Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Xo,xo,xo...KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Το "pestoagorimou" σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα...
Υγεία-Αγάπη-Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Στη μαύρη λίστα και ο Γαλανόπουλος;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ"(Παρασκευή, 24/12) δεν αποκλείεται τον Γενάρη να αποχωρήσει από την ομάδα και ο Άρης Γαλανόπουλος. Ο 29χρονος μπακ έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα μετά το ξεκίνημα της σαιζόν και ακόμα και όταν τραυματίστηκε ο Αλβάρεζ ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς προτίμησε να "βαφτίσει" δεξί μπακ τον Τάσο Παπάζογλου από το να χρησιμοποιήσει τον Καλαματιανό. Η ευκαιρία που πήρε στο Βόλο πήγε και πάλι χαμένη οπότε τίποτα δε πρέπει να αποκλείεται...

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κουβέντα με ΠΑΟΚ για Φιλομένο, Παπάζογλου

Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για τον Πανσερραϊκό με γοργούς ρυθμούς καθώς ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επιθυμεί το συντομότερο δυνατόν να δοθεί λύση στη γραμμή κρούσης προκειμένου να μπορέσει να έχει τον παίκτη στη διάθεση του. Οι επαφές είναι καθημερινές και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" και της εφημερίδας "Metrosport" οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει διερευνητική κουβέντα με τον ΠΑΟΚ για τη περίπτωση του Λούσιο Φιλομένο. Ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός με Ιταλικό διαβατήριο(σημαντικό αυτό) έχει συνολικά 16 συμμετοχές φέτος στον δικέφαλο ωστόσο οι περισσότερες ήταν ως αλλαγή και χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει, όμως αυτό δεν αναιρεί το ταλέντο του. Ο Φιλομένο που ξεκίνησε τη περιπέτεια του στην Ελλάδα από τον Αστέρα Τρίπολης εκεί όπου είχε 53 συμμετοχές και πέτυχε 20 γκολ, έχει αγωνιστεί επίσης στη Νουέβα Σικάγο και στη Ντι Σι Γιουναϊτέντ. Πάντως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκ αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων φέρεται να έχει πέσει και το όνομα του νεαρού επιθετικού Θανάση Παπάζογλου.

Παίρνει Μπαρή Ογλού η Ηράκλεια-Τέλος για τέσσερις

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαρή Αλή Ογλού(φωτό) είναι η Ηράκλεια. Ο 27χρονος μέσος σύμφωνα με ρεπορτάζ του golden3.gr θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΑΟ Χανίων μέχρι το τέλος της χρονιάς ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις δε θα σταματήσουν εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάλη Γαλακτερού που αγωνίζεται στη Παναχαϊκή ενώ αναλόγως με τις αποχωρήσεις θα γίνουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές. Πάντως παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Βοζίκης και Ζυγκερίδης που δεν έπεισαν τον Γιώργο Μαραντά και θα επιστρέψουν στον Πανσερραϊκό καθώς ήταν δανεικοί ενώ την έξοδο είδαν και οι Τριανταφυλλίδης-Λιπίτκας. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους παίκτες...

ΡΑΝΤΜΑΝ: Τι άλλο από μια στολή του...μπάτμαν; Ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει συνηθίσει πλέον να γυρνάει όταν τον καλούν με το πρoσωνύμιο του ανθρώπου νυχτερίδα! Τη στολή μπορεί να τη φοράει και στους αγώνες αν και δε τη χρειάζεται για να πετάει.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έναν βάτραχο, ή ένα DVD με τα Pokemon και πρωταγωνιστή τον Πίκατσου.

ΑΜΟ: Ένα ΙΣΠΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ λεξικό για να μπορέσει επιτέλους να συνεννοηθεί με τις θαυμαστρίες του(σγουρομάλλες και όχι μόνο) στη μητρική του γλώσσα. Μπορεί να είναι ήπιων τόνων αλλά αυτές τον πολιορκούν.

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ: Ένα dvd με τα περσινά παιχνίδια του Εθνικού. Μπορεί να απορήσει αρχικά πόσο πολύ μοιάζει με εκείνον τον συνονόματο του που όταν εκτελούσε φάουλ η μπάλα περνούσε το τείχος, αλλά υπάρχει περίπτωση να θυμηθεί τον καλό του εαυτό.

ΜΑΓΟΥΕΝΕ: Ένα δωρεάν κούρεμα γιατί όσο να 'ναι με τέτοιο μαλλί δε παίρνεις εύκολα κεφαλιές.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Μια φανέλα του Ολυμπιακού. Έτσι απλά για να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι να τη φορέσει.

ΚΑΣΤΡΟ: Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας! Μπορεί να μην είναι Ο παικταράς, μπορεί να ακούει τα χίλια-μύρια αλλά έχει τόσες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκ που άλλοι καλύτεροι δε θα τις κάνουν μέχρι να τελειώσουν τη καριέρα τους. Κλήθηκε και στην Εθνική.

ΝΤΑΛΕ: Ένα pro για να δουλέψει στα τελειώματα.

ΜΠΕΛΙΤΣ: Όπως ο Νίνης έκανε δώρο στον Λέτο, τέσσερις μπάλες, εμείς θα δώσουμε στον Σέρβο τρεις. Γιατί σίγουρα θέλει μια μπάλα μόνος του.

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: Ένα καρότο ή ένα χυμό καρότο ή ένα caroten ή στη τελική μια αφίσα του Σκόουλς.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Γυαλιά CARRERA σε διάφορα χρώματα για να τα προσθέσει στη συλλογή του.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Έναν πίνακα που να γράφει τη λέξη υπομονή με μεγάλα γράμματα.

ΑΛΒΑΡΕΖ: Ένα γεύμα...Goody's! Μαζί με τη κοπέλα του που τον χάνεις, που τον βρίσκεις εκεί είναι.( Όχι ότι είμαι και εγώ, περνώντας απ' έξω τον βλέπω).

ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ: Ένα καλάμι ψαρέματος που είναι και η αγαπημένη του συνήθεια.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ!

Τέλος και επίσημα ο Νόβοτα

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Jan Novota και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία καθώς κατά την παραμονή του στην ομάδα μας ήταν άψογος επαγγελματίας και επιμελής σ’ όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις. Του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο". 
Μπορεί να μην έπεισε αλλά  ήταν καλό παιδί τουλάχιστον.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στην Εθνική Βενεζουέλας ο Κάστρο!

Αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Βενεζουέλας που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέζαρ Φαρίας, για το φιλικό με την Εθνική Βάσκων στις 29 Δεκεμβρίου στο Σαν Μαμές. Στις επιλογές του συμπεριλήφθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Σέζαρ Κάστρο ο οποίος καλείται για πρώτη φορά στη καριέρα του στην Εθνική ομάδα. Μάλιστα τα δημοσιεύματα στη Βενεζουέλα κάνουν λόγο για μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας διεθνής για τον Πανσερραϊκό...

Θέλει Ανάκογλου από Γενάρη...για καλοκαίρι ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Δημήτρη Ανάκογλου έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων και παρότι ο νεαρός χαφ δεν αγωνίζεται πολύ στον Πανσερραϊκό τη φετινή χρονιά συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο. Πληροφορίες από το ρεπορτάζ των "ερυθρολεύκων" του Πειραιά αναφέρουν πως πέρα από το γεγονός ότι ο Ανάκογλου είναι πολύ ψηλά στην ελληνική λίστα, στη προσπάθεια...ελληνοποίησης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη ενημερώσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη για τις προθέσεις του. Ποιες είναι αυτές; Να καπαρώσει τον ποδοσφαιριστή από τον Γενάρη και να τον κατεβάσει στο λιμάνι το καλοκαίρι, ίσως και αργότερα. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατατεθεί μια αρκετά δελεαστική πρόταση γιατί αλλιώς το ΟΚ δε θα δοθεί αλλά οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Έναν επιθετικό ρε παιδιά!

Ζητείται επιθετικός γκολτζής μέχρι τη Δευτέρα, 27/12; Γίνετε; Ίδωμεν. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, συνεχίζουν την αναζήτηση για τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύση στο σκοράρισμα και ο Σέρβος θέλει αν είναι δυνατόν να έχει κλείσει ο ποδοσφαιριστής μέχρι τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι από τις διακοπές. Κάποιο νέο όνομα δεν έχει ακουστεί μετά το φαινομενικό " ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τον Νιφλόρ και άπαντες τηρούν στάση αναμονής. Τώρα για τον δεύτερο επιθετικό, βλέπουμε...

Η πόρτα άνοιξε και θα παρελάσουν και άλλοι...

Η γνωστοποίηση της μεταγραφής του Βλασόπουλου στη Παναχαϊκή ήταν αυτή που άνοιξε τη πόρτα της εξόδου στον Πανσερραϊκό αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά τον 22χρονο χαφ. Ήδη ο Αλέξης Κόντος έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δε θέλει να αφεθεί ελεύθερος αλλά να δοθεί δανεικός και είναι αρκετές οι ομάδες της Β΄ Εθνικής που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μεταξύ αυτών τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας. Παρελθόν εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει και ο Νόβοτα που λόγω της καλής παρουσίας του Ράντμαν αλλά και της δικής του αστάθειας ακόμα και στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε, δε κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Πλέον ο Σέρβος σκέφτεται αρκετά σοβαρά τη περίπτωση να κάνει 2ο τερματοφύλακα τον Βαλσαμάκη μετά την εμφάνιση του στον Βόλο.
Επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αποχώρηση ξένου(ή ξένων) για να βρει θέση ο Ούρος Σίντζιτς. Τάντιτς ή Αμπουμπακάρι; Αμπουμπακάρι ή Τάντιτς; Μήπως και οι δύο; Πάντως κάποιος θα φύγει ενώ αναλόγως και με τις υπόλοιπες μεταγραφές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις έκπληξη. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα πάντως...

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε...Βλασόπουλο

Παρελθόν αποτελεί, όπως αλλωστέ αναμενόταν, ο Νίκος Βλασόπουλος από τον Πανσερραϊκό με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται χθες από την Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας του Αλέξη Κούγια αναφέρει:
1)Η ΠΑΕ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Βλασόπουλου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Η μεταγραφή του Νίκου Βλασόπουλου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ολοκληρώθηκε αργά χτες το βράδυ μετά από προσωπική επαφή μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια και του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Πέτρου Θεοδωρίδη.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν την ιδιαίτερη ευχαρίστηση τους προς τον κ. Πέτρο Θεοδωρίδη για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρόταση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και που οδήγησε στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής που λίγες ώρες πριν φαινόταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Ο πατρινός Νίκος Βλασόπουλος είναι 22 ετών, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Θύελλα Πατρών, στην ΠΑΕ Λάρισα με την οποία την περίοδο 2009 – 2010 είχε και Ευρωπαϊκές συμμετοχές και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με διαφορετικές απολαβές για την football league 2, την football league και την Σούπερ Λίγκα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί με την απόκτηση του Νίκου Βλασόπουλου ενισχύεται ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας με ιδιαίτερα αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υπογράψει είτε τετραετές είτε πενταετές συμβόλαιο και η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί επιστρέφουν στην Πάτρα σιγά σιγά όλοι οι Πατρινοί ποδοσφαιριστές που κάνουν αξιόλογη καριέρα στα εθνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο Νίκος Βλασόπουλος σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη στο φιλικό στο Μεσολόγγι με την ομώνυμη ομάδα.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Απορίες από τον Βόλο...

Ακόμα και αν πάρουμε ως μεγάλο ελαφρυντικό το γεγονός ότι σήμερα αγωνίστηκε μια ενδεκάδα που πολύ πιθανόν δεν έχει βρεθεί μαζί ούτε σε προπονήσεις, η ατομική απόδοση κάποιων παικτών δικαίωσε τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τους θεωρητικά αναπληρωματικούς: "Δε μου αλλάζουν κάτι, δε μου δίνουν κάτι, γιατί να τους βάλω";
Και επίσης τι άλλο πρέπει να κάνει ο Βαλσαμάκης για να πείσει ότι πρέπει να πάρει την ευκαιρία και να λογίζεται έστω και δεύτερος στη σειρά τερματοφύλακας από το να ψάχνουν τον κάθε Σλοβάκο, Τσέχο κ.ο.κ; Έξι αγώνες είχε σύνολο πέρσι και φέτος μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή. Πόσο καλύτερος θα ήταν σήμερα οποιοσδήποτε άλλος θα υπήρχε;

Ευκαιρία ή...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού που θα ξεκινήσει τον αγώνα στον Βόλο αποτελείται από τους Βαλσαμάκη, Γαλανόπουλο, Παντελιάδη, Μουσικάκη, Βοσκόπουλο, Ανάκογλου, Αμπουμπακάρι, Σουμπίνιο, Ασλανίδη, Τάντιτς, Νταλέ.
Με απλά λόγια είναι ευκαιρία. Είτε την αρπάζουν και βγάζουν...οφσαϊντ τον Κοκότοβιτς για τα όσα έχει πει για τους "παγκίτες" είτε τον δικαιώνουν.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

"Αστείο να ακυρώνονται τέτοια γκολ"

Καλεσμένος στην "Αθλητική Κυριακή" ήταν ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης και αναφερόμενος στον αγώνα Εργοτέλης-Πανσερραϊκός, στάθηκε στη φάση του γκολ του Νταλέ που ακυρώθηκε στο 32΄ λέγοντας ότι είναι αστείο να ακυρώνονται τέτοια γκολ.
Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ο Δασκαλάκης πέφτει πάνω στους παίκτες του Πανσερραϊκού, πάρα αυτοί πάνω του.
Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δε πέσαμε και από τα σύννεφα...

Συνήθως στο τέλος κάνουμε ταμείο αλλά με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου γίνεται και ένας πρώτος απολογισμός και αυτός έχει θετικό πρόσημο για τον Πανσερραϊκό. Από εκεί που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όλοι μιλούσαν για έναν νέο...Πανθρακικό, για μια ομάδα κομπάρσο που ίσως και να αποτελέσει σάκο του μπόξ, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να είναι μέσα στο παιχνίδι της παραμονής σε ένα περίεργο πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσεται με λεπτές ισορροπίες. Γνωρίζω πως για τους φιλάθλους το κάτι παραπάνω ποτέ δε θα είναι αρκετό και αυτή είναι η φιλοσοφία του Έλληνα φιλάθλου. Αυτή η απαίτηση είναι ως ένα σημείο και απαραίτητη αλλά έχω πει πολλές φορές πως η προσπάθεια πρέπει να αναγνωρίζεται. Δε γίνεται σε δύο εβδομάδες ο Μπαρτσερραϊκός που έπαιξε μπάλα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ να γίνεται "πουθενάς" επειδή δε κέρδισε τον Πανιώνιο και έχασε στον Εργοτέλη. Λάθη έγιναν, αρχικά στο στήσιμο της ομάδας και εν συνεχεία κατά τη διάρκεια είτε από τον προπονητή, είτε από τους ποδοσφαιριστές και όμως κατάφεραν να μαζέψουν 15 βαθμούς. Παραπάνω από την ΑΕΛ των εκατομμυρίων και του ael fc arena, ίδιους με ομάδες που είχαν στόχο τουλάχιστον την εξάδα και ελάχιστα λιγότερους από ομάδες με καλύτερο ρόστερ. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία. Ποτέ δεν είναι καλό να κοιτάς τους από κάτω. Πάντα πρέπει να βλέπεις ψηλά και να προσπαθείς να φτάσεις και το καλό της ομάδας είναι ότι έδειξε πως έστω και έτσι κάτι κατάφερε. Και σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει και παραπάνω αλλά αυτό έρχεται στο μυαλό μόνο όταν έρχεται και η "στραβή". Για μένα η ήττα από τον Εργοτέλη δεν ήταν και έκπληξη. Έχετε δει το ρόστερ της ομάδας του Καραγεωργίου και τη συνέχεια της παρουσίας της στη Σούπερ Λίγκ; Έχει ο Πανσερραϊκός Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Λεάλ στην επίθεση ή έχει Μπέτο, Ολίσε, Τζούνιορ στα χαφ και τη πολυτέλεια να αφήνει Ορφανό, Φραγκουλάκη και δε ξέρω και ποιον άλλον στον πάγκο; Θα μπορούσε ο Πανσερραϊκός με μια καλή και μεστή εμφάνιση να ζητήσει κάτι παραπάνω στο Παγκρήτιο αλλά έχω βαρεθεί να λεω πως είναι και δύσκολο 11 παίκτες να τραβάνε μήνες το κουπί και να αποδίδουν πάντα καλά και...αποτελεσματικά. Αν κάνεις και την αφαίρεση με τον Άμο που δίνει αν μη τι άλλο μεγάλη εμπειρία έχεις ένα 2-0 εις το πηλίκον. Πάντως για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πως ο Κοκότοβιτς δε πιστεύει καθόλου στους "παγκίτες". Όταν χάνεις 1-0 και η μοναδική αλλαγή είναι στο 84΄ βάζοντας αμυντικό επειδή αποβλήθηκε ο Μαγουενέ, δε χρειάζεται και επιστημονική προσέγγιση. Όσο καλοί και αν θεωρείτε πως είναι ο Τάντιτς, ο Ανάκογλου δε του κάνουν του Σέρβου και τους το δείχνει. Όταν ολοκληρωθεί η περιβόητη ενίσχυση του Γενάρη και πάρει τους παίκτες που ο ίδιος πιστεύει ότι του κάνουν τότε θα κάνει αλλαγές; Θα δούμε. Εικόνα από τον αγώνα της Κρήτης δεν έχουμε αλλά μάλλον και πάλι ο Πανσερραϊκός τη πάλεψε στο σκορ λόγω Ράντμαν. Θα πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα στο μποϊ του ανθρώπου γιατί αν δεν ήταν και αυτός θα είχε πέσει πολύ μάζεμα από τα δίχτυα στον πρώτο γύρο. Καλή είναι η ενίσχυση στην επίθεση αλλά και η άμυνα με τα 20 γκολ δε τη πολυπαλεύει κιόλας και για μένα όλο το κακό ξεκινά από τα χαφ και ελπίζω ότι με τις μεταγραφές θα βελτιωθεί. Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Προσδεθείτε! Είχαμε πει πως ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν κρίσιμος και η νίκη θα έδινε αέρα γιατί το πρόγραμμα είναι φωτιά. Φάε τη σφαλιάρα από Εργοτέλη και ετοιμάσου για ένα hot τρίο με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό που μπορεί θεωρητικά να σε κρατήσει στους 15 βαθμούς ως τα μέσα Γενάρη. Ε ρε γλέντια...

Τέλος και ο Μπαρτάλσκυ

Λίγες ημέρες κράτησε το..."Μένουμε Ελλάδα" για τον Πέτερ Μπαρτάλσκυ. Ο 32χρονος τερματοφύλακας που ήρθε για δοκιμή, έδειξε μεν κάποια θετικά στοιχεία αλλά δεν εντυπωσίασε τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τα μάζεψε για επιστροφή στη Σλοβακία. Πάντως ο Πανσερραϊκός...την ψάχνει για τη θέση "1".

"Μαύρα" Χριστούγεννα

Δε θα μπορούσε να κλείσει με πιο άσχημο τρόπο η αυλαία του α΄ γύρου για τον Πανσερραϊκό καθώς πέρα από το δικό του κακό αποτέλεσμα στη Κρήτη, ήταν και η αγωνιστική των εκπλήξεων αλλά και των αουτσαϊντέρ. Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟ, η Ξάνθη 2-0 τον Άρη, η Κέρκυρα 2-1 τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής 2-0 την ΑΕΚ και ευτυχώς που υπάρχει και η Λάρισα για να κρατά τους "ερυθρόλευκους" στη 15η θέση. Με το μυαλό στη βαθμολογία λοιπόν θα κάνουν Χριστούγεννα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζοντας πως θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στους αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλιώς θα αναρωτιούνται πότε θα ξεκολλήσουν από τους 15 βαθμούς...

Nαυάγιο με Νιφλόρ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou η περίπτωση απόκτησης του Βιλφρέντ Νιφλόρ από τον Πανσερραϊκό ναυαγεί και οι "ερυθρόλευκοι" είναι αναγκασμένοι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις. Ο κύριος λόγος που δε φαίνεται να προχωράει η μεταγραφή του 28χρονου Γάλλου είναι η αρκετά μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Από την αρχή ωστόσο ήταν γνωστό πως είχε απαιτήσεις και η Λίτεξ ενώ και το κασέ του περσινού πρώτου σκόρερ του Βουλγάρικου πρωταθλήματος δεν ήταν και ιδιαίτερα μικρό.

"Με εμάς ανοίγουν τα μάτια τους"

Σκασμένος ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης μετά την ήττα της ομάδας και τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί και ο Πανσερραϊκός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟ αλλά δε μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα ενώ κάτι παρόμοιο που συχετίζεται με τις δύο ομάδες(Πανσερραϊκό και Βόλο ντε) είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Καλή εμφάνιση ο Πανσερραϊκός αλλά ήττα και μετά από λίγες αγωνιστικές τον τσίμπησε ο Βόλος τον βαθμό. Μήπως όπως τα μάτια τους τα ανοίγουμε εμείς. Μήπως τους βοηθάμε και λίγο γιατί ο Μόνχε δε συγχωρεί! Σε αντίθεση με τον Νταλέ...