Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πάει Πανιώνιο ο Σβέρκος...και από εδώ πάν' κι άλλοι!

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του έκανε ο Βάτσλαβ Σβέρκος αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Πανιώνιο. Μάλιστα ο Τσέχος είπε: "Το Σάββατο ή τη Κυριακή θα πετάξω για την Αθήνα. Είχα προτάσεις από την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Άρη, τον Πανσερραϊκό αλλά προτίμησα να πάω στην Αθήνα. Στην ομάδα υπάρχει και ο Λάτκα με τον οποίον ήμασταν συμπαίκτες".

http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/zpravy/sverkos-dohraje-sezonu-v-panioniosu-ateny/582265

5 σχόλια:

  1. όταν εμείς ασχολούμαστε και καιγόμαστε για το πόσους και πόσο θα πουλήσουμε τους παίχτες μας και στις δηλώσεις μας το κύριο θέμα είναι αυτό..άλλοι κάνουν μεταγραφές..!!πολύ φοβάμαι οτι το ''απο δω παν και άλλοι΄΄..θα μας χρειάστει στο τέλος της χρονιάς..κάτι τέτοιο θα λένε και για μας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai.......mono poy anakoinwsame tn daneismo toy apo tn soso....egkyri dhmosiografia mas lene meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eτοιμασου για κωλοτουμπα Κωστα...

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκείνοσ που θέλει να βρεί παίκτες βρίσκει..... αρκεί να έχεις πρόθεση να πληρώσεις, παράδειγμα ο ψωμιάδης στην καβάλα, δυστιχώς ο πρόεδρος σ΄αυτό τον τομέα υστερεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή