Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ήττα από τη Καβάλα με 2:0- Άλλοι έχασαν στο Μονακό και άλλοι στο...Χαλκερό

 Tην ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τη Καβάλα, στο Χαλκερό, το οποίο αποτέλεσε και αφορμή προκειμένου οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" να βγάλουν ένα εμπνευσμένο σύνθημα που είχε να κάνει αφενός με τη παραμονή της ομάδας στην Ελλάδα για προετοιμασία και αφετέρου με το φιλικό που έδωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου στο Μονακό. Ποιο ήταν το σύνθημα; "Άλλοι με Μονακό και εμείς στο Χαλκερό, λιοντάρι μου τελειώσαν τα εύρώ".
Πέρα βέβαια από το χιουμοριστικό της υπόθεσης και την αφόρητη ζέστη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού δεν είδαν κάτι διαφορετικό από την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τα προηγούμενα φιλικά και από αυτά που θα περίμεναν.
Ένας Πανσερραϊκός κατώτερος από τη Καβάλα, χωρίς να είναι εξαιρετικά κακός αλλά κυρίως ένας Πανσερραϊκός με πολλές ελείψεις γιατί κάποιοι παίκτες που θεωρούνται βασικοί, στο μυαλό του Κοκότοβιτς δεν είναι. Από τη στιγμή που δε γίνονται μεταγραφές και δεν υπάρχει ομάδα για να...μοντάρει ο Σέρβος στα φιλικά τότε απλά μιλάμε για αγώνες που πρέπει απλά να γίνουν. Τα μόνα κέρδη ήταν ο Ντιόγκο που έδειξε κάποια καλά στοιχεία(τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, κούραση, άγνωστος μεταξύ αγνώστων κλπ) και ο Κοκότοβιτς είπε καλά λόγια, ο Τριανταφύλλου, ο Ράντμαν και ο Μπέλιτς που σύμφωνα με τον Κοκότοβιτς αρχίζει να ανεβάζει στροφές.
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η αναμονή για δεξί μπακ, αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ, αριστερό χαφ, επιτελικό χαφ, επιθετικό!!!Αυτούς τους λίγους περιμένει ο Κοκότοβιτς που για ακόμη μια φορά είπε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές και περιμένει και αυτός να γίνουν αλλά επανέλαβε και πάλι πως ξέρουν ότι άργησαν αλλά είναι προσεκτικοί. Μόνο που σε 27 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα! Εκτός και αν ετοιμάζουμε ομάδα για 5η αγωνιστική και μετά! Τότε έχουμε περιθώριο...



Σκόρερς: Γιάννου 33΄, Ναζλίδης 60΄

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν (46' Νόβοτα), Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Αμπουμπακάρι (61' Βρούτσινα), Κάστρο (79' Παντελιάδης), Τριανταφύλλου (86' Μουσικάκης), Μπέλιτς, Τάντιτς (86' Κόντος), Γεωργιάδης.
ΚΑΒΑΛΑ: Βαγιέχο (46' Κατεργιανάκης), Παβίσεβιτς (46' Πετκάκης), Θεοδωρέλλης (73' Αυλωνίτης), Ντουγκλάο (46' Τόμασιτς), Οικονόμου,  Σκλιοπίδης, Ντιέ, Ντικρόκ (46' Σιόντης), Αλεξάντροβιτς (70' Δρόσος), Γιάννου (46' Ναζλίδης), Σουλτανίδης(60΄ Παπαδόπουλος).
 
Σε λίγο και πολλές φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

3 σχόλια:

  1. MA ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΦΙΛΙΚΑ? ΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? 1)ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. 2)ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ"...ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ)!!! 3)ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ... Ο "ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ" (ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ)!!! 4)Ο ΚΟΚΟ ...ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ"!!! Ο "ΚΟΥΦΟΣ" ΚΑΙ "ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ" ΟΜΩΣ...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ (ΚΟΜΑΤΑΚΙ Νο2 ΔΥΣΚΟΛΟΝ)!!! 5)ΑΝΕΥ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΡΟΣΤΕΡ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο "ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ...ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!!!) ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αήθεια ποσα διαρκειας εχουν πουληθει? πραγματικα ομως και οχι εκτιμησεις του καθενος.
    οσο για τις μεταγραφες πρεπει να ερθουν αρκετοι και καλοι παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά 300 από την ΠΑΕ κι άλλα τόσα από τους συνδέσμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή