Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Θεοδωρίδης: "Περίμενα περισσότερα από τον Κοκότοβιτς"

Συνέντευξη στη ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή "4-4-2" με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη έδωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης ρίχνοντας με τη σειρά του το μπαλάκι των ευθυνών στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Μεταξύ άλλων είπε: "Περίμενα περισσότερα από τον Κοκότοβιτς για να πω την αλήθεια. Συνεχώς βγαίνει και ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση για το ότι δε γίνονται μεταγραφές. Το καλοκαίρι του πρότεινα παίκτες όπως τον Στολτίδη, τον Ολίσε, τον Κωνσταντόπουλο και είπε "όχι". Δεν είναι δυνατόν να επιμένει συνεχώς στα ίδια πρόσωπα και να μην αλλάζει την ενδεκάδα. Υπάρχουν παίκτες που δεν αξιοποίησε. Παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ συνέχεια λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα. Δεν άλλουμε ποτέ τακτική. Καλό θα ήταν να στηριχτεί σε αυτούς που έχει".

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη:
http://www.sportnet.gr/report.php?id=249506

10 σχόλια:

  1. Και ποιον θα βάλει δεύτερο αμυντικό χαφ Πέτρο;
    Τον δανεικό του ΠΑΟΚ που τον γύρισες πίσω και δεν τον θέλει ούτε η Βέροια;
    Και πως να βγάλει ένα από τα δύο επιθετικά χαφ Πέτρο, τον δανεικό του Ολυμπιακού, που για πάρτι του οργάνωσες μέχρι και φιέστα υποδοχής στο αεροδρόμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι εχει αλλο αμυντικο χαφ να βαλει???εχει αλλο σεντερ φορ???οταν τραυματιστηκαν οι ακραιοι ειχε αλλα μπακ??? δεν πειραζει θεοδωριδη μην κανεις μεταγραφες εχουμε παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας βαλει τον Ανακογλου διπλα στον Καστρο και ας παιξει με ενα δεκαρι, σωνει και καλα να παιξουν μαζι σουμπι-λεο.
    Τώρα έχει και τον Σιντζιτς, ας τον βαλει μαζι με καστρο ή ανακογλου.
    Αφου η μαυρη αλεπου που εχουμε μπροστα δεν σκοραρει ουτε σε κενη εστια, ας βαλει τον γεωργιαδη μπροστα και τον ταντις αριστερα.
    Τοσες εναλλακτικες υπαρχουν αμα θελεις να δωσεις ευκαιριες, αλλα δυστυχως παιζουν οι ιδιοι 11.
    Ο γαλανοπουλος που ειναι; Δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα μπορουσε να παιξει, εστω να ξεκουρασει καποιον.
    Με κανεναν αλλον επιθετικο δεν εκανε ο κοσμος τοση υπομονη χωρις να μιλαει, αλλα δεν παει αλλο, τον Αμο να βαλεις μπροστα πιο καλα θα παιξει.
    Και εως τωρα, ειμαι υπερ του κοκοτοβιτς, δεν θελω να αλλαζουν σαν τα πουκαμισα οι προπονητες, αλλα και λιγο λογικη ρε παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το οτι μπορουσε να κανει μια αλλαγη μπροστα,να δοκιμασει πχ κορυφη γεωργιαδη (που το εκανε στον ατρομητο) ή μπελιτς και να βαλει τον ταντιτς ενδεκαδα μπορω να το δεχτω,αν και ο ταντιτς δεν εχει και την καλυτερη συμπεριφορα...

    αλλα ρε παιδια ο ανακογλου δεν ειναι και αμυντικο χαφ μην τρελαθουμε....δλδ αντε και να βγει ο σουμπινιο (που ειναι απαραδεκτος) και να μπει ο ανακογλου,δεν θα αλλαξει κατι στον τροπο παιχνιδιου....ουτε ο καστρο ειναι καμια ποιοτητα αν και τι να κανει ο ανθρωπος,τοσο ξερει τοσο παιζει....ο αμπου δεν εχει φυγει ακομα γι αυτο δεν παιζει ο σιντζιτς...

    η ομαδα με το ροστερ που εχει ειναι θαυμα που εχει 3 λιγοτερους βαθμους απο τον 12ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας Πέτρος δεν οργάνωσε καμία υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Σουμπίνιο φίλε από την Ραιδεστού. Πήγαμε 3 άτομα από το κλαμπ της Σαλονίκης, αλλά λέγε λέγε κάτι θα μείνει έτσι; Γκαιμπελίσκε. Κρίμα που ο Αδαλής δημοσιεύει σε ένα τέτοιο μέσο, με απήχηση, τέτοιες ανώνυμες @@ριές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάκη προφανώς και δε πήγε το μυαλό μου εκεί διαβάζοντας το σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξέρω ρε Κώστα, και γι αυτό δε σε ζήτησα να βγάλεις το σχόλιό του, αλλά να το αφήσεις για να δουν κάποιοι πώς νοείται η αγάπη για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. Λάσπη ή χειροκρότημα κατά το δοκούν. Κι η ανωνυμία, ίδιον, των θρασύδειλων καλά κρατεί. Αν νομίζει κανείς ότι χτυπώντας το κλαμπ, χτυπά τον Θεοδωρίδη, τους δανεικούς, το Μαρινάκη ή τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ είναι μακράν γελασμένος.
    ΥΓ: Εγώ πάντως πήγα να υποδεχθώ παίκτη χωρίς να με το υποδείξει καν ο σύνδεσμός μου. Απλά για να πάρω δηλώσεις για την ιστοσελίδα μου. Άλλοι βρίζουν ή χειροκροτούν κατά παραγγελία...τηλεφωνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλοι η ούσια είναι η απόκτηση 2 ποιοτικών φορ για να μπορέσεις να διαμορφώσεις το συστημά σου..δεν μπορείς να βγάζεις ένα πρωτάθλημα με τον Κάστρο που είναι στόπερ και παίζει αμυντικό χαφ..και το ''πουλί'' μπροστά που βολόδερνε στην β-γ Γαλλίας..πολλές φορές η ομάδα βγαίνει άψογα απο τα άκρα και η περιοχή είναι άδεια..ποιος να την γεμίσει θα μου πείτε καλη ερώτηση σίγουρα ξέρουμε ποιος δεν την γεμίζει..ουτε ο Ανάκογλου είναι αμυντικός χαφ είναι επιτελικός μέσος..και καλά θα κάνει να πάψει να υπολογίζει αν κάποιος παρεξηγηθεί αν μείνει εκτός..για φέτος Λεοζινιο και Σουμπίνιο δεν χωράνε μαζί..και το ποιος έχει προσφέρει παραπάνω το βλέπουμε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και επειδή είναι εύκολο να ρίχνοντε όλες οι ευθύνες στον προπονητή χωρίς να τον δικαιολογεί φυσικά αυτό κι αυτόν για τα λάθη του..ας μας πει ο πρόεδρος ποιούς φορ κλάσης έφερε στον Κοκότοβιτς και τους απέρριψε..εμείς βλέπουμε οτι είναι 10 Γενάρη και φορ ακόμη δεν ήρθε..οσο το να δηλώνουμε οτι ''εγώ έφερα παίχτες και αυτός τους απέρριψε'' είναι λίγο σχετικό..με φθηνές καραβιές κι εγώ οσους θες φέρνω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με τα όσα λέτε παίδες, ακόμη και για τον ανάκογλου, οτι είναι επιτελικός και όχι αμυντικός χαφ. το ζήτημα είναι και η αξιοποίηση του ρόστερ! Εγω το εκανα ή εσεις; Ο κοκο αποφασισε ποιοι θα μεινουν και ποιοι οχι, αρα υποχρεούται να τους χρησιμοποιήσει, δεν γίνεται οι 11 να έχουν την φανέλα σπίτι και οι άλλοι στην απαξίωση.
    Είναι κρίμα να κινδυνεύουμε φέτος με αυτές τις εμαφανίσεις, γιατί δεν εχουμε κακή ομάδα, και αντιθέτως υπάρχουν αρκετές που είναι πολύ χειρότερες από εμάς και δεν το εκματαλλευόμαστε (βλ. Πανιώνιος, Λάρισα, Τρίπολη, Κέρκυρα, ακόμη και Ηρακλής)
    Κάνε ρε πρόεδρε μεταγραφή τον Σβέρκος και βάλτον με μισή προπόνηση να παίξει να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή