σποτ του συνδέσμου:

ΣΧΟΛΙΟ: Αξιέπαινη ενέργεια και προσπάθεια!

"O Xιμένεθ με θέλει στην ΑΕΚ..." είπε ο Γεωργιάδης

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός των Σερρών στο «Φως»:

-Διαβάζω κάτι δημοσιεύματα και την «ομάδα της καρδιάς σου» και κάτι τέτοια. Να σου δώσω μια συμβουλή; Αυτά με τις ομάδες της καρδιάς μπορεί να σε χαντακώσουν.
-Τίποτα, εγώ δεν υποστηρίζω καμία ομάδα! Είμαι 6 χρόνια στις Σέρρες, δεν έχω ομάδα της καρδιάς που να με κάνει να προτιμάω ή όχι μεταγραφή, διαφωνώ κάθετα με αυτά. Είμαι επαγγελματίας. 
-Αληθεύει ότι σε πλησίασε η ΑΕΚ;
-Δεν θα ήθελα να μιλήσω.

-Μόνο αυτό πες μου.
-Μου μεταφέρθηκε προσωπικά το θερμό ενδιαφέρον της ΑΕΚ και μάλιστα του προπονητή της, κάτι που με τιμάει. Είναι σημαντικό να σε θέλει  ο προπονητής μιας μεγάλης ομάδας και να σε θέλει για πρώτη επιλογή.

-Σίγουρα. Όμως αν πας σε ένα καράβι που βουλιάζει, όσο καλός και αν είσαι, θα σε πάρει το καράβι στον βυθό μαζί του…Επίσης, στον Ολυμπιακό, πλέον, δίνονται ευκαιρίες σε «ελληνόπουλα», βλέπεις ότι παίζουν ο Ποτουρίδης και ο Φετφατζίδης που είναι πολύ μικροί. Είδες και ο Τοροσίδης με τον Αβραάμ, ήρθαν νέοι στον Ολυμπιακό και τι εξέλιξη πήραν. Η καλύτερη θέση σου;
Δεξί χαφ. Στον Πανσερραϊκό, όμως, παίζω πιο πολύ αριστερά λόγω επιλογής του προπονητή μου, επειδή έχουμε δεξιά τον Μπέλιτς. Μου αρέσει και αριστερά το ίδιο.

-Έχεις και τα δύο πόδια;
-Ναι, Βέβαια είμαι δεξιοπόδαρος. Αλλά δεν έχω πρόβλημα να σεντράρω και να σουτάρω με το αριστερό.

-Το ότι έχεις και τα δύο πόδια το δούλεψες ή το είχες από μικρός;
-Το είχα από μικρός.

-Οι θέσεις που μπορείς να παίξεις; Οι θέσεις που έχεις παίξει;
-Και τις πέντε θέσεις μπροστά τις έχω παίξει! Όμως μία θέση από αυτές μου ταιριάζει.

-Για πες μου.
-Έχω παίξει δεξιά, έχω παίξει αριστερά, έχω παίξει στον άξονα στο κέντρο, έχω παίξει πίσω από τον φορ, έχω παίξει και φορ. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι να παίζω μόνος μου στην κορυφή, ως φορ. Δεν είμαι σέντερ φορ.

-Θεωρείς πιο καλή σου θέση δεξί χαφ;
-Ναι, επειδή είναι πιο καλό το δεξί μου πόδι.

-Που πιστεύεις ότι χρειάζεσαι δουλειά περισσότερο;
-Στον τομέα της δύναμης.

-Μου το είπε ο Αλέφαντος, ότι αν βάλεις τρία κιλά, μυϊκά θα είσαι σούπερ.
-Θέλω επίσης να βελτιωθώ και άλλο στο τελείωμα των φάσεων.

-Και για ποια στοιχεία σου νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;
-Στο ένας εναντίον ενός με την μπάλα στα πόδια. Και στην ταχύτητά μου και την αντοχή μου.

-Πως εξηγείς την αλματώδη άνοδό σου φέτος;
-Πήρα περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με πρόπερσι στη Σούπερ Λίγκα. Τότε πιστεύω ότι είχα αδικηθεί. Με την κλήση μου στην Εθνική ανδρών από τον κύριο Σάντος άλλαξαν τα πάντα. Και στο πώς με έβλεπαν στις Σέρρες, στο πως με αντιμετώπιζε ο προπονητής και στην ψυχολογία μου, στην αυτοπεποίθηση. Μετά την κλήση στην Εθνική άλλαξαν τα πάντα.

-Το πρωτάθλημα πως το βλέπεις; Στην κορυφή και στην «ουρά»;
-Για την κορυφή πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα, το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει σοβαρό προβάδισμα, όχι μόνο επειδή είναι 5 βαθμούς μπροστά, αλλά επειδή δείχνει πιο σταθερός από τον Παναθηναϊκό, πείθει περισσότερο. Για την «ουρά» πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Ακόμα και η Λάρισα έχει πιθανότητες. Φέτος με 2 σερί νίκες ανεβαίνεις 4 θέσεις στη βαθμολογία. Είναι κοντά όλες οι ομάδες. Και εμείς θα το παλέψουμε. Παρ ‘ ότι έχουμε δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό τώρα, έπειτα έχουμε θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Περάσαμε τα δύσκολα.

Ονειρεύεται Ολυμπιακό ο Ανάκογλου

Στον ύπνο του βλέπει Ολυμπιακό!
Κάθε παιδί στην ηλικία του ονειρεύεται να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα όπως οι «ερυθρόλευκοι», σχολίασε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ανάκογλου.
Ο νεαρός άσος του Πανσερραϊκού μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και σχολίασε για το γεγονός ότι στριφογυρίζει στο μυαλό του η πιθανότητα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του:
«Κάθε παιδί στην ηλικία μου ονειρεύεται να πάει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μια τέτοια μεταγραφή κάνει πολύ καλό στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή».
(sportdog.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Ναι αλλά "ονειρεύεται" Ολυμπιακό με την αφίσα του Βαζέχα στο δωμάτιο του ή την έβγαλε;

Προτάθηκε ο Γκέρεμι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "sportday" ο Γκέρεμι που χθες έλυσε το συμβόλαιο του με τη Λάρισα προτάθηκε στον Πανσερραϊκό και ο Πέτρος Θεοδωρίδης σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

ΣΧΟΛΙΟ:!!!

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"Πρέπει να συζητήσουν με τον Πανσερραϊκό"

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Ο μάνατζερ του, Παύλος Τοπίδης με δηλώσεις του στο Novasports.gr κράτησε κλειστά του χαρτιά του, επιβεβαιώνοντας όμως το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.
"Παραμένει ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για να πετύχει τους στόχους της φετινής περιόδου. Είναι τιμή για τον παίκτη που υπάρχουν δύο ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ οι οποίες έχουν δείξει φιλολογικά ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, προηγούμενως όμως πρέπει να συζητήσουν με την πλευρά του Πανσερραϊκού πριν συζητήσουν με εμάς. Εαν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Πανσερραϊκό, το ενδιαφέρον θα μείνει ενδιαφέρον", ήταν τα λόγια του κ. Τοπίδη.
Ο μάνατζερ λοιπόν του ποδοσφαιριστή, που έχει γίνει... μήλον της έριδος για "κιτρινόμαυρους" και "ερυθρόλευκους", δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι το... χειροπιαστό ωστόσο το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η Ελπίς Χορτερού στο...Μάτσου Πίτσου!

Μέχρι που θα φτάσει η χάρη της Ελπίς Χορτερού; 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ομηρική μάχη Γεωργιάδη-Ντιέ

Μήνυμα με μήνυμα πάει η κόντρα Γεωργιάδη-Ντιέ για την ανάδειξη του καλύτερου ΓΚΟΛ της αγωνιστικής. Φοβερή εξέλιξη της ψηφοφορίας με συνεχείς αλλαγές στη πρωτιά. Η ψηφοφορία ολοκληρώνετε στις 23:30.
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα... http://www.mvpgoal.com/bestgoal.html
Για τον Γεωργιάδη στείλτε ΓΚΟΛ2 στο 54350!

Θεοδωρίδης: "Περίμενα περισσότερα από τον Κοκότοβιτς"

Συνέντευξη στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή "4-4-2" με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη έδωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης ρίχνοντας με τη σειρά του το μπαλάκι των ευθυνών στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Μεταξύ άλλων είπε: "Περίμενα περισσότερα από τον Κοκότοβιτς για να πω την αλήθεια. Συνεχώς βγαίνει και ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση για το ότι δε γίνονται μεταγραφές. Το καλοκαίρι του πρότεινα παίκτες όπως τον Στολτίδη, τον Ολίσε, τον Κωνσταντόπουλο και είπε "όχι". Δεν είναι δυνατόν να επιμένει συνεχώς στα ίδια πρόσωπα και να μην αλλάζει την ενδεκάδα. Υπάρχουν παίκτες που δεν αξιοποίησε. Παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ συνέχεια λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα. Δεν άλλουμε ποτέ τακτική. Καλό θα ήταν να στηριχτεί σε αυτούς που έχει".

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη:
http://www.sportnet.gr/report.php?id=249506

Διάψευση από ΑΕΚ και Πανσερραϊκό για συνάντηση και πρόταση

Οι κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευδαν χθες όχι μότο τη συνάντηση αλλά και ότι ενδιαφέρονται για τον Γιώργο Γεωργιάδη ωστόσο οι κύκλοι της ομάδας έκαναν λόγο για κίνηση τακτικής. Από την αντίπερα όχθη και ο Πανσερραϊκός διέψευσε σήμερα τη συνάντηση και την πρόταση.

ΣΧΟΛΙΟ: Το σίγουρο είναι πάντως πως σύναντηση υπήρξε, κατάθεση ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ σε Γεωργιάδη και ανθρώπους του Πανσερραϊκού επίσης και ίσως η μόνη "ανακρίβεια" στις χθεσινές πληροφορίες είναι η κατ' ιδίαν σύναντηση Θεοδωρίδη-Δημητριάδη.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Σέρρες όπως λέμε...Οσασούνα!

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου και αφού δέχθηκε ερώτηση ο Χιμένεθ σχολίασε και το γήπεδο του Πανσερραϊκού: «Είναι ένα μικρό γήπεδο, είναι έξυπνα χτισμένο για να δημιουργείται ένα ζεστό κλίμα. Τα γήπεδα στην Ισπανία έχουν πιο πολλές θέσεις, αλλά είναι ένα γήπεδο που μου θυμίζει αυτό της Οσασούνα. Θα προτιμούσα να έχουμε και εμείς ένα παρόμοιο γήπεδο για να αισθανόμαστε τον κόσμο της ΑΕΚ πιο κοντά. Το ΟΑΚΑ είναι πολύ κρύο». 

Δίνει 400.000 ευρώ η ΑΕΚ για Γεωργιάδη-Τι έγινε στα γραφεία...

Το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην επικαιρότητα του ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ομάδων. Η ΑΕΚ ωστόσο έδειχνε να θέλει πιο πολύ από όλους τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκου και παρότι την «πλήγωσε» με το γκολ που πέτυχε οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο Γεωργιάδης είχε αποχωρήσει για το σπίτι ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στα γραφεία του Πανσερραϊκού και εκεί είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη και τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη. «Σε θέλουμε τώρα» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε και η πρόταση του «δικεφάλου» είναι 400.000 ευρώ συν έναν παίκτη εκ των Νταντόμο, Καράμπελα και Λαγού ως δανεικού επιβεβαιώνοντας σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις πληροφορίες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες. Η απάντηση του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού θα έρθει μέσα στην εβδομάδα.

«Έφυγε» ο Πεντράθα, θλίψη σε Πανσερραϊκό-Ηρακλή

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 48 ετών, άφησε ο Μιγκέλ Ανχελ Πεντράθα. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού υπέφερε από μακροχρόνια ασθένεια, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και έχασε τη μάχη με τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.Ο Πεντράθα γεννήθηκε στη Σεβίλλη στις 4 Οκτωβρίου του 1962 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έπαιξε για έναν χρόνο δανεικός στη Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα», στους οποίους αγωνίστηκε από το 1983 ως το 1988 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (’84-’85) και ένα κύπελλο (’87-’88), ενώ συμμετείχε και στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1986 κόντρα στη Στεάουα. Μάλιστα, ήταν ο ένας από τους παίκτες των Καταλανών που έχασε πέναλτι.
Στη συνέχεια πέρασε για μια οκταετία από τη Μαγιόρκα και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη Σόλερ την περίοδο 1996-97. Στη συνέχεια εργάστηκε στις ακαδημίες της Μπάρτσα και της Εσπανιόλ και ως πρώτος προπονητής στις Μπενιντόρμ, Βιγιαρεάλ Β, Ηρακλή, Ατλέτικο Μπαλεάρες και Οσπιταλέτ, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβρη. Ο Πεντράθα μπορεί να μην πρόλαβε να κάτσει σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού ωστόσο το πρόβλημα του έγινε γνωστό λίγες ημέρες αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών».