Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Τρεις μεταγραφές...και τέλος;

Ακόμη τρεις μεταγραφές θέλει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα που έχει στο μυαλό του. Θεωρώντας προφανώς δεδομένη και τη μεταγραφή του Ντιόγκο, ο προπονητής του Πανσερραϊκού θέλει ένα αμυντικό χαφ, ένα επιτελικό χαφ και έναν επιθετικό. Βέβαια ερωτηματικό αποτελεί η θέση του δεξιού μπακ εκεί όπου, επισήμως τουλάχιστον, ο Γαλανόπουλος δεν έχει back-up.

Eπιτέλους νίκη με Αναγέννηση, 1-3

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πήρε ο Πανσερραϊκός ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης. Μπορεί η διαφορά των δύο ομάδων να είναι δεδομένη αλλά ο Πανσερραϊκός έδειξε σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο χωρίς όμως και να εντυπωσιάσει. Οι "ερυθρόλευκοι" λειτούργησαν καλά σε κάποιες φάσεις σε επίθεση και άμυνα ενώ το μελανό σημείο είναι η μεσαία γραμμή που απόντος και του Αμπού, αντιμετώπισε προβλήματα καθώς έλειπε ο παίκτης που θα αποτελεί το "σκυλί" για να μαρκάρει τουλάχιστον για δύο και να κλείνει τρύπες. Στο 4-3-3 που επέλεξε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο Κάστρο δε μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία δύο αμυντικών χαφ(4-2-3-1 δηλαδή όταν γίνει μεταγραφή). Ο Άμο έδειξε δείγματα ποιότητας και εμπειρίας αν και θέλει αρκετό χρόνο για να βρει τα πατήματα του ενώ ο Βρούτσινα ήταν κινητικός. Μπορεί να μην είναι το σέντερ φορ που θέλει ο Πανσερραϊκός για το συγκεκριμένο σύστημα αλλά σήμερα ανταπεξήλθε σε κάποιο βαθμό στο ρόλο, ανοίγοντας κυρίως χώρους για τους υπόλοιπους. Θετική ήταν και η παρουσία των Μπέλιτς και Ασλανίδη από τους "νέους". Με τις προσθήκες των Ντιόγκο, Μαγουενέ ο Πανσερραϊκός γίνεται ισχυρός στην άμυνα και απομένουν οι πινελιές στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση για να μπορέσουμε να βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα. 
-Όσο για την Αναγέννηση παρότι έχει πολύ νεανικό σύνολο, το πάλεψε μέχρι τέλους και προσπάθησε. Έδειξε ότι έχει ένα πρόβλημα με το να δημιουργεί και να τελειώνει ευκαιρίες αλλά μεσοαμυντικά πέρα από κάποια μεμονωμένα λάθη ανταποκρίθηκε σε καλό βαθμό στις δυσκολίες του αγώνα
ΓΚΟΛ:
20’ Μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη και κεφαλιά πάσα του Άμο, ο Παντελιάδης έκανε το 0-1 με κεφαλιά.
36’ Ο Μπόγιαν Βρούτσινα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με πλασέ πέτυχε το 0-2.
37’ Λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού και του Νόβοτα και ο Παπαθανασίου μείωσε σε 1-2.
75’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη ο Παπάζογλου με κεφαλιά έκανε το 1-3.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Παϊζάνος, Γκάγκας, Μανγκανάς, Χατζηεμμανουήλ, Κυριακίδης, Κεφαλάς, Κουκούτσης, Παπαθανασίου, Χουρουζίδης Θωμάς ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Χουρουζίδης Θεόδωρος, Ακριτίδης, Τριανταφυλλάκος, Τραγιάννης, Ρούμπος, Βενέτης, Νοτούδας, Λουίζος, Λιόλιος, Γιάσμπεκ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα (46’ Ράντμαν), Γαλανόπουλος (84’ Σαββίδης), Παντελιάδης (80’ Κόντος), Παπάζογλου, Άμο (46’ Βοσκόπουλος), Κάστρο (55’ Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο (86’ Μουσικάκης), Γεωργιάδης, Τάντιτς (46’ Ασλανίδης), Μπέλιτς, Βρούτσινα (65’ Ογκούσου)
 

Θέμα στο SkySports ο Μαγουενέ

Θέμα στη κορυφαία ίσως αγγλική αθλητική ιστοσελίδα είναι η μεταγραφή του Μαγουενέ στον Πανσερραϊκό. Το Sky Sports αναφέρει πως η θητεία του Γάλλου στην Αγγλία τελείωσε και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Μάλιστα σημειώνει πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ενώ γίνεται και μια αναδρομή στο ιστορικό του παίκτη.
Δείτε το δημοσίευμα:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11688_6298533,00.html

Φιλικά με Ηρακλή

Ο Ηρακλής θα είναι τελικά η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Πανσερραϊκός την επόμενη εβδομάδα. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις Σέρρες τη Τρίτη και το δεύτερο τη Παρασκευή στο Καυταντζόγλειο. Το φιλικό που ήταν στα σκαριά με την Ουντινέζε δε θα γίνει ενώ δε προκρίθηκε ούτε και η λύση της Κέρκυρας.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Mαγουενέ και επίσημα

Ο Γιούλ Μαγουενέ αποτελεί και επισήμως την 8η μεταγραφή του Πανσερραϊκού με την οποία ενισχύεται πλέον σε μεγάλο βαθμό η αμυντική γραμμή. Μπορεί η μεταγραφή να πέρασε...στα ψιλά από τις περισσότερες εφημερίδες(για άλλους λόγους βέβαια) αλλά μιλάμε για ένα παίκτη με συνεχή παρουσία στη Τσάμπιονσιπ και γεμάτες χρονιές.

Εξετάζεται ο Γιάν...που έκλεισε στη Μπακού!!!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Πανσερραϊκός εξετάζει τη περίπτωση του Ισραηλινού αμυντικού μέσου Λίορ Γκαν. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει συνδυάσει το όνομά του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε επτά χρόνια (Από το 2004, 121 συμμετοχές και 8 γκολ).Ως εδώ όλα καλά. Ποιο είναι όμως το περίεργο της υπόθεσης;
Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα, "transfermarkt" o ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενταχθεί στο ρόστερ της ΦΚ ΜΠΑΚΟΥ από το Αζερμπαϊτζάν, στην οποία αγωνίζεται και ο Ζοέλ Επαλέ!!!

Kερδίζει συμβόλαιο ο Γκανέζος;

Δίχως αμφιβολία το φιλικό του Σαββάτου στην Αναγέννηση είναι αυτό που θα κρίνει τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές αλλά όπως διαρρέει από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, Ογσούσου, δεν αποκλείεται να κερδίσει και συμβόλαιο καθώς όπως λέγεται έχει αφήσει καταρχήν θετικές εντυπώσεις. Ίδωμεν...

Aποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, "πόνεσε" και ο Πέτρος;

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκου, με τη προσθήκη του Μαβενέ και τις εξακριβωμένες πληροφορίες για την έλευση και άλλων αμυντικών, έδειχναν ξεκάθαρα πώληση του Τάσου Παπάζογλου. Μετά όμως από το σημερινό αποκλεισμό των "ερυθρολεύκων" από τη Μακάμπι κανείς δεν εγγυάται ότι στον Ολυμπιακό έχουν όρεξη να ασχοληθούν με τον Παπάζογλου(και με οποιονδήποτε άλλoν ήταν στο στόχαστρο για back up) και με τα λογικά...παζάρια του Πέτρου Θεοδωρίδη. Άρα τώρα τι γίνεται; Μήπως ανατρέπεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός γιατί οι αμυντικοί λογικά θα ερχόταν με τα λεφτά του Παπάζογλου; Μπορεί και όχι βέβαια αλλά ως σκέψη έχει βάση και βέβαια από όποια πλευρά και αν το δεις γεννιούνται αρκετά ερωτηματικά.
(φωτό-πηγή:sport24.gr)

Έχεις gmail; Σχολίασε...

Τα σχόλια στις αναρτήσεις επιτρέπονται μόνο σε χρήστες της google!

Mεταγραφές...παντού

"Μεταγραφή"...γένους θηλυκού θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός για το ιατρικό τιμ της ομάδας. Εκτός απροόπτου η νεαρή φυσικοθεραπεύτρια θα αναλάβει σύντομα καθήκοντα και ήδη οι πρώτες απορίες για το παρουσιαστικό της άρχισαν να κυκλοφορούν στα αποδυτήρια.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τον Άμο για δεξί μπακ;

Το σενάριο να δοκιμάσει τον Πάμπλο Άμο ως δεξί μπακ, στη θέση του Άρη Γαλανόπουλου, φαίνεται να σκέφτεται ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς σύμφωνα με την εφημέριδα "ΓΑΤΑ". Το συγκεκριμένο γεγονός δε μένει τελείως ανεπιβεβαίωτο από τον Πανσερραϊκό και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ισπανός θα φανεί αν έχει βάση ή όχι.

Aμυντικό χαφ και...Άγγλος επιθετικός

Ο Πανσερραϊκός κάνει αργά αλλά σταθερά, όπως φαίνεται τουλάχιστον, βήματα προκειμένου να συμπληρώσει το μεταγραφικό παζλ. Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρίξει το βάρος πλέον στις υπόλοιπες θέσεις που αναζητούν παίκτες και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να συμφωνήσουν ένας αμυντικός χαφ και ένας Άγγλος επιθετικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Με αυτές τις κινήσεις ο Πανσερραϊκός θα αναζητεί στη συνέχεια ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό χαφ και έναν επιθετικό, αναλόγως και με τις διαθέσεις του Μπανγκουρά.

Και Μαβενέ...και Κόπινεν;

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός προχωρόντας σε μια κίνηση...ματ, όπως την χαρακτηρίζει, ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου αμυντικού, Γιούλ Αλιντόρ Μαβενέ, επιβεβαιώνοντας έτσι το διπλό ρεπορτάζ της εφημερίδας "goal" για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Μαβενέ αναμένεται την Πέμπτη στις Σέρρες. O Γάλλος πράγματι απότελει μια εξαιρετική κίνηση για το χώρο της άμυνας γιατί είναι ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες και γεμάτες χρονιές σε Γαλλία και Αγγλία. Ο Μαβενέ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Λάνς(1999-00, 6/0), συνέχισε στην Αγγλία και στην Ντέρμπι(2000-04, 55/1) και από τότε μέχρι πριν από ένα μήνα αγωνιζόταν στην Πρέστον(174/8) από την οποία έφυγε επειδή ήθελε διετές συμβόλαιο ενώ αυτοί του προσέφεραν μονοετές. Μάλιστα το 2004 αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης της Τσάμπιονσιπ. Ο παίκτης θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
-Παράλληλα οι πληροφορίες του "pestoagorimou" για την απόκτηση του Κόπινεν δεν έμειναν ανεπιβεβαίωτες καθώς από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός άφηναν το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο κάτι το οποίο σημαίνει παράλληλα και πώληση πιθανόν του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Θα πούμε και το νερό...νεράκι!!!

Το νερό είναι ίσως το πολυτιμότερο αγαθό που µας παρέχει η φύση. Αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη, την υγιεινή διαβίωση, την ίδια τη ζωή. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορούν και να στο στερήσουν!
Hμέρα: Kυριακή, 2 Ιουλίου 2010 
Ώρα: 17:45
Τοποθεσία: Χαλκερό Καβάλας
Θερμοκρασία: 37 βαθμοί

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα και περιμένοντας μαζί με συνάδελφο, Σερραίο δημοσιογράφο, τις συνθέσεις των δύο ομάδων περνάνε από δίπλα μας στελέχη του Πανσερραϊκού και γίνεται η εξής κουβέντα:
Στέλεχος1: "Φέρε στα παιδιά κανένα μπουκαλάκι νερό. Κάθονται μέσα στη ζέστη και περιμένουν".
Στέλεχος2(μέλος Δ.Σ): "Να πάνε να αγοράσουν..."!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Και να ήταν και δικά τους τα νερά ποιος να το έλεγε! Η Καβάλα τα έφερε...
Δεν είναι όλοι ίδιοι βέβαια αλλά είναι και κάποιοι...άστα να πάνε.

Σε θέση μάχης οι γυναίκες της Πανσερραϊκής

Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Πανσερραϊκής για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.  Οι παίκτριες, ο προπονητής Μιχάλης Πουλικίδης και η Διοίκηση, συναντήθηκαν στο πρώτο ραντεβού της νέας περιόδου. Το παρόν έδωσαν οι παλιές και οι νέες παίκτριες της ομάδας Ιωάννα Γεωργιάδου-αδερφή του Γιώργου Γεωργιάδη(φωτό), οι αδερφές Ράνια και Νεκταρία Μουρατίδου, Φωτεινή Ζαφειροπούλου και Μαρία Μπιμπή, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται να ενσωματωθούν στην ομάδα και ν’ αρχίσουν προετοιμασία οι παίκτριες που θα μεταγραφούν στην ομάδα και αναμένεται να την βοηθήσουν με την εμπειρία τους στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ώστε τελικά να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Πρόκειται για μια τερματοφύλακα, μια αμυντικό, και δύο παίκτριες στο χώρο του κέντρου, αφού η Διοίκηση έκρινε ότι επιθετικά η ομάδα είναι πλήρης.
(πηγή: http://www.paeserrwn.blogspot.com/)

ΠΡΟΣΟΧΗ-Ψυχραιμία παιδιά...!

Το σχόλιο στη κάθε ανάρτηση είναι η άποψη-γνώμη-θέση του αναγνώστη προκειμένου μερικές φορές να γίνει και μια παραγωγική "κουβέντα" πάνω σε θέματα που απασχολούν τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού. Επειδή όμως ειδικά το τελευταίο καιρό βλέπω τη κατάσταση να ξεφεύγει, να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί και να...συνεχίζονται κόντρες, στέλνω ένα απλό μήνυμα. Το "PesToAgoriMou" δε θα αποτελέσει "αρένα"...μονομαχίας για κανέναν Πανσερραϊκό, αντί-Πανσερραϊκό, Παοκτσή, κλπ. Τις όποιες διαφορές νομίζετε ότι έχετε να τις λύσετε αλλού. Μόλις παρατηρηθεί ξανά το ίδιο φαινόμενο σε οποιαδήποτε ανάρτηση θα γίνει το πιο εύκολο και το πιο απλό. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Ευχαριστώ,
"PesToAgoriMou"

"Κράτα τον Παπάζογλου"

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στον Πέτρο Θεοδωρίδη μέσω του "pestoagorimou". Από τη ψηφοφορία που κράτησε επτά ημέρες, το 48% των φιλάθλων δε πιστεύει ότι πρέπει να πουληθεί ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός. Από εκεί και πέρα το 27% συμφωνεί στη πώληση υπό προϋποθέσεις(χρήματα, ανταλλάγματα), ενώ το 20% επιθυμεί τη παραχώρηση του παίκτη.

Φέρνει Κόπινεν...

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα Νορβηγικά δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε πρόταση του Πανσερραϊκού στη Τρόμσο για τον Μίκα Κόπινεν, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι "ερυθρόλευκοι". Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ο Πανσερραϊκός τα βρήκε με την Τρόμσο και έτσι ο 32χρονος Φιλανδός κεντρικός αμυντικός αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε πως ο Κόπινεν είναι διεθνής και έχει κάνει καριέρα σε Γιάρο και Ρόζενμποργκ έχοντας και συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Έφερε Γκανέζο για δοκιμή

Ένα νεαρό Γκανέζο έφερε ο Πανσερραϊκός στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο παίκτης ήρθε στους "ερυθρόλευκους" με τις συστάσεις του Εμπενίζερ Χάγκαν. Μάλιστα το απόγευμα παρακολούθησε και μέρος της προπόνησης(φώτο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" ο παίκτης είναι μεσοεπιθετικός, 21 χρονών, αγωνίζεται στη Γκανέζικη "Μαϊτύ Τζέτς" και λέγεται Οσάσου.

Aποχώρησε ο Δαυίδ

Μετά από 25 ημέρες περίπου στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού και αφού έβγαλε όλη την πρετοιμασία με την ομάδα, ο 23χρονος Κώστας Δαυίδ, αποχώρησε προκειμένου να αναζητήσει σε άλλη ομάδα τη τύχη του. Ο ποδοσφαιριστής που δοκιμαζόταν για τη θέση του δεξιού μπάκ από τον Κοκότοβιτς δε μπορούσε να βρει θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Ο Δαυίδ έχει πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Αναγέννηση-Πανσερραϊκός το Σάββατο

Φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης θα δώσει το Σάββατο ο Πανσερραϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αναγέννηση και θα ξεκινήσει στις 18:00 ή στις 18:30. Οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούσαν μια ομάδα για φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο και από τη στιγμή που η Κέρκυρα συμφώνησε με τη Καβάλα, δέχθηκαν τη πρόταση του Οδυσσέα.


   vs

Δε χάνει προπόνηση...!

Ανάμεσα στους φιλάθλους που παρακολουθούν καθημερινά τη προπόνηση του Πανσερραϊκού, βρίσκεται πάντα ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρόεδρος των "ερθρολεύκων" το φετινό καλοκαίρι δε χάνει προπόνηση...για προπόνηση παρακολουθόντας από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του και μάλιστα παίρνει και δουλειά μαζί του καθώς είναι όλη την ώρα με το τηλέφωνο και με χαρτιά στο χέρι.

Βισαλτιακός: Ξεκίνημα με 5 μεταγραφές

Tις πρώτες του μεταγραφές έκανε ο Βισαλτιακός. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 24χρονος αριστερός μπακ χαφ Κτίστου από το Αγιο Πνεύμα, ο 19χρονος τερματοφύλακας Σαμαράς από την Αγία Παρασκευή, ο 19χρονος μέσος Τίρτας από τον Πήγασο και οι νεαροί Αθανασούδας και Μαυρής από την Τερπνή.

O Άμο και ο..."κύριος" κανένας!

O Πάμπλο Άμο είναι η καλύτερη,μέχρι τώρα, μεταγραφή του Πανσερραϊκού σύμφωνα με τους αναγνώστες του "pestoagorimou" που πήραν μέρος στη σχετική ψηφοφορία. Ο Ισπανός αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 37% ενώ εντύπωση προκαλεί το 28% που έλαβε ο...κανένας, κάτι που φανερώνει πως οι φίλαθλοι δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις. Ακολούθησαν ο Αμπουμπακάρι με 19%, ο Ράντμαν με 8%, ο Μπέλιτς με 4%, ο Παντελιάδης με 3% ενώ μόλις 1% συγκέντρωσε ο Νόβοτα.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα...4-1

Η Ουντινέζε είναι η Ιταλική ομάδα που είναι πολύ πιθανόν να έρθει στις Σέρρες για φιλικό, στις 12 ή 13 Aυγούστου. Οι "ερυθρόλευκοι" μέσω μάνατζερ βρίσκονται σε συζητήσεις με την ομάδα του Καμπιονάτο η οποία είχε φιλοξενηθεί στις Σέρρες και την χρονιά 2008-09 που ο Πανσερραϊκός ετοιμαζόταν και πάλι για τη Σούπερ Λίγκ. Τότε τα "λιοντάρια" με μια εντυπωσιακή εμφάνιση είχαν κερδίσει την Ουντινέζε με 4-1. 


Δείτε βίντεο από εκείνο το παιχνίδι:

Kαι πάλι για Επστάιν-Πανσερραϊκό

Στον χορό μπήκε και πάλι ο Πανσερραϊκός για την απόκτηση του Επστάιν. Μέχρι την Τετάρτη κλείνει το θέμα της παραχώρησης του. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και έχει ειδοποιηθεί από τον σύλλογο του Πειραιά να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι απλά, αφού την Κυριακή ο μάνατζερ του Επστάιν, Γιώργος Τσέλιος βρέθηκε στην Κέρκυρα με σκοπό να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας. Εκεί οι άνθρωποι της Κέρκυρας κατέθεσαν την πρόταση τους στον κ. Τσέλιο και πλέον είναι εν αναμονή της απάντησης του Επστάιν, μια απάντηση που θα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη και του Ολυμπιακού. Για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Σούπερ Λιγκ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Πανσερραϊκό να βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παπάζογλου να παίξει κάποιο ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Όπως και να έχει μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με την Κέρκυρα να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για τον Επστάιν.
(πηγή:redplanet.gr)

Ο Ντιόγκο...του Πανσερραϊκού

Τον δικό του Ντιόγκο θα αποκτήσει ο Πανσερραϊκός καθώς απομένουν τα τυπικά πλέον για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Ζορντάο Ντιόγκο, ο οποίος από τη πρώτη κιόλας προπόνηση άφησε άριστες εντυπώσεις σε προπονητή και παίκτες των "ερυθρολεύκων". Χαρακτηριστικά έλεγαν: "Δυνατός, γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, καλή σέντρα, καλές προωθήσεις". Η εικόνα του, με όλα τα ελαφρυντικά βέβαια και στο φιλικό με την Καβάλα, ήταν αυτή που του έδωσε τη μεταγραφή. Παρότι έχει συμβόλαιο με τη Ρέικιαβικ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και έτσι τελειώνει η αναζήτηση στη θέση του...αριστερού μπακ.

Au revoir...Συρίλ!

Παρελθόν από τον Πανσερραϊκό και επισήμως πλέον, αποτελεί ο Συρίλ Καλί καθώς η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο για τον οποίο άνοιξε ο δρόμος της μετακίνησης του στη Βέροια. Πλέον απομένει να βρεθεί η φόρμουλα και με τους Τράκις, Σκάγκλια.

Θεοδωρίδης: "Είτε τον θέλουν, είτε όχι"

Έξαλλοι είναι στο Πανσερραϊκό με τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Κοκότοβιτς στη πόρτα της εξόδου. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη στο dokari.gr για το θέμα: "Τέτοια παιχνίδια που παίζουν κάποιοι, καλό θα είναι να τα ξεχάσουν γιατί εγώ δεν τα γουστάρω. Ούτε θέμα προπονητή υπάρχει, ούτε πρόβλημα με τον κ. Κοκότοβιτς. Ο Πανσερραϊκός χτίζεται από την αρχή, σιγά σιγά και να μη βιάζονται ορισμένοι για να βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είναι και θα είναι ο κ. Κοκότοβιτς, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι. Ολοι αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Πανσερραϊκού, να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία τύχη για να πετύχουν τους στόχους τους" τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της μεταγραφής του Παπάζογλου στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως εξέλιξη, πλην της επαφής που είχε γίνει με τους ερυθρόλευκους πριν από αρκετό καιρό. "Εμείς έχουμε κάνει γνωστές τις απαιτήσεις μας στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει ρήτρα ένα εκατομμύριο ευρώ, εμείς ζητήσαμε λιγότερα χρήματα και περιμένουμε. Αν ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη, ξέρει πως μπορεί να τον αποκτήσει" ήταν το σχετικό σχόλιο του Πέτρου Θεοδωρίδη.
(πηγη: dokari.gr)

Στην Εθνική Ανάκογλου-Παπάζογλου

Στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία(Βίντερτουρ, 11/8, 20:30) κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Γεωργιάδη, οι παίκτες του Πανσερραϊκού.
Το παιχνίδι εντάσσεται  εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του αγώνα με τα Σκόπια(4/9) για την προκριματική φάση του EURO U-21 2011.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Παπαδόπουλος Κυριάκος (Σάλκε), Ανάκογλου Δημήτρης (Πανσερραϊκός), Φετφατζίδης Γιάννης (Ολυμπιακός), Κατσικογιάννης Γιώργος (Ολυμπιακός), Μανωλάς Κώστας (ΑΕΚ), Αποστολόπουλος Βασίλης (Ατρόμητος), Παπάζογλου Θανάσης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης Στέφανος (ΠΑΟΚ), Κουτσιανικούλης Βασίλης (ΠΑΟΚ), Δημούτσος Ελίνι (Παναθηναϊκός), Ιωαννίδης Γιώργος (Παναθηναϊκός), Γιάντσης Δημήτρης (Κέρκυρα), Αργυρόπουλος Λεωνίδας (Αστέρας Τρίπολης), Σκόνδρας Γιάννης (Ατρόμητος), Σιόβας Δημήτρης Πανιώνιος), Παπάζογλου Τάσος (Πανσερραϊκός), Στρατηλάτης Κυριάκος (Λεβαδιεακός), Γιακουμής Στέργιος (Αγροτικός Αστέρας).

Aναγέννηση: Τα μάζεψε και έφυγε από τη Κουτσούφλιανη

Τέσσερις ημέρες νωρίτερα από τη προκαθορισμένη ημερομηνία επέστρεψε η αποστολή του Οδυσσέα Αναγέννησης από τη Κουτσούφλιανη όπου βρισκόταν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα στο τομέα της εξυπηρέτησης(ελλειπές φαγητό, κλπ) και μετά από τα παράπονα αρκετών ποδοσφαιριστών, ο πρόεδρος έδωσε εντολή προκειμένου να επιστρέψουν στη βάση τους.

O Mαουενέ και ο...Μαβενέ!!!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαουένε με τον Μαβενέ; Μήπως είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής και παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ως είδηση από την εφημερίδα "Goal" με διαφορετικό όνομα; Για προσέξτε λίγο... 

--------------------------------------------------------------

26 Ιουνίου 2010: Δημοσίευμα του "Goal"
Στη λίστα και ο Μαουενέ 
"Δύο κεντρικοί αμυντικοί, δύο αμυντικά χαφ και ένας ή δύο τερματοφύλακες είναι οι προτεραιότητες για τα «Λιοντάρια», που για τη θέση του στόπερ εξετάζουν μεταξύ άλλων τον 30χρονο (16-7-1979) Γάλλο Γιουλ Αλιντορ Μαουενέ (φωτό). Ο Μαουενέ έχει μακρά θητεία στα αγγλικά γήπεδα, αρχικά με τη φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι (2001-2004) και της Πρέστον, όπου αγωνίστηκε μέχρι και φέτος. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει λήξει και αναμένεται η απόφαση του Κοκότοβιτς".
(www.goalday.gr)

2 Aυγούστου 2010: Δημοσίευμα του "Goal"
Θέλει Mαβενέ
Mετά τον Iσπανό Πάμπλο Aμο ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να φέρει και ένα Γάλλο προκειμένου να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό το κέντρο της άμυνάς του στην προσπάθειά του για όσο το δυνατόν γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη Super League. O λόγος για τον Γιουλ Aλιντόρ Mαβενέ , τον 31χρονο στόπερ, ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια έχει φάει με το... κουτάλι τις μικρές κατηγορίες της Aγγλίας, ενώ μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα της Πρέστον και στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος. Oι πληροφορίες που έρχονται από τις Σέρρες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της μακεδονικής ομάδας έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και τις επόμενες μέρες περιμένουν την απάντησή του. Πλην της συγκεκριμένης πρότασης, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις τους, καθώς στο... τραπέζι έχουν πέσει και λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό μέρος.
Oι συστάσεις που συνοδεύουν τον Γάλλο είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για ένα παίκτη ο οποίος παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Kαέν (αγωνίστηκε στη Λανς μόλις για πέντε ματς) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Aγγλία, καθώς από ηλικία 21 ετών αγωνίζεται στο Nησί. Tα χαρακτηριστικά που τον έκαναν γνωστό και απαραίτητο σε όσες ομάδες αγωνίστηκε είναι ο δυναμισμός στο παιχνίδι του, καθώς και η ευκολία του να χειρίζεται τηn μπάλα τόσο στον αέρα (τον βοηθούν και τα 186 εκατοστά του) όσο και στο έδαφος. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Aγγλία έχει... γεμάτες χρονιές με εξαίρεση τη σεζόν 2006-07 όταν και τραυματίστηκε σοβαρά (υπέστη ρήξη χιαστών) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Πρέστον κόντρα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγκάστηκε να παραμείνει εκτός μάχης για όλη τη χρονιά.
Πέραν της συγκεκριμένης ατυχίας, ο Mαβενέ αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για τηn Nτέρμπι Kάουντι τη σεζόν 2003-04, ενώ μετά τα «κριάρια» αγωνίστηκε στην Πρέστον όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Λίγο μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου του πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου για έναn ακόμη χρόνο με μειωμένες οικονομικές αποδοχές, πρόταση την οποία απέρριψε. Aγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες ότι και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του, χωρίς ωστόσο να έχει και πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό της".
(www.goalday.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Καταλαβαίνω ότι είναι περίοδος αδειών αλλά να υπάρχει μια συννενόηση...

Συμφωνία με Ζησόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Μetrosport" ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει έρθει σε προφoρική συμφωνία με τον Γιώργο Ζησόπουλο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό λέει σε όσες ομάδες του...χτυπούν τη πόρτα λέει πως έχει συμφωνήσει με νεοφώτιστη ομάδα της Σούπερ Λίγκ και αυτή μάλλον είναι ο Πανσερραϊκός. Ο Ζησόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ξεκίνησε τη καριέρα του από τον ΠΑΟΚ όπου από το 2003 ως το 2005 είχε 17 συμμετοχές και από τότε μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στο Λεβαδειακό έχοντας 70 συμμετοχές και 2 γκολ.

"Ευχαριστώ για τη διαφήμιση"

Αυτή ήταν η απάντηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, συνοδευόμενη από γέλια, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Θεοδωρίδη να θέλει να τον απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το φιλικό στη Καβάλα

 
To βίντεο είναι από το panserraikara.gr

Από την παραλία στο γήπεδο οι φίλαθλοι που κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Η αρχική ενδεκάδα του Πανσερραϊκού.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δε θα μπορούσε να απουσιάζει.
 Eπιβλητική η παρουσία των Ψωμιάδη και Ντουγκλάο.
 Δεν είναι από το google. Πιστέψτε με! Έχω και αποδείξεις! Είναι η εικόνα που βλέπαμε δίπλα από το γήπεδο του Χαλκερού.
Άφησε καλές εντυπώσεις ο Ντιόγκο.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ήττα από τη Καβάλα με 2:0- Άλλοι έχασαν στο Μονακό και άλλοι στο...Χαλκερό

 Tην ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τη Καβάλα, στο Χαλκερό, το οποίο αποτέλεσε και αφορμή προκειμένου οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" να βγάλουν ένα εμπνευσμένο σύνθημα που είχε να κάνει αφενός με τη παραμονή της ομάδας στην Ελλάδα για προετοιμασία και αφετέρου με το φιλικό που έδωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου στο Μονακό. Ποιο ήταν το σύνθημα; "Άλλοι με Μονακό και εμείς στο Χαλκερό, λιοντάρι μου τελειώσαν τα εύρώ".
Πέρα βέβαια από το χιουμοριστικό της υπόθεσης και την αφόρητη ζέστη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού δεν είδαν κάτι διαφορετικό από την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τα προηγούμενα φιλικά και από αυτά που θα περίμεναν.
Ένας Πανσερραϊκός κατώτερος από τη Καβάλα, χωρίς να είναι εξαιρετικά κακός αλλά κυρίως ένας Πανσερραϊκός με πολλές ελείψεις γιατί κάποιοι παίκτες που θεωρούνται βασικοί, στο μυαλό του Κοκότοβιτς δεν είναι. Από τη στιγμή που δε γίνονται μεταγραφές και δεν υπάρχει ομάδα για να...μοντάρει ο Σέρβος στα φιλικά τότε απλά μιλάμε για αγώνες που πρέπει απλά να γίνουν. Τα μόνα κέρδη ήταν ο Ντιόγκο που έδειξε κάποια καλά στοιχεία(τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, κούραση, άγνωστος μεταξύ αγνώστων κλπ) και ο Κοκότοβιτς είπε καλά λόγια, ο Τριανταφύλλου, ο Ράντμαν και ο Μπέλιτς που σύμφωνα με τον Κοκότοβιτς αρχίζει να ανεβάζει στροφές.
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η αναμονή για δεξί μπακ, αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ, αριστερό χαφ, επιτελικό χαφ, επιθετικό!!!Αυτούς τους λίγους περιμένει ο Κοκότοβιτς που για ακόμη μια φορά είπε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές και περιμένει και αυτός να γίνουν αλλά επανέλαβε και πάλι πως ξέρουν ότι άργησαν αλλά είναι προσεκτικοί. Μόνο που σε 27 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα! Εκτός και αν ετοιμάζουμε ομάδα για 5η αγωνιστική και μετά! Τότε έχουμε περιθώριο...



Σκόρερς: Γιάννου 33΄, Ναζλίδης 60΄

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν (46' Νόβοτα), Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Αμπουμπακάρι (61' Βρούτσινα), Κάστρο (79' Παντελιάδης), Τριανταφύλλου (86' Μουσικάκης), Μπέλιτς, Τάντιτς (86' Κόντος), Γεωργιάδης.
ΚΑΒΑΛΑ: Βαγιέχο (46' Κατεργιανάκης), Παβίσεβιτς (46' Πετκάκης), Θεοδωρέλλης (73' Αυλωνίτης), Ντουγκλάο (46' Τόμασιτς), Οικονόμου,  Σκλιοπίδης, Ντιέ, Ντικρόκ (46' Σιόντης), Αλεξάντροβιτς (70' Δρόσος), Γιάννου (46' Ναζλίδης), Σουλτανίδης(60΄ Παπαδόπουλος).
 
Σε λίγο και πολλές φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

Ήττα με 3-1 από τα Χανιά για την Αναγέννηση

Σε έναν αγώνα όπου όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟ Χανιά κέρδισε 3-1 τον Οδυσσέα Αναγέννησης, . Οι Σερραίοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Κυριακίδη στο 15ο λεπτό, αλλά η αντίδραση των Κρητικών ήταν άμεση.
Ο Γωνιωτάκης έδειξε πολύ καλά δείγματα του ταλέντου του ισοφαρίζοντας αρχικά στο 24’ και επτά λεπτά αργότερα έφερε τον ΑΟΧ σε θέση οδηγού κάνοντας το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσιτλακίδης

(πηγή: mikriliga.com)