Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία με Σοσό! Mε τον παίκτη;

Επειδή όπως είδα οι καλοθελητές πρόλαβαν να "κράξουν" βλέποντας την ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχω να απαντήσω... Πρώτον η είδηση ότι ο Σβέρκος πάει στον Πανιώνιο βγήκε από την Τσεχία και από τις δηλώσεις του ίδιου αν γνωρίζετε ανάγνωση. Δεύτερον ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι η Σοσό έδωσε την έγκριση για τον δανεισμό του παίκτη και πολύ πιθανόν το ίδο φαξ  να εστάλη σε Πανιώνιο, Καβάλα και όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Το θέμα είναι να μπορέσει ο Πανσερραϊκός πέρα από τη Σοσό να συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή και μακάρι να γίνει τα επόμενα 24ωρα όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Θα χαρώ, δε θα λυπηθώ και δε θα πρόκειται για καμία κωλοτούμπα. Όταν βγαίνει ο παίκτης και λέει πάω στον Πανιώνιο εγώ τι θα σας πω;

4 σχόλια:

  1. Τι να μας πεις?να κρατησεις πισινη, και οχι να κραξεις οπως λες οτι κανουμε εμεις τωρα.

    Δεν καταλαβα, τι θα πει "απο δηλωσεις του παικτη"?
    ελευθερος ειναι?
    θα παει οπου θελει αυτος??
    Ωραια η κωλοτουμπα σου παντως.

    Θ.

    ΥΓ: Προσοχη, οταν κραζω (εχει συμβει κι αλλη φορα, δεν ξερω αν το θυμασαι), δεν το κανω με εμπαθεια...καθε αλλο, η προσπαθεια που κανεις απο εδω μεσα ειναι αξιεπαινη,σιγουρα τα κινητρα σου ειναι για καλο του Πανσερραικου μας, απλα θελει λιγη προσοχη για να μην εκτιθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεύθερος δεν είναι αλλά δε σημαίνει ότι και η Σοσό μπορεί να τον δώσει δανεικό όπου θέλει αν ο παίκτης πει "όχι". Και επαναλαμβάνω. Το συγκεκριμένο φαξ μπορεί να πήγε και σε άλλες ΠΑΕ που απλά δε βγήκαν να το ανακοινώσουν. Τι δεν καταλαβαίνεις όσον αφορά τις δηλώσεις; Βγήκε ο Σβέρκος και είπε: "Πάω στον Πανιώνιο" και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να αναπαράγω το δημοσίευμα που βγήκε σε ΜΜΕ της Τσεχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον, για να τελειωνουμε...
    και ο Μητρογλου ηθελε να παει Γερμανια ή Παοκ- Αρη, ο Ολυμπιακος τον προοριζε για Πανιωνιο και ειδαμε ολοι την καταληξη.
    Και στο φιναλε, οχι-δεν εκανες απλα αναπαραγωγη του ρεπορταζ, εκανες κριση και μαλιστα λανθασμενη.

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επείδη ειναι πρόσφατη η περίπτωση..δεν έχετε παρα να δείτε την περίπτωση Φιλομένου - Μπαλάφα που ενώ ο Πάοκ συμφωνούσε με τον δανεισμό..από την στιγμή που οι παίχτες δεν ήθελαν ο δανεισμός δεν πραγματοποιήθηκε..φυσικά αυτοί προτίμησαν να μείνουν..!!τώρα η ανακοίνωση η επίσημη στο σάιτ της ομάδας αναφέρει συμφωνία με την Σοσό όχι με τον παίχτη..επικοινωνιακό τρικ..!!αν μπορέσει να τον δελεάσει ο πρόεδρος να έρθει σε μας θα το δείξουν τα επόμενα 24ωρα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή