Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Eπιτέλους νίκη με Αναγέννηση, 1-3

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πήρε ο Πανσερραϊκός ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης. Μπορεί η διαφορά των δύο ομάδων να είναι δεδομένη αλλά ο Πανσερραϊκός έδειξε σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο χωρίς όμως και να εντυπωσιάσει. Οι "ερυθρόλευκοι" λειτούργησαν καλά σε κάποιες φάσεις σε επίθεση και άμυνα ενώ το μελανό σημείο είναι η μεσαία γραμμή που απόντος και του Αμπού, αντιμετώπισε προβλήματα καθώς έλειπε ο παίκτης που θα αποτελεί το "σκυλί" για να μαρκάρει τουλάχιστον για δύο και να κλείνει τρύπες. Στο 4-3-3 που επέλεξε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο Κάστρο δε μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το ρόλο αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία δύο αμυντικών χαφ(4-2-3-1 δηλαδή όταν γίνει μεταγραφή). Ο Άμο έδειξε δείγματα ποιότητας και εμπειρίας αν και θέλει αρκετό χρόνο για να βρει τα πατήματα του ενώ ο Βρούτσινα ήταν κινητικός. Μπορεί να μην είναι το σέντερ φορ που θέλει ο Πανσερραϊκός για το συγκεκριμένο σύστημα αλλά σήμερα ανταπεξήλθε σε κάποιο βαθμό στο ρόλο, ανοίγοντας κυρίως χώρους για τους υπόλοιπους. Θετική ήταν και η παρουσία των Μπέλιτς και Ασλανίδη από τους "νέους". Με τις προσθήκες των Ντιόγκο, Μαγουενέ ο Πανσερραϊκός γίνεται ισχυρός στην άμυνα και απομένουν οι πινελιές στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση για να μπορέσουμε να βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα. 
-Όσο για την Αναγέννηση παρότι έχει πολύ νεανικό σύνολο, το πάλεψε μέχρι τέλους και προσπάθησε. Έδειξε ότι έχει ένα πρόβλημα με το να δημιουργεί και να τελειώνει ευκαιρίες αλλά μεσοαμυντικά πέρα από κάποια μεμονωμένα λάθη ανταποκρίθηκε σε καλό βαθμό στις δυσκολίες του αγώνα
ΓΚΟΛ:
20’ Μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη και κεφαλιά πάσα του Άμο, ο Παντελιάδης έκανε το 0-1 με κεφαλιά.
36’ Ο Μπόγιαν Βρούτσινα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με πλασέ πέτυχε το 0-2.
37’ Λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού και του Νόβοτα και ο Παπαθανασίου μείωσε σε 1-2.
75’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη ο Παπάζογλου με κεφαλιά έκανε το 1-3.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Παϊζάνος, Γκάγκας, Μανγκανάς, Χατζηεμμανουήλ, Κυριακίδης, Κεφαλάς, Κουκούτσης, Παπαθανασίου, Χουρουζίδης Θωμάς ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Χουρουζίδης Θεόδωρος, Ακριτίδης, Τριανταφυλλάκος, Τραγιάννης, Ρούμπος, Βενέτης, Νοτούδας, Λουίζος, Λιόλιος, Γιάσμπεκ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα (46’ Ράντμαν), Γαλανόπουλος (84’ Σαββίδης), Παντελιάδης (80’ Κόντος), Παπάζογλου, Άμο (46’ Βοσκόπουλος), Κάστρο (55’ Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο (86’ Μουσικάκης), Γεωργιάδης, Τάντιτς (46’ Ασλανίδης), Μπέλιτς, Βρούτσινα (65’ Ογκούσου)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου