Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Και Μαβενέ...και Κόπινεν;

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός προχωρόντας σε μια κίνηση...ματ, όπως την χαρακτηρίζει, ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου αμυντικού, Γιούλ Αλιντόρ Μαβενέ, επιβεβαιώνοντας έτσι το διπλό ρεπορτάζ της εφημερίδας "goal" για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Μαβενέ αναμένεται την Πέμπτη στις Σέρρες. O Γάλλος πράγματι απότελει μια εξαιρετική κίνηση για το χώρο της άμυνας γιατί είναι ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες και γεμάτες χρονιές σε Γαλλία και Αγγλία. Ο Μαβενέ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Λάνς(1999-00, 6/0), συνέχισε στην Αγγλία και στην Ντέρμπι(2000-04, 55/1) και από τότε μέχρι πριν από ένα μήνα αγωνιζόταν στην Πρέστον(174/8) από την οποία έφυγε επειδή ήθελε διετές συμβόλαιο ενώ αυτοί του προσέφεραν μονοετές. Μάλιστα το 2004 αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης της Τσάμπιονσιπ. Ο παίκτης θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
-Παράλληλα οι πληροφορίες του "pestoagorimou" για την απόκτηση του Κόπινεν δεν έμειναν ανεπιβεβαίωτες καθώς από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός άφηναν το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο κάτι το οποίο σημαίνει παράλληλα και πώληση πιθανόν του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου