Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

O Άμο και ο..."κύριος" κανένας!

O Πάμπλο Άμο είναι η καλύτερη,μέχρι τώρα, μεταγραφή του Πανσερραϊκού σύμφωνα με τους αναγνώστες του "pestoagorimou" που πήραν μέρος στη σχετική ψηφοφορία. Ο Ισπανός αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 37% ενώ εντύπωση προκαλεί το 28% που έλαβε ο...κανένας, κάτι που φανερώνει πως οι φίλαθλοι δεν είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις. Ακολούθησαν ο Αμπουμπακάρι με 19%, ο Ράντμαν με 8%, ο Μπέλιτς με 4%, ο Παντελιάδης με 3% ενώ μόλις 1% συγκέντρωσε ο Νόβοτα.

3 σχόλια:

  1. Επρεπε να παρουμε τον 35αρη Ελευτεροπουλο, για να ειναι ευχαριστημενοι οι Σερραοι.Γιατι απο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο "ομιχλη" βλεπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalitera pou den katsikothikame palta tipou pantou kai eleftheropoulou,alla perimenoume na erthoun nearoteroi kai an einai dinaton kaliteroi se alles theseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε και κάτι δικό σας. Μην αναπαράγετε τον Μετρουλάκη διαρκώς. Α, κι αν είχε επιλογή Αδαλής, θα βγαινε με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή