Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Έφυγε» ο Πεντράθα, θλίψη σε Πανσερραϊκό-Ηρακλή

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 48 ετών, άφησε ο Μιγκέλ Ανχελ Πεντράθα. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και του Πανσερραϊκού υπέφερε από μακροχρόνια ασθένεια, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και έχασε τη μάχη με τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.Ο Πεντράθα γεννήθηκε στη Σεβίλλη στις 4 Οκτωβρίου του 1962 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έπαιξε για έναν χρόνο δανεικός στη Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα», στους οποίους αγωνίστηκε από το 1983 ως το 1988 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (’84-’85) και ένα κύπελλο (’87-’88), ενώ συμμετείχε και στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1986 κόντρα στη Στεάουα. Μάλιστα, ήταν ο ένας από τους παίκτες των Καταλανών που έχασε πέναλτι.
Στη συνέχεια πέρασε για μια οκταετία από τη Μαγιόρκα και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη Σόλερ την περίοδο 1996-97. Στη συνέχεια εργάστηκε στις ακαδημίες της Μπάρτσα και της Εσπανιόλ και ως πρώτος προπονητής στις Μπενιντόρμ, Βιγιαρεάλ Β, Ηρακλή, Ατλέτικο Μπαλεάρες και Οσπιταλέτ, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβρη. Ο Πεντράθα μπορεί να μην πρόλαβε να κάτσει σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού ωστόσο το πρόβλημα του έγινε γνωστό λίγες ημέρες αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών».

2 σχόλια:

  1. Σφήνα του ΑΡΗ στην υπόθεση μεταγραφής του SVERKOS. Ούτε σήμερα παίζει ο ΣΙΝΤΖΙΤΣ αιτία ο ΠΑΟΚ που δεν του δίνει τα χρήματα της αποδεσμευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή