Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μπέλεκ ήταν και πάει...

Ακόμα ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Πανσερραϊκού έμεινε στο ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Στίβ Λίο Μπέλεκ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δε πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός. Οι γονείς του αντιδρούν και από τη στιγμή που είναι ακόμα ανήλικος και χρειάζεται την υπογραφή τους, είναι υποχρεωμένος να τους ακούσει ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Η β΄ ομάδα της Ουντινέζε είναι προτιμότερη για τον ίδιο...

3 σχόλια:

  1. ούτε κρύο ούτε ζέστη..!!και να υπέγραφαν οι γονείς του να έρθει στην Ελλάδα μήπως θα ερχόταν σε μας..?απο την στιγμή που ενδιαφέρθηκαν και Πάοκ και Κέρκυρα προς τα εκεί θα τον βλέπαμε..!!οπότε απο την μία χάρη μας κάνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αβε τι λετε?
    τι ανηλικος και αηδιες?Δηλαδη πριν απο 2-3 χρονια που επαιζε στον Πανθρακα ποσο ηταν?Δημοτικο πηγαινε?
    (Ασε που απο τοτε οι κακες γλωσσες ελεγαν οτι πρεπει να ειναι πανω απο 20 ετων..με τους μαυρους δεν μπορεις να βρεις ακρη με τις ηλικιες)

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε (θ. 7:28) ο Μπέλεκ έπαιξε μόνο πέρυσι στον Πανθρακικό και εμφανίστηκε στον δεύτερο γύρο όντας όπως έλεγαν 16χρονών. Τώρα για αυτό που λές έχεις δίκιο όσον αφορά την ηλικίες αλλά στα χαρτιά δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18!

    ΑπάντησηΔιαγραφή