Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ-Ψυχραιμία παιδιά...!

Το σχόλιο στη κάθε ανάρτηση είναι η άποψη-γνώμη-θέση του αναγνώστη προκειμένου μερικές φορές να γίνει και μια παραγωγική "κουβέντα" πάνω σε θέματα που απασχολούν τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού. Επειδή όμως ειδικά το τελευταίο καιρό βλέπω τη κατάσταση να ξεφεύγει, να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί και να...συνεχίζονται κόντρες, στέλνω ένα απλό μήνυμα. Το "PesToAgoriMou" δε θα αποτελέσει "αρένα"...μονομαχίας για κανέναν Πανσερραϊκό, αντί-Πανσερραϊκό, Παοκτσή, κλπ. Τις όποιες διαφορές νομίζετε ότι έχετε να τις λύσετε αλλού. Μόλις παρατηρηθεί ξανά το ίδιο φαινόμενο σε οποιαδήποτε ανάρτηση θα γίνει το πιο εύκολο και το πιο απλό. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Ευχαριστώ,
"PesToAgoriMou"

5 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ByuyP1PNqKQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ελεγα οτι καλο θα ηταν να παραμεινει η δυνατοτητα του ποσταρισματος στο μπλογκ εστω και αν ξεφευγουν λιγο τα πραγματα ορισμενες φορες.απο τον καθολου διαλογο προτιμω τον εντονο αλλα οχι χυδαιο διαλογο.μια καλη επιλογη θα ηταν να πρεπει να εγγραφει καποιος προκειμενου να ποσταρει και σε περιπτωση που παραβει τους κανονισμους να τρωει μπαν απο οτν διαχειριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opoios fobatai, paei spiti kai koimatai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο για το blog να υπάρχει η δυνατότητα σχολίου. Απλά να μην είναι ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή